Ζεσταινεται η μια ψυκτρα !!!

ο Ενυσχηστης .......:BDGBGDB55:

και τα αμαρτωλα τραντζιστορια και το ολοκληρωμενο ...

παιδες μιλαμε για κορυφη μηχανακι :grinning-smiley-043 για ακομα και τωρα και για 150 ευρω ειναι τζαμπα ! :grinning-smiley-043

τετοια ποιοτητα σημερα την χρυσοπληρωνεις ....

20 κιλα πραμα ....

Attachments

• e2 .jpg
    e2 .jpg
    90.7 KB · Views: 39
  • e4 .jpg
    e4 .jpg
    118.1 KB · Views: 41
  • e3.jpg
    e3.jpg
    92.2 KB · Views: 31
  • e1 .jpg
    e1 .jpg
    94.2 KB · Views: 29
  • e6  .jpg
    e6 .jpg
    118.8 KB · Views: 47
Re: Απάντηση: Ζεσταινεται η μια ψυκτρα !!!

ο Ενυσχηστης .......:BDGBGDB55:

και τα αμαρτωλα τραντζιστορια και το ολοκληρωμενο ...

παιδες μιλαμε για κορυφη μηχανακι :grinning-smiley-043 για ακομα και τωρα και για 150 ευρω ειναι τζαμπα ! :grinning-smiley-043

τετοια ποιοτητα σημερα την χρυσοπληρωνεις ....

20 κιλα πραμα ....

Είναι μοντέλο τέλος '80, αρχές 90.
Εχω ζήση μήνες μαζί του (στον τότε εργασιακό μου χώρο).
Απίθανο μηχανάκι, που πέρασε στα ψιλά του ειδικού τύπου της εποχής επειδή είχε μπάσσα-πρίμα και ήταν γιαπωνέζικο.

Αυτό που μου τη δίνει στα νεύρα με τον ελιτισμό του Hi-End, είναι πως αν σήμερα βγάλει ένα πανομοιότυπο η Creek, ή η Symphonic line θα πουλιέται 3000-4000 Ευρώ και ο ειδικός τύπος θα εκθειάζει την ποιότητα κατασκευής, και την ριζοσπαστική ιδέα να θωρακιστεί το προενισχιτικό τμήμα.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Ζεσταινεται η μια ψυκτρα !!!

Είναι μοντέλο τέλος '80, αρχές 90.
Εχω ζήση μήνες μαζί του (στον τότε εργασιακό μου χώρο).
Απίθανο μηχανάκι, που πέρασε στα ψιλά του ειδικού τύπου της εποχής επειδή είχε μπάσσα-πρίμα και ήταν γιαπωνέζικο.

Αυτό που μου τη δίνει στα νεύρα με τον ελιτισμό του Hi-End, είναι πως αν σήμερα βγάλει ένα πανομοιότυπο η Creek, ή η Symphonic line θα πουλιέται 3000-4000 Ευρώ και ο ειδικός τύπος θα εκθειάζει την ποιότητα κατασκευής, και την ριζοσπαστική ιδέα να θωρακιστεί το προενισχιτικό τμήμα.

αυτο ακριβως ενοω !

ενα ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟ μηχανακι που παιζει φοβερα το οποιο περασε και δεν αγγιξε διοτι ειναι Κονσουμερ Γιαπωνεζικο και μοιαζει (οπτικα απο μακρια) με τα φτηνοτερα μοντελα ....

αν αυτα τα:

2 μεγαλους μετασχηματιστες δηλ, ξεχωριστα καναλια απο την αρχη μεχρι τελος !

προενυσχητης και τελικος που ξεχωριζει δηλ, μπορει να λειτουργησει μονο ως τελικος ...

Θωρακισμενα τμηματα προενισχητη
και αψογο μεταλικο σασι

πας σημερα να τα πληρωσεις σε μια βιοτεχνεια που βγαζει *** χαιενταδικα ***

θα βαλεις βαθια το χερι στην τσεπη....