ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗΣ ΕΝΤΑΣΕΩΝ/ΙΣΧΥΟΣ ΓΙΑ ΠΟΛΥΚΑΝΑΛΑ-ΔΙΚΑΝΑΛΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ

Πάντως εμένα μου φαίνεται σαν το ποιο μπακαλίστικο πράγμα που έχω δει για να κάνω μετρήσεις .δεν λαμβάνει υπόψη του πολύ σοβαρούς παράγοντες αν για παράδειγμα σου φύγει λίγο στις παραδοχές κάτι όλα βγαίνουν πολύ λάθος .
Αλλώστε εδώ και καμιά κατοσταρια χρόνια έχουμε ακριβέστατους τρόπους να μετράμε όλα αυτά τα πράγματα απλά και με τρόπο κοινό για όλους πράγμα πολύ σημαντικό .
Και το λέω αυτό γιατί αν δεν έχουμε τα ίδια μέτρα σταθμά και μεθόδους αυτό οδηγεί σε συμπεράσματα κουφά .σκεφτείτε τι θα γινόταν αν όλοι είχαμε από ένα μέτρο και κάναμε ότι γουστάραμε πράγμα που μας προτείνει και ο συγκεκριμένος τρόπος.

Κανένα πινακάκι και κανένα προγραμματάκι του είδους δεν μπορεί να αποτελέσει κανόνα.
Μπορεί όμως κάλιστα να αποτελέσει αφορμή και πρωταρχικό εργαλείο και ουσιαστικέ ςκαι περισσότερο προχωρημένες μετρήσεις-αναζητήσεις.Ετσι και εδω....

Δεν ξερω εαν εχει κανενα νοημα ο τροπος που τα υπολογιζει. Το θεμα ειναι πως καθε ηχειο πρεπει να ειναι ικανο για 105 dΒ στη θεση ακροασης. Το αθροισμα τους δε μας ενδιαφερει, αφου σε καθε ταινια υπαρχει διαφορετικη πληροφορια-και-ενταση ανα καναλι.

τζιμη τα 105 db επιπεδο αναφορας ισχυει απο την στιγμη που τα ηχεια μας ειναι σε θεση να το κανουν
Αν δεν μπορουν , δεν εχει νοημα η καρτα

Η θεση ακροασης να ειναι ικανοποιητικη ωστε να δημιουργειται σωστη sound stage και οτι αυτο συνεπαγει
Αν δεν υπαρχει καν η σωστη αποσταση για καθε μορφης ηχειο τι λεμε
Παρε και κανα τηλεφωνο μπαι δε γουει
εχω τρελλα νεα