Υποπτη διαφορα τιμης για Philips 37PFL9603

ετσι και αλλιως αν την επιστρεψει ο φιλος θα επιστραφει στην τρεχουσα τιμη, αρα δε συμφερει... Δυστυχως φιλε απλα ησουν πολυ ατυχος, γιατι κυριολεκτικα μιλαμε για 3-4 μερες διαφορα... :(
φιλε μου κάνεις το απόλυτο λάθος - ειναι εντός δεκαημέρου και ακυρωνεται εντελώς το τιμολόγιο. Πληρης και αμεση - ασυζιτιτι - επιστροφη χρηματων και να παρακαλάτε να μην σας το κάνουνε - απά παρτε το έγγραφα οτι αρνουνται και πάτε ικαστήριο.

κρατατε την τιβι μεχρι να γινει (3 χρονια) την λιώνετε, κερδίζετε, και απλά επιστρεφετετο προιόν και παιρνετε το νέο 2k που θα εχει βγεί τότε.

Η επιστροφή είναι δεκτή μόνο εφόσον το προιόν είναι ακριβώς όπως το έχει παραλάβει ο πελάτης. Εντός του κουτιού δηλαδή, χωρίς να έχει πειραχτεί καθόλου. Ειδάλλως καμία επιστροφή δεν γίνετε δεκτή, εκτός κι αν η εκάστοτε εταιρία έχει δηλώσει επιπλέον υποχρεώσεις επιστροφής, τύπου "δοκιμάστε κι επιστρέψτε"

Αυτό με τα χρώματα θα ήθελα να το αναλύσεις λίγο περισσότερο.

Επιμένω γιατί δεν υπάρχει LCD που να έχει καλύτερα χρώματα από τις Sony W και πάνω. Εννοείται πως με το "καλύτερα" εννοώ πιο σωστά και όχι απαραίτητα πιο εντυπωσιακά.
Tο μαύρο είναι καλύτερο στην philips ισως λόγου του ambilight τα χρώματα στην sony είναι πολύ vibrant αν έχεις κάρτα nvidia ανεβασε το vibrant και θα δείς πως είναι ενοχλητικό παρά καλό και έπεξα και με τις ρυθμίσεις αλα τίποτα.
Στην philips είναι πιο φυσικά και δεν το χάνει το μάυρο στην sony όταν ήταν βράδι και άλαζε το φως έδιχνε pixels γκρί-άσπρα sthn philips δεν το είχε αυτο.
Δεν ξέρω να σου πώ τεχνικούς όρους αλα είχαν διαφορά δύο τελεοράσεις ήταν στην σειρά sony 40w4500 samsung series 6 και philips η διαφορά ήταν εμφανής και έπεξα και με τις ρυθμίσεις και τα έτοιμα settings που είχαν.
Οχι πως η sony δεν είναι καλή μην τρελαθούμε αλα σε σχέση με την philips είναι απλά μέτρια.

Οχι πως η sony δεν είναι καλή μην τρελαθούμε αλα σε σχέση με την philips είναι απλά μέτρια.

Λεγε τετοια..... και μετα η επομενη ερωτηση θα ειναι : Σε ποιο τμημα της Philips δουλευεις; -bye-

και πισω και απο τους δυο ειναι η dixons αλλα αυτο δεν παιζει καμια σημασια,διοτι απλα η philips εχει παγκοσμια εγγυηση.

Last edited:
Πάντως την προσφορά μόλις την ακύρωσαν!Κατάλαβαν την πατάτα τους μάλλον...

Απάντηση: Re: Υποπτη διαφορα τιμης για Philips 37PFL9603

Πάντως την προσφορά μόλις την ακύρωσαν!

παιδια αυτες ειναι προσφορες,την βλεπεις και την χτυπας ακαριαια,δεν περιμενεις!

Εντάξει άμα είχε η 37" 9603 1000 (και μετά ξύπνησα) μια χαρά θα ήταν. 200 για 3" είναι καλή αναλογία.

Παρακολουθωντας τις συνομιλιες στο thread,θα ηθελα να σας ενημερωσω επειδη ενδιαφερομαι για την ιδια TV και εγω να σας ενημερωσω οτι η τιμη των 1000+ ευρω υπηρχε μονο στο scroutz και οχι στα συγκεκριμενα site των εταιρειων.ηταν λαθος του skroutz και μονο.εγω που ακολουθησα το link του skroutz στην εταιρια ξενερωσα μολις αντικρισα το 1795.
Παντως οποιος ενδιαφερεται η καλυτερη τιμη που εχω βρει ειναι στο media markt Ρεντη 1400 ευρω!!!
Δεχομαι ευχαριστως αντιπροτασεις 37" με τα χαρακτηριστικα της Philips γιατι την θεωρω απο τις καλυτερες προτασεις στη κατηγορια.

Δεν εχεις χωρο για κατι μεγαλυτερο? Σε 40" ας πουμε?

Εναλλακτικά σε 37αρα κοιταξε καποια απο αυτες...

http://www.skroutz.gr/s/45266/Sony-KDL-37V4500-37%22.html?keyphrase=37V4500
http://www.skroutz.gr/s/56925/LG-37LG7000-37%27%27.html?keyphrase=37LG7000
http://www.skroutz.gr/s/42137/Samsung-LE37A656A1F-37%22.html?keyphrase=37A656

Προσεξε ποσο μεγαλη διαφορα στην τιμη εχει η 9603 με την LG7000 οταν εχουν ακριβως το ιδιο πανελ και παρομοια χαρακτηριστικα...

