Zidoo H6 PRO Best android TV Box

Re: Απάντηση: Zidoo H6 PRO Best android TV Box

Για online δεν ξέρω..
Βάλτο μέσω usb..
Αρκετά καλο λογισμικο.
Το kodi πάει πολύ καλά και έχει αυτόματο refres rate !!!
Μόνο την επιλογή 13. να την βάλεις στο ΟΝ

Πλεον το KODI παιζει καλα σε 23.976?

Στα ‛φυσιολογικά αρχεία’ (πλην x265 10bit HDR όπου υπάρχει πολύ μικρό lagάρισμα & σε κάποια HD atmos/dts:x όπου σε εμενα εκανε στιγμιαιους αποσυγχρονισμους και μου είπαν ότι το κοιτάνε) θα έλεγα .. 'άψογα'!!!
Το καλύτερο KODI σε συσκευή zidoo που έχεις δει ποτέ! :grinning-smiley-043
Σαν player ειναι ελαχιστα πιο πισω απο το x9s -που εχει και σχεδον χρονο εξελιξης στην πλατη του- και σιγουρα εχει'καλυτερο' Kodi
Bug εχει αλλα ειναι σε πολυ καλο δρομο
Αν έχεις ακόμα το μηχανάκι βάλτο!

Last edited:
Κάτοχος και εγώ από χθες του Zidoo H6 PRO. Ο λόγος που το πήρα ήταν η αναπαραγωγή ταινιών σε 720p-1080p κατά κύριο λόγο μιας και δεν με ικανοποιεί το μενού του media player της Panasonic tv. Προς μεγάλη μου απογοήτευση όμως διαπίστωσα ότι η εικόνα του Zidoo είναι χειρότερη από αυτή της τηλεόρασης με αρκετά video player που δοκίμασα. Επιπλέον δεν έχει καλή ροή η ταινία. Είναι σαν να παίζει σε αργή κίνηση. Ελπίζω να έχετε να προτείνετε κάτι ώστε να διορθωθεί κάτι από τα παραπάνω γιατί μου φαίνεται ότι δεν θα το κρατήσω.

Κάτοχος και εγώ από χθες του Zidoo H6 PRO. Ο λόγος που το πήρα ήταν η αναπαραγωγή ταινιών σε 720p-1080p κατά κύριο λόγο μιας και δεν με ικανοποιεί το μενού του media player της Panasonic tv. Προς μεγάλη μου απογοήτευση όμως διαπίστωσα ότι η εικόνα του Zidoo είναι χειρότερη από αυτή της τηλεόρασης με αρκετά video player που δοκίμασα. Επιπλέον δεν έχει καλή ροή η ταινία. Είναι σαν να παίζει σε αργή κίνηση. Ελπίζω να έχετε να προτείνετε κάτι ώστε να διορθωθεί κάτι από τα παραπάνω γιατί μου φαίνεται ότι δεν θα το κρατήσω.

Εβαλες το τελευταιο firmware?

Όχι ακόμη. Με OTA δεν μου το εμφανίζει ακόμη. Να περιμένω ή να το κάνω χειροκίνητα ;

Επειδή με ενδιαφέρει και εμένα η αγορά ενός -όσο το δυνατόν plug & play tv box - για χρήση κυρίως kodi κοιτάω το Zidoo H6 PRO.......φαίνεται καλό μηχανάκι....... θα ήθελα τις απόψεις σας θετικές η αρνητικές για τυχόν προβλήματα που έχει παρουσιάσει κτλ.....
Η αγορά θα γίνει από εδώ :
https://www.geekbuying.com/item/ZIDOO-H6-PRO-2GB-16GB-TV-BOX-388687.html

Καλημερα.Προς το παρον πολλα προβληματα με τον ηχο και την κινηση σε ταινίες...περιμενουμε να βγει κανονικο λογισμικό.

Απενεργοποίησε το mediacodec στο quick settings > video κάνε επανεκκίνηση και δες το.
Η νέα αυτή επιλογή (mediacodec on), όταν λειτουργεί, δίνει φανταστικά αποτελέσματα (ειδικά στο kodi) αλλά προς το παρόν έχει αρκετά ‛απροβλεπτη’ συμπεριφορά.
Εναλλακτικά μπορείς να δοκιμάσεις και τον mxplayer 1.9.16 που παίζει (στα φυσιολογικα αρχεία) πολύ καλά.
Το μηχανάκι αυτό είναι πραγματικά πολλά υποσχόμενο εάν το προσέξουν πολύ λίγο..

