Ζαχόπουλος, τι γίνεται παίδες?

Δημήτρης Θ.

AVClub Fanatic
17 June 2006
12,626
Τελικά το θέμα με τον Ζαχόπουλο ξεχάστηκε?
Τι συμβαίνει τελικά? Σε ποιο στάδιο βρίσκεται η έρευνα για τα σκάνδαλα?

Ποια σκάνδαλα ????

Είδες κανένα σκάνδαλο τα τελευταία 100 χρόνια στην Ελλάδα ?????

Ο Ζαχόπουλος ζει και βασιλεύει.
Όταν ήρθε ο Σπύρος Σούρλας και πηγαίναμε για καφέ στην πλατεία Αριστοτέλους τον είδαμε να κάθεται με την παρέα του σε καφετερία έξω με το αναπηρικό καροτσάκι του.
Φαινόταν μια χαρά αλλά εμένα μου φάνηκε κάπως αδυνατισμένος σε σχέση με αυτό που βλέπαμε στην TV.
Ε Σπύρο;

Με βάση όσα γνωρίζω από την έρευνα που έγινε (τόσο τη δικαστική, όσο και την εσωτερική ΕΔΕ του Υπουργείου ... για την οποία έχω προκαταβολικά αμφιβολίες για την αξιοπιστίας της, αλλά όχι και για τη δικαστική) δεν προέκυψε σχέση μεταξύ της απόπειρας αυτοκτονίας με παράνομες πολιτικές αποφάσεις στο ΥΠΠΟ. Επίσης δεν προέκυψαν ποινικές ευθύνες ή παρανομίες για τα έργα του (δηλ. τη θητεία του ) ως ΓΓ στο ΥΠΠΟ. Πολιτικές ευθύνες ναι.

Αντίθετα προέκυψαν ακόμη περισσότερα στοιχεία για τον εκβιασμό που δέχθηκε.

Μαλλον εκει συχναζει. Τον πετυχα και εγω αλλα τρομαξα να τον γνωρισω.

Λιστες επιχορηγησεων και αποχαρακτηρισμοι, διορισμενες και διορισμοι, πρωθυπουργικες φιλιες και κουμπαριες, ολα σκεπαστηκανε κατω απο το DVD.
Κανεις δεν ξεχασε ομως. Καθε τοσο, αυτο φαινεται στις δημοσκοπήσεις, και στα ολο και χαμηλοτερα ποσοστα της ΝΔ.

Ποια σκάνδαλα ????

Είδες κανένα σκάνδαλο τα τελευταία 100 χρόνια στην Ελλάδα ?????

Εμ ελα ντε.....

τιποτα δεν εγινε.

Γλυστρησε, επεσε απο μια σκαλα ενας συνανθρωπος μας.

Εκανε και κανα 2 home video (αληθεια να μας διαβαζει αραγε ? ).

Ποιο το κακο ?

Μην ασχολειστε με τα ΜΜΕ. Τα βρηκανε μεταξυ τους.

Για βοηθήστε με λίγο γιατί σαν κάτι να μου λέει τ' όνομα....
Από ποιο μήνα ήταν το σκάνδαλο με το οποίο σχετίζεται?

Με τον γενικό που έπεσε έγινε ότι έγινε με τα ομόλογα, το χρηματιστήριο, κ.τ.λ. και ότι ακριβώς θα γίνει με τα βατοπαίδια και άλλες μονές...
Ε, ρε κοντή μνήμη που έχει ο Έλληνας και ευτυχώς δηλαδή, αλλιώς θα γέμιζαν με σχιζοφρενείς τα άσυλα!
Πάντως το μαγικότερο όλων είναι αυτός ο νόμος που απαλλάσει από τις ευθύνες των πράξεών τους, τους πολιτικούς και τους συνεργάτες τους από την στιγμή που θα γίνουν εκλογές και θα έλθει νέα κυβέρνηση στο προσκήνιο.
(Διορθώστε με αν κάνω λάθος)

:grandpa: Όταν υπάρχει απλή διαροή* πέφτει το ρελέ... Μόνο που οι παλιοί πίνακες δεν έχουν ρελέ και απλά βρισκόμαστε να πληρώνουμε τα κερατιάτικα...
Συνήθως ο γενικός πέφτει όταν υπάρχει βραχυκύκλωμα. **

* χρήματος
** συμφερόντων

Για βοηθήστε με λίγο γιατί σαν κάτι να μου λέει τ' όνομα....
Από ποιο μήνα ήταν το σκάνδαλο με το οποίο σχετίζεται?

Διήρκησε πολλούς μήνες γιαυτό μάλλον δεν το βρίσκεις. Έχει επικάλυψη και με τα σκάνδαλα: χρηματισμός δημοσιογράφων, σχέσεις βουλευτών με Τον Δημοσιογράφο, μαύρο χρήμα, διεθφαρμένοι οικονομικοί συμβουλοι, αποχαρακτηρισμός αρχαιολογικών χώρων και κτηρίων, επιχορηγήσεις σε πολιτιστικά.

Η Ελληνίδα Λεβίνσκι, δε θα βγάλει κάνα βιβλίο? Μια εκπομπή? Κάτι?

έβγαλε βιβλίο με τίτλο 202 μέρες...... όσες είναι μέσα δλδ !!!

Επειδή ¨ξέχασα¨ κι εγώ τον αξιότιμο Κύριο, μπήκα στη Βικιπαίδεια γιά να ξεστραβωθώ:

Ο Χρήστος Ζαχόπουλος ήταν γενικός γραμματέας του υπουργείου πολιτισμού επί κυβερνήσεως Νέας Δημοκρατίας κατά την περίοδο 2004-2007. Κατά το ίδιο διάστημα ήταν επίσης ex officio πρόεδρος του Κεντρικού Αρχαιολογικού Συμβουλίου.

Γενννήθηκε το 1953 στη Θεσσαλονίκη και φοίτησε στο Τμήμα Αρχαιολογίας και Ιστορίας της Τέχνης του ΑΠΘ. Υπηρέτησε ως καθηγητής μέσης εκπαίδευσης κατά την περίοδο 1977-1997. Συνδέθηκε με προσωπική φιλία με τον Πρωθυπουργό Κώστα Καραμανλή και τη γυναίκα του, Νατάσα. Το 1997, με την ανάληψη της προεδρίας του κόμματος από τον Κ. Καραμανλή, έγινε σύμβουλος Πολιτικού Σχεδιασμού στο κόμμα της Νέας Δημοκρατίας. Έλαβε θέση αντιπροέδρου στη μη κερδοσκοπική εταιρία «Ανέμη» που ίδρυσε η Νατάσα Καραμανλή.

Ανέλαβε τη θέση του Γενικού Γραμματέα του Υπουργείου Πολιτισμού το 2004 με υπουργό τον ίδιο τον Πρωθυπουργό και αργότερα τον Γιώργο Βουλγαράκη και τον Μιχάλη Λιάπη, διατηρώντας ο ίδιος τη θέση του. Υπέβαλε την παραίτησή του στις 19 Δεκεμβρίου του 2007[2] επικαλούμενος λόγους υγείας και την επόμενη, στις 20, προέβη σε απόπειρα αυτοκτονίας, οπότε και υπέστη βαριές κακώσεις.[3] Οι λόγοι που τον οδήγησαν εκεί δεν έχουν εξακριβωθεί πλήρως και από τον Ιανουάριο του 2008 διενεργείται ανάκριση, επειδή σύμφωνα με το κατηγορητήριο ο Ζαχόπουλος είχε πέσει θύμα εκβιασμού και λόγω αυτού οδηγήθηκε στην απόπειρα.

Προσπάθησα να βρώ κάτι γιά τον εργατολόγο η την Κα Τσέκου, αλλά η εν λόγω εγκυκλοπαίδεια που απήντησε ¨ΠΑΠΑΛΑ¨

Καλή σας ημέρα.