Παρακολουθωντας τις συνομιλιες στο thread,θα ηθελα να σας ενημερωσω επειδη ενδιαφερομαι για την ιδια TV και εγω να σας ενημερωσω οτι η τιμη των 1000+ ευρω υπηρχε μονο στο scroutz και οχι στα συγκεκριμενα site των εταιρειων.ηταν λαθος του skroutz και μονο.εγω που ακολουθησα το link του skroutz στην εταιρια ξενερωσα μολις αντικρισα το 1795.
Παντως οποιος ενδιαφερεται η καλυτερη τιμη που εχω βρει ειναι στο media markt Ρεντη 1400 ευρω!!!
Δεχομαι ευχαριστως αντιπροτασεις 37" με τα χαρακτηριστικα της Philips γιατι την θεωρω απο τις καλυτερες προτασεις στη κατηγορια.

Κανεις λαθος.Η προσφορα ηταν πραγματικη,απλως διηρκησε για λιγο και οποιος προλαβε τον κυριο ειδε.Οταν εληξε η περιοδος της προσφορας ο kots και το eworld επανεφεραν τις παλιες τιμες τους,Το "λαθος" που αναφερεις εγκειται στην καθυστερηση του skroutz να ανανεωσει τη database του.Αν τσεκαρεις τωρα στο skroutz θα δεις οτι απεικονιζει κανονικα τις τρεχουσες τιμες

http://www.skroutz.gr/s/42591/Philips-37PFL9603D-37".html

εναλλακτικες LCD στις 37" για να χτυπησουν τη philips δυστυχως δεν υπαρχουν πολλες,το γνωριζω διοτι κι εγω ψαχνω.Η θα πας με την Le37A656 της sammy με την panasonic LXD85F

εγω παντως με budget μεχρι 1300 ευρω αρχισα να κοιταω και τις 40"

Προσεξε ποσο μεγαλη διαφορα στην τιμη εχει η 9603 με την LG7000 οταν εχουν ακριβως το ιδιο πανελ και παρομοια χαρακτηριστικα...

...και ποσα ολοκληρωμενα επεξεργασιας Video παραπανω εχει η philips και ποσο καλυτερο ηχο,και τι φανταστικο που ειναι το Ambilight,και ποσο καλυτερη ειναι σε τηλεοπτικο αναλογικο σημα...μη λεμε μισες αληθειες,τα πανελ σημερα ειναι απλως η βαση.το ζητημα ειναι τι θα οικοδομησει πανω τους ο καθε κατασκευαστης.

Εξαλλου,τα κουσουρια της 9603 ειναι λιγο πολυ γνωστα:μετρια αποδοση μαυρου σε σχεση με τις κορυφαιες του ανταγωνισμου,υψηλο input lag,και γενικοτερα κακη after sales φημη.Αλλα κατσε να δεις hd content για 5 λεπτα και ειναι βεβαιο οτι θα μαγευτεις

...και ποσα ολοκληρωμενα επεξεργασιας Video παραπανω εχει η philips και ποσο καλυτερο ηχο,και τι φανταστικο που ειναι το Ambilight,και ποσο καλυτερη ειναι σε τηλεοπτικο αναλογικο σημα...μη λεμε μισες αληθειες,τα πανελ σημερα ειναι απλως η βαση.το ζητημα ειναι τι θα οικοδομησει πανω τους ο καθε κατασκευαστης.

Εγω κρινω με βαση την τιμη και την αποδοση. Για τα λεφτα της η 9603 ειναι υπερβολικα υπερτιμημενη. Η LG7000 με ελαχιστα υποδεέστερη αποδοση στο τηλεοπτικο και ιδια αποδοση σε HD κοστιζει σημαντικα φθηνότερα.

Σε HD εχω δει 2-3 φορες την 9703 και η εντυπωση μου ειναι οτι δεν φτανει ουτε καν την W4000 η την A656 , για να μην πουμε και για ακριβοτερα μοντελα.

Εξαλλου,τα κουσουρια της 9603 ειναι λιγο πολυ γνωστα:μετρια αποδοση μαυρου σε σχεση με τις κορυφαιες του ανταγωνισμου,υψηλο input lag,και γενικοτερα κακη after sales φημη.Αλλα κατσε να δεις hd content για 5 λεπτα και ειναι βεβαιο οτι θα μαγευτεις

Το input lag της philips είναι μηδενικό και μπορώ να το αποδείξω και με φοτογραφίες στο τεστ που έκανα και σας πληροφορώ πως η philips ειναι κατα 9-12 ms πιο γρήγορη και απο την samsuing T220 που είναι κατασκευασμένη για Η/Υ.
Εχει Lag όταν εχεις ανοιχτό το perfect pixel plus εκεί πάει καπου 200ms το lag αλα τι να το κάνεις το perfect pixel plus όταν δίνεις εικόνα Full HD απο PC με ανάλυση 1920χ1080 δεν ειπάρχει λόγος επεξεργασίας εικόνας, παρα μόνο στο τηλεοπτικό σήμα που είναι πολύ χαμηλότερης ανάλησης.
Το input lag της philips είναι μύθος έχει και κουμπί στο τηλεχειρηστήριο που πάει στο PC Mode και το lag είναι 0.
Υποθέτο 0 έτσι γιατι αφού είναι πιο γρήγορη και απο την samsung T220 που τις έστησα δίπλα δίπλα δεν μπορώ να το υπολογίσω.(άντε να έχει 10-17 ms για να είμαστε και μέσα)