Zidoo X6 Pro Review (2gb ram , 8 core , Hd Audio , Gigabit Lan )

υπαρχει περιπτωση να προστεθει αργοτερα το 3d bd iso FP ?
Δεν ξερω αν εχει την ορεξη να μετατρεπει ολ αυτα τα βιντεο που εχει (απο μενα)!

Δυστυχώς δεν εχω FP 3D να επιβεβαιώσω κ γω.

Γενικά παντως κ απο μενα mixed feelings με την εγκατάσταση χθες. Το σεταρα σχετικα γρήγορα κ είδε όλη τη library μου μέσω smb. Το μηχανημα ειναι εξαιρετικά γρήγορο κ responsive. Εκει που μου τα εκανε μαντάρα ειναι στο audio/video syncing. Τα μιςα μου mkv (κυριως αρχεία απο σειρές) ειναι ασυγχρονιστα... Το παιδεψα αρκετα ανοιγοκλείνοντας τα hardware acceleration αλλα ακρη δεν έβγαλα. Θα δοκιμαςω αποψε κ με αλλο hdmi γιατί το κακό γινεται την ωρα που πατάω το play κ φευγει το σήμα στον ενισχυτη. Εκείνα τα 2-3 πρωτα κριςιμα δευτερόλεπτα καταλαβαίνω οτι κατι παει λάθος όταν παει να ξεκινήσει η αναπαραγωγή. Σαν να σπάει ο κινεζικός κώδικας που εχουν βαλει on top του καθαρού kodi για να μας δώσουν ολα αυτα τα extra feature. Τεσπα το εκανα report στο φορουμ της zidoo και είδα οτι τουλ 3-4 άτομα ακομα το αναφέρουν ως προβλημα. Τι να πω, τους δίνω μεχρι τα χριστουγεννα να λύσουν όλες αυτες τις παιδικές ασθένειες. Για τα λεφτα που εδωςα αντέχω να γίνω για κανα δυο μηνες ακομα beta tester....

Δυνατότητα χειροκίνητου συγχρονισμού δε δίνει;

Δίνει αλλα δεν ειναι λύση αυτή. Τα μισά μου αρχεία τα βγαζει out of sync. Μεχρι να το λύσουν δλδ προτιμώ να το παροπλίσω το x6. Ειδικά στις σειρές ειναι ξενέρωμα γιατί η πλοκή ξεκινάει απο το πρωτο λεπτο.

Αν και το μηχάνημα δεν έχει έρθει ακόμα ,άρχισαν να μου μπαίνουν σκέψεις για streaming οπότε είδα αυτό :
http://www.e-shop.gr/tp-link-tl-pa4...with-2-ethernet-ports-3-pack-kit-p-PER.612721
Την δεύτερη συσκευή την θέλω για άλλο δωμάτιο όπου υπάρχει xtreamer media player . Eπιπλέον θα έχω έτοιμη και γραμμή και για τους δύο αποκωδικοποιητές την nova όπου ακούγεται για νέες υπηρεσίες μέσω τηε θύρας ethernet) . Αυτό που με προβληματίζει είναι οτι ο υπολογιστής με το router είναι συνδεδεμένος ασύρματα. Έχει κάποιος κάποια πρόταση για βοήθεια ; Δεν έχω ασχοληθεί ποτέ με δίκτυα , είμαι εντελώς άσχετος οπότε συγχωρέστε με αν λέω και καμιά μπαρούφα.

Αν και το μηχάνημα δεν έχει έρθει ακόμα ,άρχισαν να μου μπαίνουν σκέψεις για streaming οπότε είδα αυτό :
http://www.e-shop.gr/tp-link-tl-pa4...with-2-ethernet-ports-3-pack-kit-p-PER.612721
Την δεύτερη συσκευή την θέλω για άλλο δωμάτιο όπου υπάρχει xtreamer media player . Eπιπλέον θα έχω έτοιμη και γραμμή και για τους δύο αποκωδικοποιητές την nova όπου ακούγεται για νέες υπηρεσίες μέσω τηε θύρας ethernet) . Αυτό που με προβληματίζει είναι οτι ο υπολογιστής με το router είναι συνδεδεμένος ασύρματα. Έχει κάποιος κάποια πρόταση για βοήθεια ; Δεν έχω ασχοληθεί ποτέ με δίκτυα , είμαι εντελώς άσχετος οπότε συγχωρέστε με αν λέω και καμιά μπαρούφα.

Το να σερβίρονται τα αρχεία μέσω δικτύου σιγουρα ειναι η πιο κομψή λυση. Το ποςο απροβλημάτιστα θα παίξει εξαρτάται και απο το ποςο μεγάλα ειναι τα αρχεία που θα στέλνεις. Πρεπει να υπάρχουν αρκετα thread στο φορουμ για power lines που θα σε κατατοπίσουν καλύτερα. Χωρις προσωπική εμπειρια, απο αυτα που διαβαζω, το ποςο καλα θα κάτσουν τα powerline στο δίκτυο σου ειναι κ λιγο θεμα τύχης!

Το να σερβίρονται τα αρχεία μέσω δικτύου σιγουρα ειναι η πιο κομψή λυση. Το ποςο απροβλημάτιστα θα παίξει εξαρτάται και απο το ποςο μεγάλα ειναι τα αρχεία που θα στέλνεις. Πρεπει να υπάρχουν αρκετα thread στο φορουμ για power lines που θα σε κατατοπίσουν καλύτερα. Χωρις προσωπική εμπειρια, απο αυτα που διαβαζω, το ποςο καλα θα κάτσουν τα powerline στο δίκτυο σου ειναι κ λιγο θεμα τύχης!
Ευχαριστώ πολύ , όλο και κάποιος θα έχει και προσωπική εμπειρία , θα ψάξω στο forum , άν κάποιος γνωρίζει κάποιο thread θα με διευκόλυνε.

Ήρθε και το δικό μου...
Πρώτες εντυπώσεις, θετικές.
Το τηλεκοντρόλ για πέταμα, ένα πληκτρολόγιο είναι απαραίτητο.

Το Kodi το βρηκα. Τον αλλο player δεν βρισκω...

Καλημερα παιδια και απο εμενα.
Ψηνομαι και εγω για την αγορα του μηχανηματος και καθοτι τερμα ασχετος με το αντικειμενο κ διαβαζοντας για το προβλημα σε 3d που εχει (αλλα δεν καταλαβαινω ακριβως το προβλημα), θα ηθελα να ρωτησω αν μπορει να παιξει μια ταινια 3d με εξωτερικους υποτιτλους 3d και οχι καρφωμενους στην οθονη. Μεχρι τωρα καταβαζα μια ταινια του yify π.χ και εβρισκα υποτιτλους, τους εβαζα με ιδιο ονομα στον φακελο κ επειτα καρφωνα το στικακι στην t.ν. Οι υποτιτλοι ομως απο οσο ξερω στον player ολων των t.v δεν παιζουν 3d, το zidoo τους παιζει; Ευχαριστω για τον χρονο κ σορυ αν ρωταω κατι αυτονοητο...

Καλημερα παιδια και απο εμενα.
Ψηνομαι και εγω για την αγορα του μηχανηματος και καθοτι τερμα ασχετος με το αντικειμενο κ διαβαζοντας για το προβλημα σε 3d που εχει (αλλα δεν καταλαβαινω ακριβως το προβλημα), θα ηθελα να ρωτησω αν μπορει να παιξει μια ταινια 3d με εξωτερικους υποτιτλους 3d και οχι καρφωμενους στην οθονη. Μεχρι τωρα καταβαζα μια ταινια του yify π.χ και εβρισκα υποτιτλους, τους εβαζα με ιδιο ονομα στον φακελο κ επειτα καρφωνα το στικακι στην t.ν. Οι υποτιτλοι ομως απο οσο ξερω στον player ολων των t.v δεν παιζουν 3d, το zidoo τους παιζει; Ευχαριστω για τον χρονο κ σορυ αν ρωταω κατι αυτονοητο...

Καλημέρα. Σε εξωτερικούς 3D υπότιτλους δεν το εχω δοκιμαςει. Ο player εχει κάποιες παιδικές ασθένειες αλλα αυτες τις εστιάζω στην περιπτωςη που παρεμβάλλεται κ AV receiver. Αν τον συνδέσεις κατευθειαν πανω σε τιβι μαλλον θα παίξει απροβληματιστα. Σε επιδόσεις παντως ειναι πανγρηγορο.

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Ήρθε και το δικό μου...
Πρώτες εντυπώσεις, θετικές.
Το τηλεκοντρόλ για πέταμα, ένα πληκτρολόγιο είναι απαραίτητο.

Το Kodi το βρηκα. Τον αλλο player δεν βρισκω...

Το σπαστικό ειναι που λειτουργεί με ir κ θελει να εχει οπτική επαφή με το μπροστινό πάνελ για να παρει εντολές. Ξέρουμε αν μπορει να αντικατασταθεί πλήρως με Bluetooth remote? δλδ να ανοιγοκλείνει κιολας με το Bluetooth remote χωρις την αναγκη του συμβατικού;

Φίλε μου , την ίδια απορία είχα κι εγώ.

Σήμερα το δοκίμασα σε έναν κάτοχο και δυστυχώς δεν το κατάφερα. Μέσω του δικού του player δεν αναγνώριζε καν τους υπότιτλους, παρόλο που είχαν την ίδια ονομασία με την ταινία.

Μέσω kodi, σε sbs mkv, τους έδειχνε στο κέντρο της οθόνης με αποτέλεσμα οταν ενώνονται οι δύο εικόνες να μην εμφανίζονται σωστά.
Ίσως με κάποια ρύθμιση να γίνεται, αλλά εγώ δεν τα κατάφερα όσο κι αν έπαιξα με τις ρυθμίσεις του.
Δεν δοκίμασα κάποιο άλλο app, πχ bsplayer γιατί δεν υπήρχε εγκατεστημένο.

Μάλλον για κανένα mede8er θα ψάξω.

