Zebralight sc52 - φακός για κάθε μέρα.

τελικά ο zebra παραδίδεται κανονικά?

και μια χρηστική ερώτηση: συγκριτικά με τον Nitecore EA1 (επειδή έχουν ιδιο σουλούπι με χοντρό κεφάλι) ...αν είναι να πάρει κανείς έναν από τους δυό για edc τι να προτιμήσει? (εννοώ να πάρεις δυό τόσο μικρούς υδροκέφαλους δε λέει...για μένα)

εγω παντως ειχα τον EA1 και τωρα που χαλασε εχω παραγγείλει τον sc52.
επειδη μου χρειαζεται τοσο μικρος φακος και με καλη διαρκεια+φωτεινοτητα ειπα να δοκιμασω ζεμπρα.
αν τον θες για σημαντικη δουλεια γνωμη μου ειναι να μην βασιζεσαι στην E σειρα της nitecore ή αλλιως να βαστας 2 φακους.

η δικια μου παραγγελια που εγινε 21-1 δεν εχει φυγει ακομα
 
τι του εκανες βρε mike και χαλασε? :))

τιποτα το ιδιαιτερο χιωτη. αυτο ειναι το ασχημο!! ωραιος φακος παιχνιδιαρικος αλλα......
ειχε δουλεψει μονο με eneloop και ειχε 3-4 πεσιματα απο 50-75cm.
ελπιζω ο sc52 να βγει καλυτερος
 
δυο χρόνια έχω και θα έχω ( δεν το πουλαω με τίποτα ) τον sc51. τον δουλεύω κάθε μέρα, φορτίζω την ενελουπ κάθε 3 μέρες , έχει πέσει τουλάχιστον 5 φορές. και είναι σαν καινούργιος χωρίς κανένα πρόβλημα.
 
Απο που τον αγοράζουμε??

Έκανα λογαριασμό και στην σελίδα της zl, και ενώ λέει free shipping μόλις πήγα να πληρώσω μου έβγαλε μόνο ems και dhl και έξτρα 22$.
 
Απο που τον αγοράζουμε??

Έκανα λογαριασμό και στην σελίδα της zl, και ενώ λέει free shipping μόλις πήγα να πληρώσω μου έβγαλε μόνο ems και dhl και έξτρα 22$.

SC52 Cool White

https://illuminationsupply.com/zebra...ite-p-274.html

SC52Intro κουπόνι για -15% (βγαινει $54 με shipping GR, from USA)
 
SC52 Cool White

https://illuminationsupply.com/zebra...ite-p-274.html

SC52Intro κουπόνι για -15% (βγαινει $54 με shipping GR, from USA)

Είναι out of stock σε αυτό, μου το πρότεινε και ο χιώτης. Έλεγα αν υπάρχει κάτι σε stock

Μου έστειλαν απο την zl και μου είπαν πλέον ότι στέλνουν μόνο με EMS και DHL λόγω οτι είχαν κάποια προβλήματα παλιότερα με απλό ταχυδρομείο.
 
Μπορεις να περιμενεις μεχρι να ξαναστοκαρουν τα μαγαζια. Αλλα φανταζομαι οτι δεν θα ισχυει η προσφορα του 15%.
 
Είμαι ένα βήμα πριν την αγορά, γιατί όμως μου βγαίνει 62$ - 47,79 ? Έβαλα και το κουπόνι SC52Intro


Sub-Total:

$9.70
United States Postal Service (First-Class Package International Service):

-$11.52
Discount Coupon: SC52Intro :

$62.18
Total:


 
Προφανως χρεωνει τωρα το shipping που πριν λιγες μερες ηταν δωρεαν.

Κριμα, ε.. μα και συ το λιβανιζες 2 βδομαδες τωρα! :))
 
Ναι χρεώνει και το shipping. Άσε, έτσι είμαι όταν είναι να αγοράσω κάτι! Πέφτει πολύ κάψιμο στο:computer:

Οπότε δεν έχει νόημα να τον παραγγείλω απο τώρα. Στα ίδια λεφτά τον βρίσκω και στο amazon αλλά δεν το εμπιστεύομαι.
 
τα ίδια και σε μένα....
μάλλον θα πάω για τον nitecore για την ώρα και βλέπουμε
 
Έλαβα πριν από λίγο το μικρο θηρίο - το φακουδακι Zebralight sc52. Η πρώτη εντύπωση ήταν αναμενόμενη - ο φακός είναι απλά καταπληκτικός. Από τα μικροτέρα στην κατηγορία ΑΑ φακών Τεράστια απόδοση σε φως με μια απλή αλκαλική και ακόμα μεγαλύτερη με μια λιθιου ΑΑ 14500.
Από κοντά ο φακός δείχνει πολύ πιο όμορφος σε σχέση με την οποιαδήποτε φωτογραφία. Έχει υψηλή ποιότητα κατασκευής, μοναδική σχεδίαση, απο τα καλύτερα κλιπ που εχω συνάντηση ποτέ σε ενα φακό. Εξαιρετικά βολικός στο χέρι με έξυπνο και λειτουργικό κατά τη γνώμη μου χειρισμό τον modes. Διαθετει λειτουργια ενιμεροσεις φορτιου μπαταριας. Εύκολα δέχεται μπαταριές λιθοιυ με προστασία. Αξίζει να το αγορασετε. Τον συνιστώ.

Συν 1000 στα λόγια του ΤΕΟ - αυτος είναι ένας φακός που πρέπει κάποια στιγμή να περάσει από τα χέρια σας - εξαιρετικός (σε μέγεθος και λειτουργίες) και ποιοτικός!!!

Μόλις παρέλαβα!!!