Zappiti Android Media Player 4Κ

Re: Απάντηση: Zappiti Player 4k

αλλά είπαμε, λέγεται 4Κ player
Και οσα βγηκαν πριν από 2 χρονια και μεχρι σημερα λεγονταν / λέγονται 3D και π@π@ρια μάντολες 3D παιζουν (στο ένα λειπει το ένα, στο άλλο το άλλο κοκ)

Re: Zappiti Player 4k

Μεγαλη τιμη του zappiti .....να του ανοιγουν δυο νηματα :flipout:-bye-

Πλάκα μου κάνεις..... Εκανα search και δεν μου βγήκε άλλο νήμα στα Media Players..... Να τα ενώσουμε....

Y.Γ. Μάλιστα....τώρα το είδα.....μα, από την περιγραφή δεν μου πήγε ο νους........

Χθες ήρθε το m-195 Android TV box με τον realtek 1195, σε σχέση με το himedia q5ii nand είναι καλό σε όσα σημεία πάσχει το δεύτερο και χάλια σε όλα τα άλλα. Έχει δηλαδή καλύτερη και στο 3D, πιο ευκρινή εικόνα, με 1080p kernel και autoframerate με τον realtek player και firmware.... προ-alpha με άπειρα λάθη, από ελληνικούς υπότιτλους που λείπουν τα τονισμένα γράμματα και μόνο utf-8 υποστήριξη με το χειρότερο font που έχω δει, έλλειψη Nfs client (ούτε το zappiti θα έχει στην αρχη) wifi display που δουλεύει οπότε θέλει και άλλα πολλά. Είναι πολύ μικρό και θα έλεγα όμορφο, με μετριότατο remote, καλό hardware για player αλλά όχι παιχνίδια σε καλή τιμή 50 ευρώ αλλά προβλέπω ότι αν δεν φτιάξουν το firmware θα πάει άπατο. Εκτός βέβαια αν κάποιος μπορέσει να του βάλει ένα μελλοντικό firmware του zappiti που σίγουρα θα είναι καλύτερο..... αφού έχει πενταπλασια τιμή.

Να σας πω λίγα λόγια για τα zappiti 4k media players και την μέχρι τώρα εξέλιξη τους:

Με το τελευταίο firmware διορθώθηκε το πρόβλημα με τους ελληνικούς υπότιτλους (μη εμφάνιση τονισμένων γραμμάτων)

Το πρόβλημα με το auto frame rate παραμένει.Υπάρχουν αρκετά θεματάκια ακόμη.

Η τιμή του zappiti 4k ανέβηκε στα 279 ευρώ,από 249 που είχε μέχρι πριν 1 μήνα περίπου.

Ανακοίνωσαν και το zappiti 4k mini που δεν θα δέχεται εσωτερικό σκληρό δίσκο αλλά θα έχει sata connector με αντάπτορα.Τιμή 229 ευρώ,τέλη Μαίου οι πρώτες αποστολές από Γαλλία προς τους αγοραστές.

Το Zappiti Media Center V4.0 για mac και pc είναι ακόμη σε private beta,αλλά πολύ κοντά πλέον για public release.Θα υπάρχει συμβατότητα προς τα πίσω με τα παλαιότερα zappiti players και Dune,αλλά μάλλον όχι στο 1ο release.

Αυτά τα πιο βασικά μέχρι στιγμής.