Υποβολή Παραίτησης από Διαχειριστής.

geodengr

AVClub Addicted Member
Αγαπητοί φίλοι,
Τώρα που ο χρόνος που μπορώ να διαθέσω στην αγαπημένη μου κατηγορία έγινε ακόμη λιγότερος λόγω αυξημένων υπηρεσιακών καθηκόντων,
Τώρα που υπάρχει «κανονικός Διαχειριστής» (ο φίλος και καθ’ όλα άξιος Παναγιώτης Μανόπουλος!) για να την προσέχει και να συνεπικουρεί το δύσκολο έργο του Δημ. Δημ.
(Το ανωτέρω «κανονικός Διαχειριστής» κολλάει στο ότι εγώ αισθανόμουν κάπως σαν «υπηρεσιακός» αφού δεν διέθετα τις παραπάνω γνώσεις, που καλό είναι να έχει ένας διαχειριστής στο αντικείμενό του, ούτε τον απαιτούμενο χρόνο. Απλά έτεινα <χείρα βοηθείας> στον πολυπράγμονα και πολυάσχολο αλλά και απελπιστικά μόνο του, τότε, στην κατηγορία, τον φίλο μου Δημήτρη Δημητρακούδη).
Τώρα λοιπόν νομίζω ότι ήλθε η ώρα να παραιτηθώ από τα καθήκοντα του διαχειριστή, ελπίζοντας να προσέφερα κάτι στην κατηγορία και στο φόρουμ συνολικά.

Φυσικά θα παραμείνω ενεργό μέλος και του Σωματείου αλλά και του φόρουμ!

Με τιμή και σεβασμό
Γιώργος Δενδρόπουλος.

Γιωργο σε ευχαριστουμε για ολα. Παρεπιπτοντως και εγω υπηρεσιακος αισθανομαι. Χμμμ, μαλλον φταιει ο Δημητρης...:flipout:

Φίλε Γεώργιε δεν χρειάζεται να γράψω κάτι, ξέρεις εσύ !!!!:grinning-smiley-043

Γιώργη έχεις τον σεβασμό μου καί τήν εκτίμησή μου καί γιά όσα έπραξες αλλά και γιά όσα ακόμα περισσότερα υπέδειξες μέ τήν εθελούσια αποχώρησή σου γιατί ο ελεύθερός σου χρόνος περιορίστηκε ακόμα περισσότερο..

Ολη σου η θητεία απο τήν αρχή έως καί τό τέλος της ήταν υπόδειγμα..

Και επειδή οπως λένε ''Τά στερνά τιμούν τά πρώτα'' εσύ τίμησες καί τά στερνά καί τά πρώτα..:grinning-smiley-043:grinning-smiley-043

Ευχαριστούμε θερμότατα γιά τήν συνολική βοήθειά σου και τήν στάση σου..
Θά τά λέμε και στό club αλλά φυσικά και διά ζώσης..

:ernaehrung004::ernaehrung004:

προσωπικά στεναχωριέμαι που θα τα λέω λιγώτερο με τον Γιώργο.
Είναι και στην Αθήνα....

Μιά παρουσία που τίμησε την διαχειριστική ομάδα.

Μελη σαν τον Γιωργο ειτε " υπηρεσιακοι" ειτε "κανονικοι" αν υπαρχει κατι τετοιο κοσμουν τον χωρο.

Παντα θα λειπουν μελη με μεγαλυτερη γνωση αλλα αυτη καλυπτεται απο τα απλα μελη.. Αυτο που δεν βρισκεις ευκολα σε εναν ανθρωπο ειναι το ηθος και η ευγενεια του Γιωργου οπως και του Πανου (αφηνω απεξω τον ΓΔ μην πει κανεις οτι τον γλυφουμε :D)

Δεν θα μου λειψεις (επειδη μενεις κοντα και σε περιμενω για ψητα λαχανικα στην σχαρα :D).Αντε κοντευω να ειμαι σε θεση απο τον αλλον μηνα να αρχισουμε ψητοπεριπετειες.

Γιώργο μου, καλή συνέχεια!!!

Τίποτα δεν αλλάζει, απλώς, από αύριο η Δ.Ο. θα έχει ένα διαμάντι λιγότερο και τα μέλη του φόρουμ ένα περισσότερο...

Να είσαι πάντα καλά!!!:grinning-smiley-043:grinning-smiley-043

Γιώργη καλή επιτυχία στα καινούρια σου επαγγελματικά καθήκοντα. Σ´ευχαριστούμε πολύ γιά όλα.
Κι επειδή σε ξέρω καλά, είμαι σίγουρος οτι πάντα θα βρίσκεις το χρόνο να "ανακατεύεσαι" με τη τρέλα μας. :ernaehrung004:

Κύριοι σας ευχαριστώ όλους για τα καλά σας λόγια και βεβαίως είναι δεδομένο ότι θα είμαι πάντα εδώ, και στην κατηγορία, και στο φόρουμ γενικά, αλλά και στο Σωματείο! Μπορεί να λιγόστεψε ο ελεύθερος χρόνος μου αλλάαααα:
Όλα κι όλα, η ...τρέλλα τρέλλα!!!

Γιώργο, και εγώ με τη σειρά μου θέλω να σε ευχαριστήσω για την πολύτιμη συνεισφορά σου στην Κατηγορία.

Λυπάμαι που μας αφήνεις από το πόστο του Διαχειριστή, αλλά με παρηγορεί το ότι θα εξακολουθούμε να σε έχουμε κοντά μας έστω και σαν απλό μέλος. :smile:

Καλή ξεκούραση λοιπόν..

Φίλε Γίωργο, ευχαριστούμε για όσα πρόσφερες, γνωρίζω από πρώτο χέρι πως είναι αυτές οι υποχρεώσεις, μιας και αυτές το τελευταίο εξάμηνο μου έχουν στερήσει την ενασχόληση μου με το σπόρ!!
Το λιγότερο που θέλω να σου πω είναι ευχαριστώ, καλή συνέχεια!