ΠΩΛΗΣΗ Zappiti ONE SE 4K HDR Media Player

blind guardian

AVClub Enthusiast
6 November 2007
1,102
ΠΕΙΡΑΙΑΣ
Καλησπέρα σε όλους! Πωλείται το εν λόγω media player του τίτλου το οποίο είναι σε άριστη κατάσταση, πλήρως λειτουργικό και πραγματικά ελάχιστα χρησιμοποιημένο. Ο λόγος που το πουλάω είναι διότι η εταιρεία όπως οι μυημένοι του χώρου γνωρίζετε, δεν δραστηριοποιείται πλέον οπότε δεν υποστηρίζεται η λειτουργία Posters Video Wall που για μένα ήτανε καταλυτική τότε για να το αγοράσω. Για κάποιον που δεν τον ενδιαφέρει αυτή η λειτουργία και μπορεί να συνδέσει επάνω τους δίσκους του και να δουλεύει τα αρχεία του από αυτούς ή μέσω δικτύου που τα έχει κάπου αλλού στο δίκτυο του σπιτιού του, λειτουργεί κανονικά. Δηλαδή με τον browser του μηχανήματος. Εννοείται παραδίδεται κανονικά με την συσκευασία του και όλα τα αξεσουάρ που υπήρχανε όταν το αγόρασα. Μάλιστα επειδή είμαι χρόνια στο Φόρουμ όταν το είχα αγοράσει σας το είχα παρουσιάσει στην αντίστοιχη κατηγορία. Μπορεί κάποιος να το αναζητήσει και μέσω του προφίλ μου να βρει αυτή την δημοσίευση.Αυτή τη στιγμή το έχω στην κρεβατοκάμαρα αλλά αποφάσισα γιατί μαζεύω μηχανήματα και η σύζυγος γκρινιάζει να το πουλήσω. Έλεγχος δεκτός κατόπιν ραντεβού. Το είχα αγοράσει από τον εισαγωγέα τότε Projecting….. από τον κύριο Λάμπρου.
Είναι μηχάνημα που είχε λάβει διθυραμβικές κριτικές όταν είχε βγει για τις δυνατότητές του και πραγματικά μέχρι και σήμερα ότι του έχω δώσει να παίξει τα έχει μασήσει κανονικότατα. Μία κριτική από ένα αξιόλογο φόρουμ μπορείτε να διαβάσετε εδώ:

Τιμή 190€ , παρέχω και δωρεάν μεταφορικά εφόσον προηγηθεί η μεταφορά του ποσού σε λογαριασμό μου.

Attachments

• IMG_E2031.jpeg
    IMG_E2031.jpeg
    931.7 KB · Views: 1
  • IMG_E2032.jpeg
    IMG_E2032.jpeg
    1 MB · Views: 1
  • IMG_E2033.jpeg
    IMG_E2033.jpeg
    1.2 MB · Views: 1
  • IMG_E2034.jpeg
    IMG_E2034.jpeg