Zεύγος ηχείων ΑTC scm40

Status
Not open for further replies.

analyze_it

AVClub Addicted Member
15 July 2008
1,798
σε άριστη κατάσταση, χωρίς γρατζουνιά, δίνονται μαζί με τις original συσκευασίες,, τα υφασμάτινα προστατευτικά τους, τα manuals της ΑΤC και την απόδειξη αγοράς (9/2009)

Για τα ηχεία αυτά δεν χρειάζεται να γραφτούν πολλά, έχουν γράψει άλλωστε πολλά περιοδικά παγκοσμίως, τα οποία τα έχουν και σαν ηχεία αναφοράς.
Τα ηχεία είναι κλειστής καμπίνας (δεν θα μπουμάρουν ποτέ), είναι δαπέδου, έχουν εξαιρετικά μεγάφωνα, έχουν ελάχιστες παραμορφώσεις και είναι σχεδιασμένα από μηχανικούς ήχου.

Παρακαλώ για οποιαδήποτε απορία ή ερώτηση, καθώς και ακρόαση επικοινωνήστε στο 6945 18 10 17.

Τιμή 1800 ευρώ συζητήσιμη

atc_scm40.jpg

Υ.Γ το έγραψα και στην αγγελία του ενισχυτή μου. Τα ηχεία (και τον ενισχυτή) δεν τα δίνω με σκοπό την αναβάθμιση βέβαια (η οποία για να γίνοταν και να ήταν πραγματική αναβάθμιση θα έπρεπε να ξοδευτούν πολλά χρήματα) αλλά επειδή πηγαίνω συχνά σε live και έχω και άλλα χόμπυ, παίζουν μουσική λίγες ώρες κάθε μήνα.

Ευχαριστώ για τη φιλοξενία της αγγελίας μου

Last edited:
Καλησπέρα, το χρώμα τους είναι αυτό που έχεις στην εικόνα?

Tα ηχεία κλείσανε για αγαπημένο μου, εξαιρετικό φίλο από το avclub (και είμαι πολύ χαρούμενος για αυτό)

:a0210:

:ernaehrung004:

.... τα λέμε αργότερα...... ;)

Παρακαλώ, κλείστε την αγγελία μου....

ευχαριστώ και πάλι για τη φιλοξενία, καλορίζικα στον νέο ιδιοκτήτη ! :ernaehrung004:

Status
Not open for further replies.