υποτιθεται πως δεν κολλαει.

johny1989

AVClub Addicted Member
17 December 2007
2,573
να αγορασα εναν φορητο τον sony vaio fz21m εχει dual core 2ghz,2gb ram ddr2,200gb hdd,blu ray disc player,hdmi out 1080,8400m gt,
εχω βαλει το vlc mpc core avc ffdshow haali .kai οταν παιζω mkv 720 στον προβολεα η στην tv κανει σπασιματα.γιατι?
φρεσκο φορματισμενο ειναι.δεν εχω τιγκαρει στα προγραμματα,το εχω στο high performance και συνδεδεμενο στο ρευμα.και σε μερικ blu ray κανει σπασιματα οταν το βαζω σε tv 1080p.
επισεις πως μπορω να βγαλω 24π ?
και με πιο προγραμμα θα εχω την μεγιστη ποιοτητα χωρις σπασιματα.
οι ταινιες παιζουν απο τον σκληρο.
ευχαριστω:bigcry:

Πιθανό να είναι αργός ο σκληρός δίσκος. Το συνηθίζει η sony.... Εγώ έχω το fz21z και έχει σκληρό των 4200 rpm. Ξεφτίλα για τόσα λεφτά... Και ξεφτίλα μου που δεν το έψαξα πριν το πάρω... (Βέβαια πέραν του σκληρού το μηχάνημα είναι super)

Εγώ το μόνο που έχω παίξει είναι ταινίες από blueray δισκάκια (όχι σε tv ή με προβολικό). Τα παίζει μια χαρά. Αλλά είναι αργό γενικά το μηχάνημα (για την ακρίβεια,δεν είναι όσο γρήγορο το περίμενα) και απ ότι διαβάζω στο internet, ο σκληρός καθυστερεί όλο το σύστημα. Μάλιστα, κάποιοι λένε πως άλλαξαν τον σκληρό που έχει με ταχύτερο και -λένε- πως ξεπερνάει και desktop σε επιδόσεις.

Πάντως, για να μην σε αποπροσανατολίσω, δεν ξέρω μήπως χρειάζεται να κάνεις κάποιες ρυθμίσεις στα προγράμματα που χρησιμοποιείς (vlc, ffdshow)
Δες και το sticky της ενότητας (hd formats και δημιουργία guide αναπαραγωγής)

Last edited:
μα καλα και το ps3 δισκο 4500 rpm εχει δεν κολλαει.δισκο θα βαλω οταν κυκλοφορησουν 750 gb για λαπτοπ στις 2,5"
εγκατεστησα το cccp kai δεν τα κολλαει τα mkv .
ψαχνωμαι να διωρθωσω και τα πολυ μικρα σπασιματακια στο μπλου ρεει.
κανεις αλλος τι να κανω για 24p?

να αγορασα εναν φορητο τον sony vaio fz21m εχει dual core 2ghz,2gb ram ddr2,200gb hdd,blu ray disc player,hdmi out 1080,8400m gt,
εχω βαλει το vlc mpc core avc ffdshow haali .kai οταν παιζω mkv 720 στον προβολεα η στην tv κανει σπασιματα.γιατι?
φρεσκο φορματισμενο ειναι.δεν εχω τιγκαρει στα προγραμματα,το εχω στο high performance και συνδεδεμενο στο ρευμα.και σε μερικ blu ray κανει σπασιματα οταν το βαζω σε tv 1080p.
επισεις πως μπορω να βγαλω 24π ?
και με πιο προγραμμα θα εχω την μεγιστη ποιοτητα χωρις σπασιματα.
οι ταινιες παιζουν απο τον σκληρο.
ευχαριστω:bigcry:

Εχω ακριβως το ιδιο vaio (το πηρα τονΔεκεμβριο)και παιζει Blu-ray ταινιες και διαφορα 720p kai 1080 p αρχεια στην Bravia μια χαρα .Μαλιστα δεν βλεπω απολυτως καμια διαφορα απο το PS3 που εχω(ουτε σπασιματα ουτε κολληματα)
Ολα τα παιζω με VLC αλλα ειδα οτι παιζει το ιδιο καλα και με τον Media Player Classic

Last edited: