Ποιος σου ειπε οτι εχω αποψεις εναντιον των mac? Για αυτο σπιτι μου υπαρχουν 4 apple προιοντα και στο παρελθον περισσοτερα!Φίλε xistofore, μια ερώτηση: αφού είναι σαφές ότι έχεις κατασταλαγμένες απόψεις εναντίον των mac, γιατί μπαίνεις στο thread;
Κ ποιός γράφει αυτές τις ανακρίβειες ;;
Γιατί τα πράγματα είναι ξεκάθαρα κατ' εμέ !
Τα mac παίζουν όλων των ειδών τα αρχεία, ανεξάρτητα από το μέγεθος, είτε χρησιμοποιούν την κάρτα γραφικών είτε όχι !!
Μα δεν το ειπα για εσενα φιλε Μιχαλη!Είπα κάτι τέτοιο ;;
Δεν το βλέπω κάπου γραμμένο......
Ας είμαστε λοιπόν ακριβείς στα λεγόμενά μας.
Τελικως το videaκι το επαιξες?
Ειναι καλο τεστ για να δουμε πως παει σε απαιτητικα hd video ενας υπολογιστης..
Κατεβαινει και πανευκολα (direct link ειναι), οποτε δεν ειναι κοπος.
Είναι αυτό που αναφέρεις στο μήνυμα σου νο22 ;
Θα μπορώ σε λίγο να το κατεβάσω...
Ναι!
Το εβαλα και σε mkv, γιατι μπορει σε m2ts να μην υποστηριζεται απο καποιο προγραμμα.
Φιλε Μιχαλη ουδεποτε εγραψα πως εχω "apple υπολογιστές στο σπίτι μου".Εντύπωση μου κάνει το παραπάνω μήνυμά σου.....εφόσον λες ότι έχεις apple υπολογιστές στο σπίτι σου, να υποθέσω ότι γνωρίζεις το VLC (παίζει σε όλες τις πλατφόρμες, linux, mac, windows), το οποίο διαβάζει κ τρέχει τα πάντα....γιατί λοιπόν να μην το υποστηρίζει κάποιο πρόγραμμα ;; :chinscratch::chinscratch:
Φιλε Μιχαλη ουδεποτε εγραψα πως εχω "apple υπολογιστές στο σπίτι μου".
Αντιθετα εγραψα οτι εχω "apple προιοντα σπιτι μου".
Στο παρελθον ειχα εναν iMac , αλλα τον εδωσα λογω οτι δεν με ικανοποιουσε .
Χρησιμοποιω ομως συχνα αλλους mac υπολογιστες.
Και φυσικα γνωριζω το vlc, το οποιο φυσικα και δεν προτιμω.
Καλυτερα με plex ή φυσικα με mpc-hc σε windows. (γουστα ειναι αυτα)
Και το εδωσα σε mkv, γιατι σε mkv μπορεις να το παιξεις και με το quicktime, ενω σε m2ts δεν μπορεις.
Ετσι σε περιπτωση που δεν σου παιζει καλα ουτε σε mkv ουτε σε m2ts με το vlc, θα μπορεις να το δοκιμασεις με το quicktime.(ή φυσικα με το plex)
Καταλαβες λοιπον γιατι εγραψα οτι "μπορει σε m2ts να μην υποστηριζεται απο καποιο προγραμμα"? Λογω quicktime!
Τελικως το ετρεξες το videaκι ή τσαμπα κανουμε την συζητηση?
Τοση ωρα θα το ειχες τρεξει!
(iphone, ipod touch, apple πληκτρολογιο, apple might mouse)ααααααα......"Apple προϊόντα" όχι υπολογιστές....οκ.....δλδ ; Κ το plex να υποθέσω ότι το χρησιμοποιείς στους mac υπολογιστές που λες ότι χρησιμοποιείς, αφού παίζει μόνο σε mac os x...
Το vlc γιατί όχι ; Κ το imac γιατί δεν σου άρεσε ;
Θα σε ενημερώσω όταν τρέξω το video σου...βιάζεσαι ;; :music-smiley-005:
Φιλε μου xristofore δεν εχω καταλαβει το νοημα της συζήτησης αυτής. Εφ οσον δεν εχεις mac και δεν σε απασχολεί κάποιο θεμα με μαντροσκες κλπ τοτε τι συζητάμε? Εγω που εχω mac αν ειχα καποιο τετοιο προβλημα θα μπορούσα να ανοιξω ενα θεμα και να μιλάω με τις ωρες γιατι πραγματικά θα ήθελα να λύσω το προβλημα μου. Εσενα τι σε αποσχολει δεν εχω καταλάβει?
Φιλικά παντα
Σε παρακαλώ πολύ, να μας υποδείξεις στο αμέσως επόμενο ποστ σου ποια ανακρίβεια γράφτηκε, με ακριβή παράθεση του ποστ στο οποίο γράφτηκε. Πιο πάνω έγραψες ότι η ανακρίβεια συνίσταται στο ότι κάποιος (ποιος; ) έγραψε ότι τo plex κάνει ελαφρύτερη cpu usage από όλα τα προγράμματα. Ξεκαθάρισέ μας λοιπόν αυτό, σε παρακαλώ, και μετά θα συνεχίσω τη συζήτηση μαζί σου. Μέχρι τότε, απλώς θα πιστεύω ότι έχεις μπει εδώ μέσα μόνο και μόνο για χάρη της κόντρας.Τωρα γιατι ενοχλει η επισημανση της ανακριβειας και οχι η ιδια ανακριβεια, δεν ξερω..
Δεν νομιζω οτι το iMac εχει περιορισμένες δυνατότητες σε σχεση με ενα φορητο πλην της φορητότητας. Κατα τα αλλα ειναι και φτηνότερα και έχουνε και μεγαλύτερες οθόνες και επίσης μπορούνε να φορεσουνε μεγαλύτερους επεξεργαστές και ram. Οποτε που χανει σε σχεση με ενα φορητο?
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.