Zeta cam & Irdeto

Re: Απάντηση: Re: Zeta cam & Irdeto

Δε γνωρίζω να σου απαντήσω. Μια ασφαλής λύση πάντως είναι το γνήσιο μωβ irdeto cam.

Και το κοκκινο irdeto κανει, αλλά σε καινούργιο θα βρεις το μωβ
Το matrix έχει επίσης εγκαταλειφθεί εδω και καιρό από τους προγραμματιστές του, οπότε το πιθανότερο ειναι να μην δουλεύει...

Φίλε, για zeta cam μπορείς να δοκιμάσεις και μια αναβάθμιση που έχει κυκλοφορήσει στο παρελθόν και είναι η "Joker Allin1 Nagra2 RL Update". Αν δεν κάνω λάθος, για irdeto version zeta είχε βγει. Ο Voreios πιστεύω πως μπορεί να μας διαφωτίσει.

φιλε πηγα αγορασα την μοβ ηρδετο καμ το κενουργιο και δουλεβει κανονικα.και που εβαλα την καρτα εδηξε τη βερσιον ηταν.ειναι 5.6.δηλαδη ουτε to matrix ουτε zeta δεν θα εκανε τιποτα ετσι νομιζω.

φιλε πηγα αγορασα την μοβ ηρδετο καμ το κενουργιο και δουλεβει κανονικα.και που εβαλα την καρτα εδηξε τη βερσιον ηταν.ειναι 5.6.δηλαδη ουτε to matrix ουτε zeta δεν θα εκανε τιποτα ετσι νομιζω.

Πολύ σωστά έπραξες!
Matrix-Zeta είναι πλέον για το μουσείο!

Re: Απάντηση: Zeta cam & Irdeto

Zeta δεν ειναι για το μουσειο,κανει καλα ακομα την δουλεια της με το καμιλ118:Banane0:

Για λε, την έχω ξεχάσει σκονισμένη......με pm please !!!!!!

μιας και έχει ξεφύγει το νήμα εντελώς...
Ξέρει κανείς να με καθοδηγήσει πως να παίξουν μια irdeto και μια viaccess κάρτες σε matrix reloaded και σε t-rex 4.1;;;

Δέχομαι και ΠΜ...

Για την t-rex αφού κατεβάσεις το update αρχείο .dra που σε ενδιαφέρει , το ανοίγεις με το DragonCrypt Caids Update , φορτώνεις τα αντίστοιχα caids που σε ενδιαφέρουν για ird & via ,πατάς save και κάνεις update την module.

Απάντηση: Re: Zeta cam & Irdeto

Για την t-rex αφού κατεβάσεις το update αρχείο .dra που σε ενδιαφέρει , το ανοίγεις με το DragonCrypt Caids Update , φορτώνεις τα αντίστοιχα caids που σε ενδιαφέρουν για ird & via ,πατάς save και κάνεις update την module.

Σε αυτά χρειάζομαι ένα tutorial φροντηστιακού επιπέδου...Να σε ενοχλήσω μόλις τα βγάλω απο την μαγική ντουλάπα;

στην ζετα μπενει το ιρδετο με το joker 3.18 .αλλα να ξερετε η κενουργιες καρτες ιρδετο δεν τα διαβαζει δηλαδη απο την vercion 5 και πανο.τη vercion 2 και ως το 5 τα διαβαζει.επειδη τα δοκιμασα και στην κητρνη και στην μπλε.η καλητερι λυση ειναι η μωβ ιρδετο.

μπορώ να έχω κι εγώ εν pm σας παρακαλώ για το τι ανοίγει η zeta BLUE με το καμιλ118?? υπαρχει καμία αναβάθμιση για να παίξει το πακέτο του SKY ITALIA???