Υπότιτλοι ταινιών

nikosmelt

AVClub Addicted Member
19 March 2007
2,067
Κατερίνη, Ελλάδα
Είναι λίγο άσχετο το θέμα αλλά μήπως κάποιος συμφορουμίτης μπορεί να μου στείλει μέσω pm τους υποτίτλους 2 ταινιών: revolver (guy richie) kai Bourne identity? Από οπου και να τους κατεβάσω είναι λάθος (όχι ασυγχρόνιστοι, ξέρω να συγχρονίζω). Ευχαριστώ προκαταβολικά!

Είναι λίγο άσχετο το θέμα αλλά μήπως κάποιος συμφορουμίτης μπορεί να μου στείλει μέσω pm τους υποτίτλους 2 ταινιών: revolver (guy richie) kai Bourne identity? Από οπου και να τους κατεβάσω είναι λάθος (όχι ασυγχρόνιστοι, ξέρω να συγχρονίζω). Ευχαριστώ προκαταβολικά!

προσεχε να βγαινουν οι Υποτιτλοι οταν ακουγονται πανω κατω οι φωνες !

παντως μεχρι τωρα δεν βρηκα ασυνχρονιστους υποτιτλους παρα μονο αν η Ταινια ειναι HDTV η DIRECTOR CUT και οι υποτιτλοι γραφουν HD DVD η BLUE RAY...

Δηλ, σε ελαχιστες περιπτωσεις θα βρεις ασυνχρονιστους ......
απλα κοιτα να γραφουν πχ,

Ταινια STAR WARS HDTV 720p
υποτιτλος STAR WARS HDTV 720p srt ας πουμε .........
αν γραφει ο υποτιτλος STAR WARS HD DVD 720p srt ενδεχωμενος να μην ταιριαζει διοτι η Ταινια ειναι απο τηλεοπτικη μεταδοση και ισως ειναι με κοψε ραψε στα σημεια των διαφημισεων ... εχουν βγει οι διαφημισεις ισως !!

εχω κατεβασει 94 ταινιες και εχω βρει τους Υποτιτλους για τις 89 !
Απολυτα αψογους !

Last edited:
Να σας ενημερώσω ότι οι δικοί μου υπότιτλοι:
http://www.opensubtitles.com/en/gr/search/sublanguageid-all/iduser-170362

είναι για ταινίες DVD και όχι Div-X.
Έτσι ίσως χρειαστεί να ασχοληθείτε με τον συγχρονισμό.

Γιάννη, όντως ενδιαφέρων θέμα ανοίγεις.
Οταν εννοείς συγχρονισμό, πως αυτό το επιτυνχάνεις, διότι πολλές μα πολλές φορές μου έχει τύχει να παίζει η ταινία και να ακολουθούν οι υπότιτλοι.
Υπάρχει κάποιο πρόγραμμα που να "συγχρονίζει", τους υπότιτλους, ή πρέπει να τους βρίσκεις συγχρονισμένους .
Συνήθως αυτό που κάνω είναι να χρησιμοποιώ ένα πρόγραμμα που πέρα από την ταινία "περνά" και τους υπότιτλους.

Last edited:
Ενώ υπάρχουν υπότιτλοι για άπειρες ταινίες, πολλές από αυτές δεν τις θυμάται ούτε ο σκηνοθέτης που τις γύρισε, εντύπωση μου κάνει που τόσο καιρό ψάχνω για υπότιτλους δύο ταινιών (Black Rain 1989 και Wyatt Earp 1994) και δεν υπάρχουν πουθενά.

Γιάννη, όντως ενδιαφέρων θέμα ανοίγεις.
Οταν εννοείς συγχρονισμό, πως αυτό το επιτυνχάνεις, διότι πολλές μα πολλές φορές μου έχει τύχει να παίζει η ταινία και να ακολουθούν οι υπότιτλοι.
Υπάρχει κάποιο πρόγραμμα που να "συγχρονίζει", τους υπότιτλους, ή πρέπει να τους βρίσκεις συγχρονισμένους .
Συνήθως αυτό που κάνω είναι να χρησιμοποιώ ένα πρόγραμμα που πέρα από την ταινία "περνά" και τους υπότιτλους.

Οι ταινίες που κατεβάζεις είναι ασφαλώς σε μορφή DivX και τους υπότιτλους πρέπει να τους ελέγξεις και να τους συγχρονίσεις αν χρειάζεται.
Ένα πολύ καλό πρόγραμμα είναι το: Subtitle Workshop.
Eύκολο είναι, αλλά και το ποδήλατο είναι εύκολο, άμα όμως κανείς δεν έχει ανέβει ποτέ του απάνω, θα χρειαστεί εξάσκηση.

Απάντηση: Re: Υπότιτλοι ταινιών

ένα ακόμη καλύτερο είναι το: http://www.subtitles.gr/

Φαίνεται πως είναι το ίδιο με το greeksubtitlesproject.com, αλλά πιο ελαφρύ και συνεπώς πιο γρήγορο.
Σημειωτέον ότι και τα δύο έχουν search plugin για το firefox.

Οι ταινίες που κατεβάζεις είναι ασφαλώς σε μορφή DivX και τους υπότιτλους πρέπει να τους ελέγξεις και να τους συγχρονίσεις αν χρειάζεται.
Ένα πολύ καλό πρόγραμμα είναι το: Subtitle Workshop.
Eύκολο είναι, αλλά και το ποδήλατο είναι εύκολο, άμα όμως κανείς δεν έχει ανέβει ποτέ του απάνω, θα χρειαστεί εξάσκηση.

Γιάννη,

ευχαριστώ για την απάντηση, όντως είναι DivX και γίνεται μετατροπή για κάψιμο , θα το δοκιμάσω.:ernaehrung004: