Υποτιτλοι srt σε Blue Ray HD DVD με 2 αντε 3 κλικ....

16 July 2006
7,545
HAMBURG
http://www.avclub.gr/forum/showthread.php?t=42125&page=5

για να μην τα ξαναγραφω κοιταξτε τα 46 + 47 ποστ..... -bye-

ευκολα και χωρις κοπο υποτιτλοι με ολα τα πλευερ μας !!!!

μονο που δεν επιτρεπεται να πειραξουμε μπρος πισω την ταινια η να την κανουμε παυση αλλιως πρεπει να σταματησουμε ταυτοχρονα και το προγραμα αυτο !

αν κανουμε παυση της ταινιας σταματαμε αμεσως και αυτο και συνεχιζουμε ξανα με το GO !

στην παυση και στο ξεκινημα πρεπει να ειμαστε λιγακι γρηγοροι.....

Last edited:
παιδιά σε κάτι mkv 1080p σε κάποιες φάσεις ο ήχος με την εικόνα χάνουν ελάχιστα.Να τονίσω ότι οι υπότιτλοι με τον ήχο είναι ok,με την εικόνα χάνουν αλλά όχι συνεχώς.Δηλαδή τις περισσότερες φορές είναι εντάξει.Eπίσης δεν συμβαίνει πάντα αλλά σε ορισμένες ταινίες.Γιατί σε κάποια σημεία δεν συμβαδίζουν; το pc είναι διπύρηνο 2,8 και κάρτα 9600gt

Πρεπει να πω οτι ειδα μια ταινια με το ΚΜΡ μεχρι περιπου 40 λεπτα.....

παρατηρησα οτι το ΚΜΡ τρεχει λιγο πιο γρηγορα απο αυτο το προγραμα !

Οποτε η λυση ειναι : Οταν αρχιζουν οι υποτιτλοι και ερχονται σιγα σιγα πιο μετα τον ηχο παταμε για 2 η 3 δευτερολεπτα το Pause στον KMP η σε οποιον πλευερ χρησιμοποιουμε και ξανα Play .... ισα ισα να ερθουν δηλ, να ακολουθησουν και οι υποτιλοι !
και ολα ερχονται οκ !

ενδεχωμενως να μην εμφανιστει σε καποιους αυτο το προβλημα .......

και ολα ερχονται οκ !

Απάντηση: Re: Υποτιτλοι srt σε Blue Ray HD DVD με 2 αντε 3 κλικ....

παιδιά σε κάτι mkv 1080p σε κάποιες φάσεις ο ήχος με την εικόνα χάνουν ελάχιστα.Να τονίσω ότι οι υπότιτλοι με τον ήχο είναι ok,με την εικόνα χάνουν αλλά όχι συνεχώς.Δηλαδή τις περισσότερες φορές είναι εντάξει.Eπίσης δεν συμβαίνει πάντα αλλά σε ορισμένες ταινίες.Γιατί σε κάποια σημεία δεν συμβαδίζουν; το pc είναι διπύρηνο 2,8 και κάρτα 9600gt

μηπως ο πλευερ σου θελει αλλον Codec οπως πχ, Coreave Pro ;
η ενδεχωμενως να φταινε η συγκεκριμενες ταινιες....

Re: Απάντηση: Re: Υποτιτλοι srt σε Blue Ray HD DVD με 2 αντε 3 κλικ....

μηπως ο πλευερ σου θελει αλλον Codec οπως πχ, Coreave Pro ;
η ενδεχωμενως να φταινε η συγκεκριμενες ταινιες....
k-lite τη full έκδοση codec έχω.Με KMP βλέπω.Το Coreave Pro είναι απαραίτητο; μπορώ να το εγκαταστήσω από πάνω; (από k-lite)

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Υποτιτλοι srt σε Blue Ray HD DVD με 2 αντε 3 κλικ....

k-lite τη full έκδοση codec έχω.Με KMP βλέπω.Το Coreave Pro είναι απαραίτητο; μπορώ να το εγκαταστήσω από πάνω; (από k-lite)

οχι !

σε εμενα που τον εβαλα δεν ειδα διαφορα απο τον οριτζιναλ !

απλα κατι αλλο παιζει σε σενα ... κατι αλλο φταιει ...

μηπως δουλευει και καποιο αλλο βαρυ προγραμα μαζι οταν βλεπεις ταινιες ;;;;;;

Re: Απάντηση: Υποτιτλοι srt σε Blue Ray HD DVD με 2 αντε 3 κλικ....

