Zidoo H6 PRO Best android TV Box

Επειδή γράφω και εγώ εκεί επιγραμματικά σου λέω ότι με το τελευταίο λογισμικο βελτίωσαν πολύ τον ενσωματωμένο player (στα επίπεδα πια του x9s) και έκαναν μισό βήμα προς τα πίσω στο kodi (αν σε ενδιαφέρει..) σε σχέση με το προηγούμενο.
Netflix πέρνει κανονικά (μέχρι στα 1080p) αλλά έχει την έπισημη εφαρμογή για tablet που δυσκολεύει μερικους.
Το μηχανάκι είναι πολύ γρήγορο γενικά και με το lan δεν θάχεις απολύτως κανέναν θεμα, με το WiFi ίσως γιατί το σασί του είναι μεταλλικό.
Κάποιοι αναφέρουν προβλημταωαποσυγχρονισμου του bt remote.
Το site zidoo είναι λίγο ‛χαβαλε’ και εκεί υπάρχουν τα κυριότερα παράπονα.
Θέλει πραγματικά πολύ λίγη πρόσοψη ώστε να γίνει εξαιρετικό μηχανάκι (χωρίς να κάνουν βήματα προς τα πίσω) αλλά φαίνεται ότι όλη η προσοχή της εταιρίας είναι στραμμένη στα x9s/x10

αναλόγως τι χρήση του κάνουν και πόσο σχετικοί είναι.
εγώ που το έχω για ταινίες, μια χαρά τις παίζει από το kodi

αναλόγως τι χρήση του κάνουν και πόσο σχετικοί είναι.
εγώ που το έχω για ταινίες, μια χαρά τις παίζει από το kodi

Στα απλά αρχεία τα πάει καλά στο kodi, στα βαρειά θέλει βελτίωση αρκετή και με το τελευταίο fw μάλλον κάνανε & βηματάκι προς τα πίσω..
Με τον ενσωματωμένο τα πράγματα είναι πολύ πολύ καλύτερα ...

Ευχαριστώ.

Μπορεί κάποιος να δοκιμάσει το Netflix που ποσταρα πιο πάνω?

Στάλθηκε από το SM-G965F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Καλημέρα,
το έχω για kodi, perfect player, netflix και youtube πάνω σε μια παλιά philips 1080i.

Το Netflix ανεβάινει μέχρι 1080, θα δοκιμάσω το βράδυ αυτόο που πόσταρε ο @nektar.

Στο kodi δεν βλέπω κάποιο πρόβλημα σε όλες τις αναλύσεις.

Το wifi όντως είναι αδύναμο σε σχέση με το παλιό tronsmart, οπότε το δουλεύω με καλώδιο.

Αυτά προς το παρόν, ότι προκύψει ενημερώνω.

Υ.Γ. όντως είναι πολύ γρήγορο!

λοιπόν πέρασα το τελευταίο fw.

εγώ παίζω με 1080p. Το προηγούμενο fw το τέσταρα με gigabit καλώδιο, σε αυτό το fw το τεστ έγινε με wifi ac, στα 433 mbps.
Tο wifi AP και το H6 pro είναι δίπλα-δίπλα.
Το H6 pro είναι συνδεδεμένο με hdmi κατευθείαν στην τηλεόραση.

για το netflix app που πόσταρε ο nektar:
- το πέρασα και παίζει μια χαρά. Εύχρηστο όπως πρέπει να είναι ένα app για τηλεόραση και τηλεκοντρόλ. Επίσης κάνει auto frame switch.
Στην αρχή είχε λίγα κολλήματα, ίσως να έφταιγε το δίκτυο αλλά μετά έπαιξε κανονικά. Η συνεργασία του αππ με το τηλεκοντρόλ μια χαρά.
Η μετακίνηση άνετη και ομαλή. Η κίνηση σε ταινία και σειρά ήταν ομαλή, κανένα κιχ.
Δεν το τέσταρα να δω αν πάει σε 1080π, ελπίζω να προλάβω το βράδυ. Πάντως η εικόνα ήταν καθαρή οπότε πρέπει να είναι τουλάχιστον 720π
Νέκταρ σε ευχαριστώ για το ποστ, ότι πρέπει

για το kodi:
- έχει μία ελαφριά έως αμελητέα μεταβολή προς το χειρότερο.
Σε τεστ που του κάνω με το james bond quantum of solace, στην αρχή που έχει πολλές γρήγορες σκηνές και παναρίσματα, τα πήγε πάρα πολύ καλά, απλά έκανε ένα κιχ και μετά τίποτα.
Το αρχείο είναι remux mkv. Στο προηγούμενο fw, δε θυμάμαι να κάνει κιχ.

