Z , X ή...KURO ? ΒΟΗΘΕΙΑ

Ευχαριστώ πολυ όλους για τη βοήθεια.
Είχα καταλήξει σε pioneer tv lx-5090 με blu-ray lx 71 αλλα σίγουρα δεν έχω χρήματα για πέταμα.
Από ότι κατάλαβα αν δέν με ενδιαφέρει τοσο ο ήχος δεν χρειάζεται τόσο ακριβό blu-ray.
Τι γίνεται όμως με το surround? ο ενισχυτής μου είναι 5 χρονών ( τότε κορυφή της sony- δεν θυμάμαι μοντέλο) αλλα με blu-ray θα παίζει?
και πάλι εθχαριστώ

Re: Απάντηση: Z , X ή...KURO ? ΒΟΗΘΕΙΑ

Ευχαριστώ πολυ όλους για τη βοήθεια.
Είχα καταλήξει σε pioneer tv lx-5090 με blu-ray lx 71 αλλα σίγουρα δεν έχω χρήματα για πέταμα.
Από ότι κατάλαβα αν δέν με ενδιαφέρει τοσο ο ήχος δεν χρειάζεται τόσο ακριβό blu-ray.
Τι γίνεται όμως με το surround? ο ενισχυτής μου είναι 5 χρονών ( τότε κορυφή της sony- δεν θυμάμαι μοντέλο) αλλα με blu-ray θα παίζει?
και πάλι εθχαριστώ

εκτος απο μια ακομα ψηφο στην 5090Η,θα προτεινα-εαν δεν θελεις plug&play κατασταση-την δημιουργια ενος htpc-κοστολογιο που σιγουρα δεν θα ξεπερασει τα 500euro-για να εχεις απειρες επιλογες σε ρυθμισεις και βεβαια να παιζεις τα παντα οπως εσυ επιλεξεις.
διαφορετικα εαν δεν καιγεσαι για το κομματι του ηχου,αγοραζεις ενα player της ταξης των 300-350euro και τελειωσες...

καλες αγορες...-bye-

Kai egw Kuro psifizw

Eidika twra pou oi times exoun pesei toso xamila

Μην τα παραλέμε κιόλας. Δεν νομίζω να έχουν πολλοί την δυνατότητα να δώσουν 2000+ ευρώ για μια τηλεόραση. Μπορεί σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια οι τιμές να έχουν πέσει αλλά και πάλι "είναι πολλά τα λεφτά Άρη".

Re: Απάντηση: Z , X ή...KURO ? ΒΟΗΘΕΙΑ

Ευχαριστώ για την τόσο γρήγορη απάντηση.
Sorry για τα κεφαλαία.
Θα επέμενες στην άποψή σου για την Kuro αν η απόσταση ήταν περίπου στα τρία μέτρα και η τοποθέτησή της κοντά σε παράθυρο?
Για τις sony Χ ή Ζ ποια είναι η γνώμη σου?
Ευχαριστώ πολύ για τον χρόνο σου.

ειμαι και εγω ενας ευτυχης κατοχος της συγκεκριμενης τηλεορασης με την ιδια αποσταση θεασης και η τοποθετηση της διπλα και λιγο μπροστα απο μπαλκονοπορτα.
δεν υπαρχει κανενα προβλημα εφοσον δεν πεφτει ο ηλιος επανω της, η αποσταση θεασης ειναι ιδανικη(μη σου πω κιολας οτι δεν θα με χαλουσε και η 60αρα) και θα παρεις και μακραν την καλυτερη τηλεοραση αυτη την στιγμη(σε υλικο HD δεν θα πιστευεις στα ματια σου).
οποτε αν δεν εχεις οικονομικο προβλημα προχωρας.
καλη αγορα και καλες θεασεις.-bye-

Αλλο το ποσοι εχουν την δυνατοτητα να δωσουν 2Κ+ για τβ και αλλο το οτι η Κουρο εχει πεσει απο τα 4Κ οταν πρωτο βγηκε στα 2 κατι
η ουσια ειναι οτι παιρνεις την καλυτερη εικονα σε αυτα τα χρηματα τα οποια ειναι λιγοτερα απο ολες τις σονυ, σαμμυ, παννυ κλπ (για να μην αναφερω κατι 42αρες Philips που ειναι πιο ακριβες....:rifle:)
κουρο λοιπον και βλεπουμε τους επομενους μηνες αν θα βγει κατι που θα μασ κανει να τις ξεχασουμε (αμφιβαλω προσωπικα αλλα λεμε τωρα..)-bye-

Ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια. Ηταν πράγματι αυτό που χρειαζόμουν.