Υπομονη

PanMan

Moderator
Staff member
19 June 2006
9,284
Νεο Ψυχικο
Σκεφτηκα ποσο χρονο εχω χασει ΣΥΝΟΛΙΚΑ μετρωντας αντιστροφα ... τον χρονο. Πατησα γρηγορα new posts και μου εβγαλε αυτο με τα εικοσι δευτερολεπτα. Περιμενα να περασουν . Μετα σκεφτηκα το nero οταν το τσεκαρω και ειναι πανω απο ενεννηντα και περιμενω παρακολουθωντας το να παει εκατο. Ta updates που κοιτω τιε μπαρες. Ta upgrades. Νομιζω οτι τα τελευταια χρονια μπαρες που γεμιζουν ειναι βασικο κομματι της ζωης μου:blink:
Η ζωη που περνα και χανεται:lehrer:

Οι χειροτερες ειναι αυτες που οταν φτασουν στο 100 ξαναρχιζουν απο την αρχη!:bang:
Σε λιγο θα εχουμε και μπαρες να μας ενημερωνουν (...) ποτε θα γεμισει η μπαρα...

Panagiotis Manopoulos said:
Σκεφτηκα ποσο χρονο εχω χασει ΣΥΝΟΛΙΚΑ μετρωντας αντιστροφα ... τον χρονο. Πατησα γρηγορα new posts και μου εβγαλε αυτο με τα εικοσι δευτερολεπτα. Περιμενα να περασουν . Μετα σκεφτηκα το nero οταν το τσεκαρω και ειναι πανω απο ενεννηντα και περιμενω παρακολουθωντας το να παει εκατο. Ta updates που κοιτω τιε μπαρες. Ta upgrades. Νομιζω οτι τα τελευταια χρονια μπαρες που γεμιζουν ειναι βασικο κομματι της ζωης μου:blink:

BANDB.jpg

-Ehh hee, Senior Golf sucks!
-Hey Butthead, when is the next show?
-Ehhh, in like two hours!
-That Sucks! What are we gonna do until then?
- ........................

Panagiotis Manopoulos said:

Ώπ....... Χθές που σε είδα μου φάνηκε οτι πήγαινες καλύτερα... Τί έγινε πάλι; :flipout:

Βρε συ μη σε παιρνει απο κατω .........

οταν βγαζεις μπαρες στο πι σι σου και φτανουν στο 80 η 90 % τοτε σηκω και πηγαινε φτιαξε φραπε !!!!!!!!!

ετσι κανω εγω διοτι τις μπαρες τις θεωρω χαμενο χρονο οπως παλια οταν γυριζε η βιντεοταινια στο βιντεο για να τη δω ............

..........ΜΟΥΟΥΑΑΑΑΑΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ.... τι λεω παλι !!!!!