Παιδια δεν ξερω αν εγινα σαφης στην ερωτηση μου, δεν ρωταω αν παιζει εξωτερικους υποτιτλους σε 3d ταινια , αυτο το θεωρω αυτονοητο πως θα το κανει μιας και το κανει το media player της 3 ετων tv μου. Ευχαριστω πολυ κ τον φιλο που δοκιμασε...Ρωτησα αν τους παιζει τρισδιαστατους τους υποτιτλους σαν να αιωρουνται δλδ και οχι να ειναι καρφωμενοι στην tv που ως αποτελεσμα εχει να κουραζουν τα ματια κ ισως να ζαλιζουν κ λιγο. Π.χ οταν ξεκιναει μια ταινια 3d και δειχνει υποτιτλους ενσωματωμενους της ταινιας (cast, σκηνοθετες κτλ) διαβαζονται με μεγαλη ευκολια κ ξεκουραστα, οταν ξεκινησουν οι εξωτερικοι υποτιτλοι...αστα!

Το kodi έχει ρύθμιση προκαθορισμένου βάθους, αλλά αυτό δεν τους κάνει λιγότερο κουραστικούς, γιατί στο 3D κάθε σκηνή έχει διαφορετική προοπτική.
Οι ενσωματωμένοι (mastered) στα bluray έχουν διαφορετικό βάθος ανάλογα με την σκηνή. Αυτό δεν γίνεται με εξωτερικούς υπότιτλους.

Re: Απάντηση: Zidoo X6 Pro Review (2gb ram , 8 core , Hd Audio , Gigabit Lan )

Το kodi έχει ρύθμιση προκαθορισμένου βάθους, αλλά αυτό δεν τους κάνει λιγότερο κουραστικούς, γιατί στο 3D κάθε σκηνή έχει διαφορετική προοπτική.
Οι ενσωματωμένοι (mastered) στα bluray έχουν διαφορετικό βάθος ανάλογα με την σκηνή. Αυτό δεν γίνεται με εξωτερικούς υπότιτλους.
Μαλιστα, δλδ οποιαδηποτε media player ή android tv box δεν θα καταφερει το ιδιο αποτελεσμα με τους ενσωματωμενους, σωστα; Και κατι αλλο επειδη τωρα ξεκινησα να διαβαζω για kodi κτλ...Το kodi μπορει να παιξει αρχεια απο το στικακι π.χ σαν ενας κοινος player? δεν ειναι μονο για live streaming δηλαδη.

Τελικα ποιος ειναι ο δικος του player;

Με συνδεμενο τον σκληρο σου πανω στο zidoo /αρχικη οθονη/explorer/ok/flash/πατας αριστερο βελακι/hdd/ok/φάκελος στον οποιο εχεις τα αρχεια(εργα)/επιλεγεις το αρχειο που θες/ok και θα τον δεις

Καλησπερα παιδια.Το εχω απο προχθες και σημερα βρηκα την ευκαιρια να παιξω μαζι του.Του εβαλα και το ασυρματο πληκτρολογιο της LOGITECH+ποντικι (Κ220) με το οποιο συνεργαζεται πολυ καλα.Το player σε αρχεια απο 15 Gib μεχρι 45 Gib δικτυακα συμπεριφερθηκε αψογα σε κινηση.Πραγματι μεσω Explorer δεν βλεπει τους εξωτερικους υποτιτλους,γιαυτο περασα τον mxplayer,αλλα δεν μπορεσα να σεταρω το τοπικο δικτυο που εχω.Προσπαθησα να το κανω μεσω ES File Explorer,αλλα καπου κολλαω.Με τον KODI,αν και αρχαριος ολα πηγαν πολυ καλα.Το σεταρισμα ειναι ευκολο.Το μηχανακι πραγματικα αξιζει και αν εχουμε και διαρκη αναβαθμιση του λογισμικου,θα αποτελει μια αριστη αγορα για τον κατοχο του.
Υ.Γ.
Πολλες ευχαριστιες στον Χρηστο για την παρουσιαση του.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Zidoo X6 Pro Review (2gb ram , 8 core , Hd Audio , Gigabit La

Μαλιστα, δλδ οποιαδηποτε media player ή android tv box δεν θα καταφερει το ιδιο αποτελεσμα με τους ενσωματωμενους, σωστα;
Οι υπότιτλοι στο kodi μπορούν να έχουν 3D effect (υπάρχει ρύθμιση 21 επιπέδων, από -10 έως +10) αλλά από προσωπική εμπειρία το πιο ξεκούραστο είναι στο 0, δλδ να φαίνονται στην επιφάνεια του προβολικού. Είναι ένας μέσος όρος βάθους, μιας και κάθε σκηνή έχει διαφορετικό.
Και κατι αλλο επειδη τωρα ξεκινησα να διαβαζω για kodi κτλ...Το kodi μπορει να παιξει αρχεια απο το στικακι π.χ σαν ενας κοινος player? δεν ειναι μονο για live streaming δηλαδη.
Κάθε άλλο, το kodi στην κυρίως βάση του είναι φτιαγμένο για τοπικά αρχεία, το streaming είναι συμπληρωματική λειτουργία.