Zidoo X6 Pro Review (2gb ram , 8 core , Hd Audio , Gigabit Lan )

Αποφάσισα και γω με την σειρα μου να το παραγγείλω αφου το egreat που εχω απο το 2008 δεν ελεγε να τα τινάξει. .. Σκληρό καρύδι !! Απο το geekbuing το πείρα με το κουπόνι (thanks) και βγήκε 85 + 3.7 το paypal. Αν και δεν εχω παρει ποτε απο αυτο το μαγαζι ειπα να το δοκιμάσω. Ελπίζω να ερθει γρήγορα. .. ( Οχι οτι ανησυχώ αφού το egreat δεν πρόκειται να πάθει τίποτα ΠΟΤΕ )

Σε καλή μεριά κι ελπίζω να έχεις θετικότερη εμπειρία από εμένα. Στο μεταξύ μία ακόμα περίπτωση επιβεβαίωσε την δυστοκία του μηχανήματος με κάποιους σκληρούς δίσκους, καταγράφοντάς την στο thread στο Zidoo forum. Ευτυχώς, διότι αποδεικνύεται πως δεν είμαι κουλός ο ίδιος ή τέλος πάντως δεν είμαι ο μόνος. Αναμένω να δω πως ακριβώς σκοπεύουν οι κατασκευαστές να δώσουν λύση στο εν λόγω πρόβλημα.

Εγω παιδια μετο mx3 g 2g ram 8rom στα 2.0gb cpu βλεπω 3d με 5.1 η 7.1 πολυκαναλο ηχο με 3d υποτιτλους μεσα απο το κοντι ολα τελεια χωρις σπασιματα ολα οκ ευχαριστημενος ασυρματα μονο συνδεδεμενο στο ρουτερ που του εχω σκληρο δισκο usb απο εκει βλεπω τενειες

Η τελευταία απάντηση από έναν εκ των τεχνικών αναφορικά με το ζήτημα του μη ανοίγματος του σκληρού από τη στιγμή που γίνεται αντιληπτός και πετάει το παράθυρο ανάγνωσης:

"We can reproducte this problem, this is the open source of filesystem problem. And we will try our best to fix this problem."

και:

"we solve the problem: pop up the window, and can't see the disk.
we will also test more disk to compatibility of ZIDOO X6."

Η δική μου -κι όχι μόνο- εμπειρία αποδεικνύει πως υπάρχει θέμα αναγνώρισης ενός σκληρού ευθύς εξαρχής κι ελπίζω να διορθωθεί κι αυτό. Εν προκειμένω είναι λίγο "στρίβω νόμισμα" η φάση με τη συμβατότητα των εξωτερικών σκληρών και καλό είναι να το γνωρίζει όποιος προτίθεται να στραφεί στο εν λόγω μηχανάκι.

Τουλάχιστον υπάρχει η υπόσχεση από την ομάδα των τενικών της zidoo ότι θα ασχοληθούν με το θέμα της αναγνώρισης των ntfs.
giorgostri είπα να σε υποστηρίξω λιγάκι κι εγώ στο forum της zidoo μπας και δούμε φως !

Τουλάχιστον υπάρχει η υπόσχεση από την ομάδα των τενικών της zidoo ότι θα ασχοληθούν με το θέμα της αναγνώρισης των ntfs.
giorgostri είπα να σε υποστηρίξω λιγάκι κι εγώ στο forum της zidoo μπας και δούμε φως !

Χεχε...το είδα φίλε μου και να 'σαι καλά. Κι εγώ ελπίζω στην άρτια τεχνική υποστήριξη της εταιρείας. Σίγουρα δεν υπεκφεύγουν και δεν φαίνονται να το παίζουν Κινέζοι (περιέργως), οπότε ελπίζω να βρεθεί άκρη.

Θα πρότεινα πάντως να υπάρχει ένα μίνιμουμ αναφορά στο αρχικό review για τα προβλήματα αναγνώρισης σκληρών που παρατηρήθηκαν από ορισμένους χρήστες, μέχρι επισήμως να τα διορθώσει η εταιρεία. Καλό είναι ο εκάστοτε δυνητικός αγοραστής να γνωρίζει πως ίσως και να έχει θέματα.

Υγεία πάνω απ' όλα! :)

Έτσι είναι. Αν όλοι αρχίσουμε να προβάλουμε τα προβλήματα μας τότε είναι πιο πιθανό να λυθού. Εγω δεν το εχω παραλάβει ακόμα αλλά θα μου γυρίσει το μυαλό αν έρθει, βάλω το στικάκι ή τον σκληρό και ... παπαλα. Τρύπες σε τοίχους , τραβήγματα καλωδίων LAN κλπ για να δω μια ταινία δεν πρόκειται να γίνουν, οπότε ο σκληρός η τα στικάκια είναι μονόδρομος.

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Δεν το προτείνει ο άγγλος, κυρίως για τα προβλήματα με το 3D. Αλλιώς ίσως το πρότεινε για £90 που έχει λιανική (εγώ το πήρα £59.89)...

Εδώ το αναλυτικό review.

Καλά νέα για την αναγνώριση των ntfs .Αναμένω κι εγώ το μηχάνημα για να επιβεβαιώσω.

giorgostri την αναβάθμιση τη είδε μόνο του ή την έβαλες χειροκίνητα ;

Τέλος καλό όλα καλά κατά πως φαίνεται με το τελευταίο firmware (1.0.22). Οι δύο εκ των έξι σκληρών δίσκων αναβίωσαν, οπότε έχουμε φτάσει στο ψυχολογικά ανεκτό 3/6 (με τους λοιπούς απλά να μην έχουν δοκιμαστεί στο μεταξύ). Τουλάχιστον δεν ήμασταν παρανοϊκοί όσοι καταδείξαμε τη συγκεκριμένη ασυμβατότητα, στάξαμε αίμα, δάκρυα κι ιδρώτα μέχρι να βρεθεί λύση.

Αδέλφια νενικήκαμεν!

Τέλος καλό όλα καλά κατά πως φαίνεται με το τελευταίο firmware (1.0.22). Οι δύο εκ των έξι σκληρών δίσκων αναβίωσαν, οπότε έχουμε φτάσει στο ψυχολογικά ανεκτό 3/6 (με τους λοιπούς απλά να μην έχουν δοκιμαστεί στο μεταξύ). Τουλάχιστον δεν ήμασταν παρανοϊκοί όσοι καταδείξαμε τη συγκεκριμένη ασυμβατότητα, στάξαμε αίμα, δάκρυα κι ιδρώτα μέχρι να βρεθεί λύση.

Αδέλφια νενικήκαμεν!
Εύγε , εύγε , εύγε ...
giorgostri την αναβάθμιση τη είδε μόνο του ή την έβαλες χειροκίνητα ;
Αν και όπως βλέπω τώρα στο forum της Zidoo προς το παρόν γίνεται μέσω usb και αργότερα θα το δώσουν και online.

Last edited:
Χειροκίνητα φίλε μου. Στικάκι 8Gb για να έχουμε το κεφάλι μας ήσυχο, περασμένο το zip μέσα κι αναβάθμιση locally κι όλα κύλησαν ρολόι.

Χε , χε στο μυαλό μου είσαι , μόλις κατέβαζα το νέο fw σε 8gb stick !!!!!
Αν και με την ταχύτητα που κινείται το δέμα (αυτή την στιγμή βρίσκεται κάπου σε ένα αεροδρόμιο της Ολανδίας) μέχρι να το πάρω στα χέρια μου μπορεί να έχει δοθεί και online !!!!!