Σε τεστ του Avatαr από ISO, έπαιξε πάλι πάρα πολύ καλά, είδα και εκεί ένα κιχ, ίσως δύο. Δεν πρόλαβα να του βάλω τη γρήγορη σκηνή στην αρχή με το κυνηγητό μέχρι που πηδά στον καταρράκτη.
Πάντως όσο είδα, εισαγωγή, και μετά με την κάθοδο του αεροπλάνου, η κίνηση ομαλή, χωρίς πρόβλημα.

για το δικό του player και 3d,
- δεν πρόλαβα να το τεστάρω

Το wifi του βελτιώθηκε, σε kodi δεν έκανε buffering στο ξεκίνημα. Το προηγούμενο fw με το ξεκίνημα της ταινίας έβγαζε buffering και μετά έπαιζε μια χαρά. Τώρα ξεκίνησε άμεσα χωρίς buffering και χωρίς κολλήματα.

Κάποια στιγμή έβγαλε ειδοποίηση ότι η σύνδεση με το τηλεκοντρόλ χάθηκε αλλά το τηλεκοντρολ συνέχιζε να παίζει κανονικά. Ίσως ήταν στιγμιαία διακοπή σύνδεσης, πάντως γενικότερα δεν είχα πρόβλημα.
Πέρασα youtube για android tv που παίζει μια χαρά.
Το πρόβλημα το app store που είχα στο προηγούμενο fw, με το τελευταίο δεν το συνάντησα, μάλλον διορθώθηκε.

Last edited:
Σωστές οι παρατηρήσεις σου. Σε απλά αρχεία γενικά στο kodi είναι καλά. Στα βαρειά αρχίζουν τα μικρό θεματακια.
Γενικά την επιλογή mediacodec βάλτην στο off. Στο kodi δημιουργεί μικροπροβληματακια γενικά και στο off έχει καλύτερη συμπεριφορά.
O player του βελτιώθηκε.
Για το App Store κάποιοι αναφέρουν ακόμα προβληματα
Σωστή και η παρατήρηση σου για τα πρώτα 20-30s μετά πάει καλύτερα.
Γενικά το τελευταίο fw είναι ένα βήμα μπρος & μισό πίσω.
Στο beta forum που το ανέβασαν τα είχανε αναφέρει όλα αυτά, το κράτησαν για καμία 15μερες για να τα δουν αλλά ως συνήθως κάποιος ξύπνιος το έβγαλε στη φορά και μετά το πήρε η μπάλα.
Για το Netflix app που γράφεις θα το δω το βράδι

Χμμμμ μήπως μπορείς να το αναλύσεις λίγο αυτό; Τι δεν δούλευε και τώρα δουλεύει;
Το playstore ζητούσε να γίνει η επαναφορά του στην εργοστασιακή λειτουργία

Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Να ρωτησω και εγω κατι,ισως να εχει συζητηθει πιο πισω (ομολογω οτι δεν διαβασα ολες τις απαντησεις).Εχει δοκιμασει κανεις να στειλει σημα σε usb dac απο την USB OTG? Δηλαδη μπορει να δουλεψει σαν αμιγως music trasnport για οσους εχουν usb dac? Aν ναι μεχρι τι αναλυση μπορει να βγαλει?

Έχουμε firmware update για το μηχανάκι αυτό:

"Model: ZIDOO_H6 Pro
Version: v1.0.28

Download:http://ota-cloudfront.zidoo.tv/H6_Pro/ota/ZIDOO_H6_N_v1.0.28_20180510-ota.zip

MD5:6933abb917b97e9d8a1e4625a7bc066e

How to upgrade
The way is similar with X9S
http://www.zidoo.tv/Support/guide/g...e_faq/CN6lY0XMyIg=/faq_page/9nCdOWqz+dw=.html

1、Fix HDMI screen display status reboot restored
2、Add Chrome app
3、Fix Play Store Probability Stopping Work
4、Fix Play video in Youtube for TV with black bars above the video
5、Replace some setting items icon
6、Media Center add smb v2"

Προτίμησα και εγώ το Zidoo γιατί θεώρησα ότι θα έχει καλύτερη υποστήριξη, αν και στα specs είναι πολύ μέτριο, και με 10ευρώ περισσότερα παίρνεις 4GB/32GB, πολύ καλύτερο επεξεργαστή και κάρτα γραφικών, και το σημαντικότερο για μένα, επειδή μεταφέρω τα πάντα σε αυτό το πρότυπο, USB C.

