Όποιος δεν θέλει να ζυμώσει, βρίσκει πατήματα. Τις διακοπές θα αφήναμε απ' έξω; Ο νόμος προβλέπει για αυτή την περίπτωση - εγγραφή με αντιπρόσωπο - για αυτούς που εκεί που πήγαν δεν υπάρχει ένα internet cafe.
αντιπρόσωπο; εδώ προσωπικά έκανα τη δήλωση και μ'έφαγε το ψάξιμο στις διάφορες καρτέλες που ανοίγονταν για να μην κάνω λάθος.
Και ποιανού είναι δουλειά; Δηλαδή ο πολίτης που εμπιστεύεται για τις δουλειές του τον υπάλληλο τι να πει αν ο υπάλληλος δεν μπορεί ούτε καν να απογράψει τον εαυτό του σε μια απλή φόρμα;
είναι δουλειά της υπηρεσίας στην οποία υπάγεται. γι αυτό υπάρχουν τα γραφεία.
Μήπως να καταργήσουμε και τις φορολογικές δηλώσεις από τους ΔΥ; Να τις κάνει αυτόματα το κράτος;;;
τις δηλώσεις τις κάνουν οι λογιστές.
Με το ότι είναι υπεύθυνη δήλωση, και οποιοδήποτε λάθος έχει νομικές συνέπειες. Ενώ για τις διάφορες "υπηρεσίες" τα ξέρουμε... Ένορκες διοικητικές κοροϊδίες και δεν συμμαζεύεται...
ποια υπεύθυνη δήλωση;;;; η εγκύκλιος λέει ότι μπορείς να μπεις όσες φορές θες να κάνεις την απογραφή, δεδομένου ότι μπορεί να έχεις κάνει λάθη και μετά θα τις συγκρίνει "το σύστημα" για το ποια είναι η σωστή.
Μα αν έχουμε υπαλλήλους διάσπαρτους σε επιτροπές και ΔΣ, που να τους μαζέψεις όλους αυτούς; Χώρια που οι μισοί είναι αποσπασμένοι δεξιά και αριστερά... Χαμός γίνεται...
ο χαμός γίνεται επειδή κάποιος τον δημιουργεί. ψάξε σ'αυτούς που δίνουν τις εντολές, όχι σ'αυτούς που τις εκτελούν.
Ε, μια ευθύνη την έχουν. Τι ποσοστό των ΔΥ εκτιμάς ότι έβαλε μέσο για να πάρει την "θεσούλα" του; Εγώ με μια απαισιόδοξη εκτίμηση το βάζω γύρω στο 80%. Και για εμένα όλοι αυτοί είναι κομμάτι της διεφθαρμένης Ελλάδας, όχι της υγιούς.
αν εγώ βάλω μέσον, σημαίνει ότι βρίσκω και τα κάνω. ισχύει λοιπόν ότι έγραψα στο αμέσως προηγούμενο σχόλιο ... κάποιος γουστάρει να με κάνει πελάτη.
Αυτά από έναν ελεύθερο επαγγελματία...
10 χρόνια δούλευα σε ιδιωτική εταιρεία πριν διοριστώ - χωρίς μέσον, εκπαιδευτικός γαρ - σε κάποιον ελεύθερο επαγγελματία που είχε ακριβώς την ίδια αντίληψη με σένα, περί πλήρους κατάργησης του δημόσιου τομέα. δεν σε αδικώ λοιπόν ... αλλά και δεν θα σου περιγράψω τις συνθήκες δουλειάς, μάλλον τις γνωρίζεις ...