υπαρχει περιπτωση να προστεθει αργοτερα το 3d bd iso FP ?
Δεν ξερω αν εχει την ορεξη να μετατρεπει ολ αυτα τα βιντεο που εχει (απο μενα)!
Δυνατότητα χειροκίνητου συγχρονισμού δε δίνει;
Αν και το μηχάνημα δεν έχει έρθει ακόμα ,άρχισαν να μου μπαίνουν σκέψεις για streaming οπότε είδα αυτό :
http://www.e-shop.gr/tp-link-tl-pa4...with-2-ethernet-ports-3-pack-kit-p-PER.612721
Την δεύτερη συσκευή την θέλω για άλλο δωμάτιο όπου υπάρχει xtreamer media player . Eπιπλέον θα έχω έτοιμη και γραμμή και για τους δύο αποκωδικοποιητές την nova όπου ακούγεται για νέες υπηρεσίες μέσω τηε θύρας ethernet) . Αυτό που με προβληματίζει είναι οτι ο υπολογιστής με το router είναι συνδεδεμένος ασύρματα. Έχει κάποιος κάποια πρόταση για βοήθεια ; Δεν έχω ασχοληθεί ποτέ με δίκτυα , είμαι εντελώς άσχετος οπότε συγχωρέστε με αν λέω και καμιά μπαρούφα.
Ευχαριστώ πολύ , όλο και κάποιος θα έχει και προσωπική εμπειρία , θα ψάξω στο forum , άν κάποιος γνωρίζει κάποιο thread θα με διευκόλυνε.Το να σερβίρονται τα αρχεία μέσω δικτύου σιγουρα ειναι η πιο κομψή λυση. Το ποςο απροβλημάτιστα θα παίξει εξαρτάται και απο το ποςο μεγάλα ειναι τα αρχεία που θα στέλνεις. Πρεπει να υπάρχουν αρκετα thread στο φορουμ για power lines που θα σε κατατοπίσουν καλύτερα. Χωρις προσωπική εμπειρια, απο αυτα που διαβαζω, το ποςο καλα θα κάτσουν τα powerline στο δίκτυο σου ειναι κ λιγο θεμα τύχης!
Καλημερα παιδια και απο εμενα.
Ψηνομαι και εγω για την αγορα του μηχανηματος και καθοτι τερμα ασχετος με το αντικειμενο κ διαβαζοντας για το προβλημα σε 3d που εχει (αλλα δεν καταλαβαινω ακριβως το προβλημα), θα ηθελα να ρωτησω αν μπορει να παιξει μια ταινια 3d με εξωτερικους υποτιτλους 3d και οχι καρφωμενους στην οθονη. Μεχρι τωρα καταβαζα μια ταινια του yify π.χ και εβρισκα υποτιτλους, τους εβαζα με ιδιο ονομα στον φακελο κ επειτα καρφωνα το στικακι στην t.ν. Οι υποτιτλοι ομως απο οσο ξερω στον player ολων των t.v δεν παιζουν 3d, το zidoo τους παιζει; Ευχαριστω για τον χρονο κ σορυ αν ρωταω κατι αυτονοητο...
Ήρθε και το δικό μου...
Πρώτες εντυπώσεις, θετικές.
Το τηλεκοντρόλ για πέταμα, ένα πληκτρολόγιο είναι απαραίτητο.
Το Kodi το βρηκα. Τον αλλο player δεν βρισκω...
Μαλιστα, δλδ οποιαδηποτε media player ή android tv box δεν θα καταφερει το ιδιο αποτελεσμα με τους ενσωματωμενους, σωστα; Και κατι αλλο επειδη τωρα ξεκινησα να διαβαζω για kodi κτλ...Το kodi μπορει να παιξει αρχεια απο το στικακι π.χ σαν ενας κοινος player? δεν ειναι μονο για live streaming δηλαδη.Το kodi έχει ρύθμιση προκαθορισμένου βάθους, αλλά αυτό δεν τους κάνει λιγότερο κουραστικούς, γιατί στο 3D κάθε σκηνή έχει διαφορετική προοπτική.
Οι ενσωματωμένοι (mastered) στα bluray έχουν διαφορετικό βάθος ανάλογα με την σκηνή. Αυτό δεν γίνεται με εξωτερικούς υπότιτλους.
Τελικα ποιος ειναι ο δικος του player;
Οι υπότιτλοι στο kodi μπορούν να έχουν 3D effect (υπάρχει ρύθμιση 21 επιπέδων, από -10 έως +10) αλλά από προσωπική εμπειρία το πιο ξεκούραστο είναι στο 0, δλδ να φαίνονται στην επιφάνεια του προβολικού. Είναι ένας μέσος όρος βάθους, μιας και κάθε σκηνή έχει διαφορετικό.Μαλιστα, δλδ οποιαδηποτε media player ή android tv box δεν θα καταφερει το ιδιο αποτελεσμα με τους ενσωματωμενους, σωστα;
Κάθε άλλο, το kodi στην κυρίως βάση του είναι φτιαγμένο για τοπικά αρχεία, το streaming είναι συμπληρωματική λειτουργία.Και κατι αλλο επειδη τωρα ξεκινησα να διαβαζω για kodi κτλ...Το kodi μπορει να παιξει αρχεια απο το στικακι π.χ σαν ενας κοινος player? δεν ειναι μονο για live streaming δηλαδη.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.