Τελικά έκανα την καρδιά μου πέτρα, και πήρα αυτό για μία δευτερο-τρίτη τηλεόραση που έχουμε που δεν παίζει πλέον Netflix από το smart menu της.

Να μην τα πολυλογώ, ο μόνος λόγος που το θέλω είναι για Netflix, ήρθε σήμερα, έχει firmware 1.0.13 και δεν βλέπει κάτι σε OTA.

Επίσης δεν είχε Netflix/Youtube app μέσα. Κατέβασα από Play, και το Netflix ΔΕΝ παίζει (μη συμβατό με τη συσκευή), και το Youtube παίζει, αλλά η ποιότητά του είναι χειρότερη από ότι της Smart εφαρμογής (ίσως φταίει που είναι wifi, το οποίο πρέπει να σέρνεται, αλλά εκεί που το θέλω είναι το μοναδικό δωμάτιο που δεν είναι σε ενσύρματο δίκτυο).

Θα δοκιμάσω και αρχεία αργότερα, αλλά αυτά τα έπαιζα ούτως ή άλλως και πριν.

Ξέρει κανείς αν παίζει το Netflix από τον browser τουλάχιστον; Είχα πολλά θέματα και με αυτόν, και με ένα bluetooth Πληκτρολόγιο που συνέδεσα. Έχει κανείς καμία ιδέα;

Ευχαριστώ.

Προτίμησα και εγώ το Zidoo γιατί θεώρησα ότι θα έχει καλύτερη υποστήριξη, αν και στα specs είναι πολύ μέτριο, και με 10ευρώ περισσότερα παίρνεις 4GB/32GB, πολύ καλύτερο επεξεργαστή και κάρτα γραφικών, και το σημαντικότερο για μένα, επειδή μεταφέρω τα πάντα σε αυτό το πρότυπο, USB C.

Σε ποιο αναφέρεσαι που είναι τόσο καλύτερο με 10 ευρώ παραπάνω;

Σε ποιο αναφέρεσαι που είναι τόσο καλύτερο με 10 ευρώ παραπάνω;

Οτιδήποτε με RK3399. Είναι στα 2.0Ghz (AnTuTu γύρω στα 75000), Mali T860, με Α53 πυρήνες αλλά ΚΑΙ Α72, έχει 4GB RAM, που όπως όλοι ξέρουμε είναι από τα σημαντικότερα χαρακτηριστικά σε όλες τις υπολογιστικές συσκευές (ακόμη και scientific calculator να έχεις), 32GB μνήμη, που όπως και να το κάνουμε είναι 2 φορές όσο η 16GB, Type C USB (το οποίο υποστηρίζει DisplayPort 1.2 στα 4Κ/60HZ).

Για την ακρίβεια ήταν 9ευρώ παραπάνω, ούτε καν 10, αλλά ακύρωσα την παραγγελία γιατί τελικά προτίμησα τη Zidoo που θεωρώ αξιόπιστη εταιρία, και όχι τα specs. To USB C όμως πραγματικά το χρειαζόμουν και αυτό σημαίνει ότι σε κάνα χρόνο θα πρέπει να ξαναπάρω.

Επίσης ότι έχει AMLOGIC S-912 πρέπει να είναι οριακά καλύτερο, αλλά δεν κοίταξα καν προς τα εκεί.

Τελικά πέρασα το Netflix_3.2.2-Android_TV_Mod .apk και δουλεύει.

Δεν βλέπει κάποια επαγγελματικά αρχεία που έχω σε MOV (είναι από το 2014-2016 φτιαγμένα), και τα οποία παίζουν παντού υποθετικά. Κάποια καινούργια MOV που δοκίμασα παίζουν.

Οτιδήποτε με RK3399.
Μακριά από rk!!! Σας το λέω εκ πείρας με το τσιπακι που αναφερεις...
Άθλια αναπαραγωγή 4k με kodi και internal player, χωρίς hd audio passthrough. Ειλικρινά το παλιό μου zidoo x6 pro είναι κλάσεις ανώτερο.
Και μιλάω για μηχανάκι με τα καλύτερα revews.(R99)
Μη ψαρωνετε απο μαρκετινιστικα specs!!!