Οποτε η λυση ειναι : Οταν αρχιζουν οι υποτιτλοι και ερχονται σιγα σιγα πιο μετα τον ηχο παταμε για 2 η 3 δευτερολεπτα το Pause στον KMP η σε οποιον πλευερ χρησιμοποιουμε και ξανα Play .... ισα ισα να ερθουν δηλ, να ακολουθησουν και οι υποτιλοι !
και ολα ερχονται οκ !

και ολα ερχονται οκ !

Βαγγέλη, μιας και χρησιμοποιείς τον KMP, γιατί δεν αξιοποιείς το ενσωματωμένο φίλτρο του για υπότιτλους, ή έστω κάποιο καλό εξωτερικό (π.χ. vsfilter)?

Τι παραπάνω σου προσφέρει το Titledrome?

Γιατί ρε παιδιά ταλαιπωρείστε με extra προγράμματα; O Media Player Classic Homecinema παίζει τα Blu-ray rips με υπότιτλους κλπ. αυτόματα, χωρίς την εγκατάσταση ΚΑΝΕΝΟΣ codec/filter. Όσοι έχουν προβλήματα συγχρονισμού υποτίτλων ας ελέγξουν αν το refresh rate της οθόνης συμβαδίζει με της ταινίας.

χεχεχε μα δε με καταλαβατε ......

δεν μιλαω για ριπ Μπλου Ρευ !

μιλαω για αμεση προβολη ταινιας Blue Ray με τα προγραματα PowerDVD ArctSoftmedia player !

ενοειτε πως εγω ολες μου τις Ταινιες ειτε Ριπ ειτε ματροσκες τις παιζω με ΚΜΡ και τερμα !!!!!!!!

Υποτιτλους απο ματροσκες Subtitle Load και τελειωσε η υποθεση !!!!

Απλα μιλαω για απευθειας θεαση Blue Ray με PowerDVD !!!!

Ναι, αλλά εδώ:

και ολα ερχονται οκ !
και ολα ερχονται οκ !

μιλάς για KMP με Titledrome(?) και μας μπέρδεψες! :)

Απάντηση: Re: Υποτιτλοι srt σε Blue Ray HD DVD με 2 αντε 3 κλικ....

Ναι, αλλά εδώ:

μιλάς για KMP με Titledrome(?) και μας μπέρδεψες! :)

οχι απλα λεω οτι παιζει με οποιονδηποτε πλευερ αφου εχει ανεξαρτητη λειτουργια !

απλα για οσους ενδιαφερονται για αμεση θεαση των δισκακιων τους ......-bye-

απλως δοκιμασα το Titledrome πρωτα με τον ΚΜΡ αφου δεν ειχα κανενα αλλο προγραμα πλευερ στο Htpc μου απλα να δω πως εμφανιζει τους υποτιτλους ........

μετα εκανα ΙΝΣΤΑΛ το ArctSoft και λεω οτι ειναι μια πολυ καλη φαση για οποιον θελει να δει ταινια χωρις να περιμενει να κανει ριπ !

Last edited:
Εγώ το δοκίμασα με TMT και το αποτέλεσμα ήταν τραγικό.

Ουσιαστικά χώνει μια μαύρη μπάρα από κάτω από την ταινία. Σωστά? Και άμα είναι 16:9 τι γίνεται? Άσε που οι υπότιτλοι ήταν αλλού γι αλλού. Πολύ ερασιτεχνικό μου φάνηκε. Uninstall -bye-

Εγώ το δοκίμασα με TMT και το αποτέλεσμα ήταν τραγικό.

Ουσιαστικά χώνει μια μαύρη μπάρα από κάτω από την ταινία. Σωστά? Και άμα είναι 16:9 τι γίνεται? Άσε που οι υπότιτλοι ήταν αλλού γι αλλού. Πολύ ερασιτεχνικό μου φάνηκε. Uninstall -bye-

Καταρχην να πω οτι σε εμενα παιζει αρκετα εως πολυ καλα !!!!!

Η μαυρη μπαρα φυσικα και γινεται διαφανης οποτε δεν ενοχλει !!!!!!!!!!!! -bye-

για κοιτα και εδω πως φαινεται ...

http://bitmansoft.com/titledrome.php

Αυτό που βρήκες (Titledrome), είναι στην ίδια λογική με το κλασσικό IGI Subtitler, που είναι βέβαια και πιο εύχρηστο και δωρεάν.