Ύψιστο παγωτό....

Γιώργος ΚΟΨ

Supreme Member
20 June 2006
3,101
GLYFADA
Τις προάλλες ευρισκόμενος σε ταξίδι στην Ιταλία, κατόπιν συστάσεως φιλικού μου προσώπου, δοκίμασα το αυθεντικό Ιταλικό παγωτό Grom.....

http://www.grom.it/ita/

Το παγωτό αυτό διαφέρει, από το Ιταλικό παγωτό που πολλοί γνωρίζουμε, διαφέρει δε και από ότι άλλο έχουμε γευθεί.

Αν κάποιος ταξιδέψει στην Ιταλία, ας δοκιμάσει μπορεί να βρεθεί προ εκπλήξεως!

Προσωπικά αποτελεί ύψιστη επιλογή παγωτού μαζί με αυτό του Demel / Salzsburg, δυσκολεύομαι να πω ποιο είναι καλύτερο, αλλά σίγουρα το Grom είναι το πιο αυθεντικό σε γεύση και φυσικότητα.:award:

Επι της ευκαιριας, αμα βρεθειτε εξωτερικο (το εχω πετυχει σε μανχαταν, ντουμπαι και σιγκαπουρη μεχρι στιγμης), δοκιμαστε ενα cold stone. Θα με θυμηθειτε ...

Ποοο δεν έχω πάει ποτέ έξω τι κρίμα,εδώ δεν υπάρχει τίποτα?

Να πάμε και στις εγχώριες γεύσεις..''Μέλι'' στο Ρέθυμνο...εξαιρετικό!!

Re: Απάντηση: Ύψιστο παγωτό....

Ποοο δεν έχω πάει ποτέ έξω τι κρίμα,εδώ δεν υπάρχει τίποτα?

Νέα Φιλαδέλφεια στο "Συντριβάνι", πήγαινε να χτυπήσεις ένα Σικάγο να έρθεις στα ίσα σου !!!! :D

Πολύ καλό εκμέκ/σικάγο έχει και η ''χαρά'' στην Πατησίων...(συζήτηση που πιάσαμε...)

Απάντηση: Re: Απάντηση: Ύψιστο παγωτό....

Νέα Φιλαδέλφεια στο "Συντριβάνι", πήγαινε να χτυπήσεις ένα Σικάγο να έρθεις στα ίσα σου !!!! :D

χαχ μια χαρά..-bye-

Παγωτομανία-έτσι νομίζω λέγεται- στο Ναύπλιο, στο τέλος του πεζόδρομου δεν είναι άσχημα.....!

Θα έλεγα την παροιμία για τον κόσμο που καίγεται και το νινί που χτενίζεται, αλλά δεν την λέω :D

Η σοκολάτα και το παγωτό είναι οι υπέρτατες γλυκές αμαρτίες και είναι ακόμη (...) προσιτές σε όλους!:music-smiley-005:

Θα συμφωνήσω για το παγωτό (και όχι μόνο) της "Χαράς".:award:

Απάντηση: Re: Ύψιστο παγωτό....

Η σοκολάτα και το παγωτό είναι οι υπέρτατες γλυκές αμαρτίες και είναι ακόμη (...) προσιτές σε όλους!:music-smiley-005:

Θα συμφωνήσω για το παγωτό (και όχι μόνο) της "Χαράς".:award:
Καλημέρα.Καλά λες ακόμα είναι προσιτή η σοκολάτα,γιατί θυμάμαι που λέγανε σε ένα δελτίο ειδήσεων,ότι υπάρχει η θα υπάρξει πρόβλημα στο μέλλον με την παραγωγή κακάο,με συνέπεια να μην μπορούμε εμείς οι κοινοί θνητοί,να την αγοράσουμε..χαχαχα.

Για το παγωτό της "Χαράς" συμφωνώ και εγώ.Επίσης πολύ καλό ήταν και το παρφέ σοκολάτα την παλιάς Δωδώνης πριν πουληθεί,και το χαλάσουνε.Είχαμε χτίσει το μισό εργοστάσιο εδώ στην Παλλήνη που ήταν,εγώ και ο κουμπάρος μου..χαχαχαχα

οποτε ταξιδεύω στην Αμερική, ειναι η TOP προτεραιότητα να δοκιμάζω κάτι φοβερά παγωτά που έχουν εκεί..

ειδικά το παγωτό μέντα με κομματια σοκολάτας μέσα ειναι η ΑΡΡΩΣΤΙΑ !!!
Δυστυχώς εδώ δεν εχω βρεί τιποτα ομοιο..

Πολύ καλός ειναι ο ΖΕΝΙΘ, ειναι στα Εξάρχεια δίπλα στον Κάβουρα.
Να δοκιμάσετε το cookies..

βαφλα χαους !
ξεκινησε απο ναξο εχει και στην βουλιαγμενη γυρω στα 2 χρονια τωρα ...
σπιτικο παγωτο γυρω στις 170 γευσεις ...
ξεκινα απο cookies για αρχη .
μαλτιζερς κλπ κλπ ...

Διαβάζω,διαβάζω και δεν..χορταίνω.

Εχω δηλώσει και επισήμως (σε γνωστούς και φίλους) οτι το παγωτό είναι το αγαπημένο μου..φαγητό !

Ακριβώς.Μπορώ να τρέφομαι κάθε μέρα μόνο με παγωτό και να είμαι πλήρης και ευτυχής..

Στην Αθήνα βέβαια κΑι ειδικά τον χειμώνα,ζορίζομαι να βρώ.
Ο δε γείτονάς μου,πασίγνωστη αλυσίδα εκ Θεσσαλονίκης ,τα έχει υπερκοστολογημένα και μπαγιάτικα (κολλάνε σαν τσίχλες!!).
Στο Ξυλόκαστρο υπάρχει ένας, ο "Ντάνος", που τα φτιάχνει μόνος του και είναι όνειρο σε απίστευτα προσιτές τιμές.Ειδικά το Cookies του,που έχει και πραλίνα μέσα.
Η το "Lila Pause":Παρφαί φράουλα,με κομμάτια σοκολάτας (λευκής & σκούρας) και βάβλας/μπισκότου.
Τα λοιπά είναι Δωδώνες και λοιπά ετοιματζίδικα.

Στο εξωτερικό δεν είχα την τύχη/πολυτέλεια να φάω τα προαναφερθέντα.
"Παγωτομάνια" έτρωγα στην Μύκονο.Καλό παγωτό αν και τσιμπημένο (ίσως λόγω Μυκόνου).Από περυσι τέρμα η Μύκονος (λόγω κρίσης),τέρμα και η Παγωτομάνια.
Στην Αθήνα πού έχει?

Επίσης κάθε επιλέον πληροφορία για την "Χαρά" στην Πατησίων,θα με υποχρέωνε τα μάλα.
Ευχαριστώ.

Υ.Γ. Απόψε έχει "Τιραμισού" το πρόγραμμα και αύριο θα βγάλει "Cookies.
Το απολαμβάνω όσο είμαι εδώ,γιατί στην Αθήνα δεν..

Η "Χαρά" είναι στο τέρμα της Πατησίων, νομίζω στο 333!! Έχει φοβερό Σικάγο και εκμέκ.
Επίσης στο Παγκράτι, στην Ευτυχίδου είναι ενα μαγαζί που πουλάει παγωτό "μουστάρδα" (το ονομάζει έτσι λόγω του χρώματος) που μέσα έχει καραμελωμένα αμύγδαλα...πολύ καλό!