ζευγος ηχειων για front high

dinos_gb

New member
15 March 2011
25
Παιδια καλημερα.

ψαχνω ενα ζευγαρι σχετικα μικρων ηχειων για να χρησιμοποιηθουν σαν Front High.
Εχω ενα Ονκυο ΤX-SR 608 με τα Bose Acoustimass 6 (5.1 set) και θελω να τα επεκτεινω σε 7.1.

Τι θα συστηνατε?

ευχαριστω εκ των προτερων

Tα λοιπα ηχεια σου τι ειναι?

(Στο 7.1 παντως τα 2 παραπανω ειναι για surround back και οχι "front high")

εχω το σετ της BOSE Acoustimass 6 (5 μικρα ηχειακια και 1 subwoofer).
o Onkyo δινει δυνατοτητα για επεκταση σε 7.1 ή με surround back ή με front high ή με front wide (ξεκινωντας απο ενα υπαρχων 5+1).
Λογω χωρου μονο το front high θα χωρουσαν.

Kαλύτερα τα 2 επιπλέον ηχεία να τα χρησιμοποιήσεις ως surround back. Αν δεν γίνεται, μείνε στο 5.1. Πάντως αν αποφασίσεις να τα πάρεις, πάρε τα ίδια Bose.

ευχαριστω για τισ απαντησεις σας.
Τα bose δυστυχως δεν επεκτεινωνται σε 7.1. Πρεπει να συνδεθουν μεσω του subwoofer που δεν εχει θεσεις παραπανω απο 5.1.

Ενδιαφερομαι πιο πολυ για front high ή front wide λόγω του Audyssey DSX το οποιο το προσφερει ο Onkyo 608. Ακουω γενικα καλα λογια για αυτο το listening mode, επεκτεινει την μπροστινη σκηνη αρκετα σε ηχο.

Θα κοιταξω κανενα Canton μικρο Low budget.

ευχαριστω για τισ απαντησεις σας.
Τα bose δυστυχως δεν επεκτεινωνται σε 7.1. Πρεπει να συνδεθουν μεσω του subwoofer που δεν εχει θεσεις παραπανω απο 5.1.

Ναι, σωστά, δεν το έλαβα υπόψην μου αυτό.

Τι τα παίρνετε αυτά τα Bose? Υπάρχουν ένα σωρό καλύτερα ηχεία......

μπορεις να παρεις το 7ο ηχειο της bose to "οριζοντιο " που σου κανει το 7,1 αλλα θα πρεπει να το βαλεις πανω στον ενισχυτη και οχι απο το woofer.ετσι δε θα εχεις προστασια..κροσοβερ!κοστος 320ευρο...πιο πολυ το κανουν στο am 15 που σου δινει αλλο ενα drive.

Ναι, σωστά, δεν το έλαβα υπόψην μου αυτό.

Τι τα παίρνετε αυτά τα Bose? Υπάρχουν ένα σωρό καλύτερα ηχεία......

εχεις απολυτο δικιο....τελικα δινεις ενα καρο λεφτα και μπλεκεις....και ουτε κανενα ιδιαιτερο ηχο εχουν. Ασε την καλωδιωση μεσω του sub. 5km καλωδιο για ενα δωματιακι 15 τετραγωνικων.

επρεπε να ειχα παρει τα ΒW-ΜΤ25 να εχω το κεφαλι μου ησυχο.

Last edited: