Υπογραφές!

Τι περίεργο, το ίδιο θα έλεγα και για τη δικιά μου μόλις τώρα! :flipout: :flipout:

Από τις κορυφαίες υπογραφές είναι του Έκτορα Κατσίκη (η εξέλιξη της ροκ).

Είναι πολύ εγωιστικό να αναφέρω ότι η δική μου είναι αστέρι, :twoguns: :twoguns: πιστύω ότι ο Βαγγέλης Νικολουδάκος έχει κατά καιρούς υπογράψει με αστεράτες υπογραφές:guitarist: :guitarist:

Ειλικρινά, πιστεύω ότι αντικειμενικά η καλύτερη είναι η δική μου! Δείτε και θαυμάστε!

Σύντομη, περιεκτική, τσαχπίνικη και ευρηματική, και όλ'αυτά σε υπέροχο χρωματισμό!

Απάντηση: Re: Υπογραφές!

Είναι πολύ εγωιστικό να αναφέρω ότι η δική μου είναι αστέρι, :twoguns: :twoguns: πιστύω ότι ο Βαγγέλης Νικολουδάκος έχει κατά καιρούς υπογράψει με αστεράτες υπογραφές:guitarist: :guitarist:

μα αφου ειναι !!!!!!!! :flipout: :flipout:

τι εγωιστικο ;;;;;

χωρις πλακα τωρα μου αρεσουν πολλες υπογραφες εδω που τις θεωρω ολες φοβερες !!!!:grandpa:

Ολοι μιλανε και λενε τα καλυτερα λογια για την υπογραφη μου:gossip:

Γιατι να το κρυψουμεν αλλωστε:singer:

:SFGSFGSF: :SFGSFGSF: :SFGSFGSF:

Ειλικρινά, πιστεύω ότι αντικειμενικά η καλύτερη είναι η δική μου! Δείτε και θαυμάστε!

Σύντομη, περιεκτική, τσαχπίνικη και ευρηματική, και όλ'αυτά σε υπέροχο χρωματισμό!

Εγώ Έλενα κατάλαβα αυτά

( Για να καταλάβετε την Ευρώπη, πρέπει να είστε μεγαλοφυία - ή γαλλικά. Θ*Μαδελεηνε Albright Είναι σαν όλες οι αμερικανικές συσκευές που ονειρεύονται την ύπαρξη αυτοκίνητα ενώ όλες οι γαλλικές συσκευές που ονειρεύονται την ύπαρξη τηλέφωνα άγνωστα Καπνός σκυλιών στη Γαλλία. Ozzy Osbourne Τι κέρδισα από την ύπαρξη στη Γαλλία εμάθαινε να ικανοποιείται καλύτερα με τη χώρα μου. Θ*Σαμuελ Johnson Πώς μπορεί καθένας να κυβερνήσει ένα έθνος που έχει 240 διαφορετικά είδη τυριού; Θ*Θχαρλες le Gaulle )

Σύμφωνα με το alta vista φυσικά.

Όπως καταλαβαίνεις δεν μπορώ να δώσω ψήφο στην υπογραφή σου για αυτό θα προτιμήσω την δικιά μου.:BDGBGDB55: -bye-

Τώρα γιατί κάτι μου λέει οτι εσένα σου αρέσει η υπογραφή κάποιου ΜΗΤΣ ?:BDGBGDB55:

Κάνε με την Crest. Θα σου δώσουν πιο καλά λεφτά! :flipout: :flipout:

Πλάκα πλάκα, το πιστεύεις ότι τώρα πλένω πιο τακτικά τα δόντια μου;