πολλά υποσχόμενο...Κάπως ετσι σκεπτόμενος το αγορασα..παντος θέλει δουλεια ακομα αρκετη..ειδικα στον ηχο με το netflix δεν τον φερνη αμεσως οπως και στις ταινίες πρεπει να πατήσεις στοπ και μετα πάλι play για νε ερθη...υπομονη !!!!

πολλά υποσχόμενο...Κάπως ετσι σκεπτόμενος το αγορασα..παντος θέλει δουλεια ακομα αρκετη..ειδικα στον ηχο με το netflix δεν τον φερνη αμεσως οπως και στις ταινίες πρεπει να πατήσεις στοπ και μετα πάλι play για νε ερθη...υπομονη !!!!

Ποιο άλλο μηχανάνακι μου προτείνετε από τον ανταγωνισμό;;;; με όσο το δυνατό λιγότερα προβλήματα;;

Μερικές εφαρμογές ενώ γίνονται install δεν εμφανίζονται icons στο apps και αναγκαστικά για να τα ανοίξεις πρέπει να πας από τα settings apps και να κάνεις open. Αναφέρεται και στο φόρουμ της zidoo. Έχω και δεύτερο launcher αλλά το ίδιο. Οι εφαρμογές φαίνονται κανονικά μέσα από το Kodi. Καμία ιδέα ;

Ποιο άλλο μηχανάνακι μου προτείνετε από τον ανταγωνισμό;;;; με όσο το δυνατό λιγότερα προβλήματα;;

Ρίξε μια μάτια στα μοντέλα που βγάζει η vorke.Διαβάζω καλές κριτικές για Ζ1

Καλημερα.παιδια εχω το H6 pro επειδη το πειρα ποιο πολυ για netflix και δεν περναει ηχο 5.1 το εχω για πουλημα οποιος το θελη ειμαι αθηνα.ευχαριστω

Μου στοιχισε 87 και το δινω 80 ευρω ..ειναι 15 ημερων στο κουτι του..οποιος το θελη μπορω να του βαλω και το kodi.

Απέκτησα και γω το μηχάνημα και επιβεβαιώνω ότι αν εξαιρέσεις κάποια μικροπροβλήματα στην κίνηση σε λίγα αρχεία
και την περίεργη συμπεριφορά που έχει σε κάποια αρχεία με παρόμοιο encoding
(κάποια τα παίζει, κάποια δεν τα παίζει, αλλά αν επιμείνεις, ίσως παίξει με την τρίτη αυτά που δεν παίζει με την πρώτη!!!)...
τότε να πω ότι το μηχάνημα έχει την καλύτερη εικόνα που έχω δει μέχρι σήμερα σε full hd εικόνα (4Κ δεν έχω και δεν μπορώ να εκφέρω γνώμη).
Σε σύγκριση με το X9S, θα έλεγα ότι είναι λίγο πιο γρήγορο, με ελαφρά καλύτερη εικόνα, αλλά πιο ασταθές και με xειρότερο wi-fi.
Αναμένω κανά firmware να το διορθώσει όλα.
Άιντε, κουνηθείτε, τεμπελχανάδες Zidoo!:grandpa:

Τελικά φίλε heavenb είδες βελτίωση με το νέο firmware;

Καλησπερα. Σκέφτομαι να πουλήσω το mibox που δημιουργεί προβλήματα με τον ήχο κ να πάω στο h6 pro. Για streaming μέσω Kodi υποστηρίζει auto frame switch κ αν περνάει Dolby Atmos κ dts μέσω hdmi arc?

Sent from my iPhone using Tapatalk

λοιπόν αφού του είχα περάσει το τελευταίο fw και εξακολουθούσε να πηγαίνει χάλια, σήμερα βρήκα το χρόνο να του τραβήξω ένα reset γιατί και ο κινέζος θέλει το reset του.

λοιπόν, το 23,976Hz πάει καλά πλέον, είναι ομαλό και στο kodi και στο δικό του player, το auto frame switch δουλεύει μια χαρά.
Επίσης γίνεται auto frame switch στο kodi ακόμα και αν δεν το έχεις σετάρει στο kodi αλλά μόνο στα quick settings του zidoo.

Ανέβηκε στη υπόληψη μου το boxάκι.

Να είχε andoid tv και όχι tablet/phone android θα ήταν καλύτερο.
Το netflix app δεν παλεύεται με tablet/phone android στο box.
Αναρωτιέμαι αν μπορώ να κάνω extract το app από το andoid tv και να το βάλω στο zidoo ή να κάνω install το netflix app που είναι για android tv από το μάρκετ

*** edit: τώρα μπήκα στο google play και μου δείνει τη δυνατότητα να κάνω install το netflix για android tv και όχι το netflix για android, ελπίζω να το δω να γίνεται το απόγευμα

Last edited: