Zidoo X6 Pro Review (2gb ram , 8 core , Hd Audio , Gigabit Lan )

Re: Απάντηση: Zidoo X6 Pro Review (2gb ram , 8 core , Hd Audio , Gigabit Lan )

Για δοκιμασε:
kodi/system/settings/add-ons/install from repository/kodi add-on repository/subtitles/ok πανω στο subtitles.gr και δωσε εγκατασταση
Συγνώμη nakata μαζί με το opensubtitles.org ήθελα να αναφέρω και το subtitles.gr αλλά λόγω ταχύτητας μου ξέφυγε. Δυστυχώς όμως είναι το μόνο από τα ελληνικά που μπορεί να εγκατασταθεί.

Το greeksubtitles.eu έτσι κι αλλιώς δεν δουλεύει εδώ και καιρό.
Μόνο subtitles.gr & opensubtitles για ελληνικούς, και podnapisi σπάνια.

Μπα. Σήμερα το ξαναπήρε το θέμα των υποτίτλων από την αρχή αλλά πάπαλα. Μόνο το opensubtitles δέχεται ούτε το subtitles.gr ούτε το podnapisi.

Έχω ένα πρόβλημα με τα βίντεο που δεν παίζουν σε full screen στο kodi. Έχουν μαύρα περιθώρια τόσο πάνω κάτω όσο και δεξιά αριστερά στο κάδρο. Το έχει αντιμετωπίσει κανένας άλλος αυτό;

Έχω ένα πρόβλημα με τα βίντεο που δεν παίζουν σε full screen στο kodi. Έχουν μαύρα περιθώρια τόσο πάνω κάτω όσο και δεξιά αριστερά στο κάδρο. Το έχει αντιμετωπίσει κανένας άλλος αυτό;

Σε όλα τα βίντεο σου συμβαίνει ; Ακόμα και σε σχετικά καινούριες ταινίες ή σειρές ;

Υπάρχει περίπτωση το mele deluxe
https://www.google.gr/search?q=mele...KHdTUDwUQ_AUIBigB&dpr=1#imgrc=HtSVRABBCxiByM:
να μου προκαλεί προβλήματα και κολλήματα ; Από τότε που το έβαλα είχα 3-4 παγώματα τα οποία λύνονται μόνο με αποσύνδεση από το ρεύμα κάτι που δε μου είχε συμβεί με ασύρματο ποντίκι και πληκτρολόγιο . Η αλήθεια είναι οτι τα έχω κουμπώσει στο ίδιο usb hub με το mele . Θα το δοκιμάσω και μονο του αποσυνδέοντας εντελώς το παλιό ποντίκι.

Απάντηση: Re: Zidoo X6 Pro Review (2gb ram , 8 core , Hd Audio , Gigabit Lan )

Δες το scaling από τις κύριες ρυθμίσεις εικόνας του android.
Χρηστο εχω μεγαλο προβλημα με τους υποτιτλους.Δεν μπορω να τους συγχρονισω με τον ηχο με τιποτα.Μπορεις να μου δωσεις τα φωτα σου σε παρακαλω;
Εχω πραγματικα κολλησει........

Σε ολες τις ταινιες δεν εχω συχρονισμο μεταξυ ηχου και υποτιτλων.Καθως παιζει η ταινια μπαινω στο μενου IMG_20151204_190507_.jpg και εδω .Υπαρχει αλλο μενου για να επεμβω;

Attachments

• IMG_20151204_190444_.jpg
    IMG_20151204_190444_.jpg
    71.3 KB · Views: 211
Μήπως έχεις lip sync; Συγχρονισμό εικόνα-ήχου; Αυτό είναι συχνό φαινόμενο αν περνάς τον ήχο με HDMI στον ενισχυτή. Το κάνουν οι περισσότερες συσκευές (μην πω όλες) και δεν αφορά το player. Εγώ ας πούμε στο nuc το έχω στο 200ms. Κάνε δοκιμές να βρεις το ιδανικό νούμερο.

αφού το player έχει θέμα με τον ήχο από όσο ξέρω, στο forum τους πέφτει κράξιμο.

Το κάνει παντού βασικά.
TV σε ενισχυτή
NUC σε ενισχυτή
Mede8er σε ενισχυτή
egreat σε ενισχυτή.
Ακόμη και MPC-HC και σε kodi στο PC.
Το πρόβλημα είναι (μάλλον) ότι ο ήχος "φτάνει" πιο γρήγορα από το την εικόνα. Δεν ξέρω δεν είμαι ειδικός να μην λέω ανακρίβειες. Πάντως είναι ας πούμε φυσιολογικό. Γι αυτό ΟΛΕΣ οι συσκευές έχουν audio delay. Ολοι οι players. Κάποιοι έχουν auto lip sync αλλά εγώ το έχω off. Αλλο αποτέλεσμά είχε στο Dolby άλλο στο DTS. Το έχω off, βρήκα που συγχρονίζει κ είμαι οκ. Με το δικαναλο χάνει λίγο αλλά το φτιάχνω (δεν έχω κ πολλά τέτοια).
Μόνο το audio left-right RCA δεν έχεις lip sync.

Σε ολες τις ταινιες δεν εχω συχρονισμο μεταξυ ηχου και υποτιτλων.Καθως παιζει η ταινια μπαινω στο μενου και εδω .Υπαρχει αλλο μενου για να επεμβω;

To μετατόπιση υποτίτλων πιο κάτω δεν το είδες?
Έχεις δοκιμάσει πολλά αρχεία ή σε ένα συγκεκριμένο υπάρχει αποσυγχρονισμός?
Συνήθως είναι θέμα ασυμβατότητας αρχείου video/υποτίτλων. Rips διαφορετικής έκδοσης, διαφορετικό frame rate κλπ.

Μήπως έχεις lip sync; Συγχρονισμό εικόνα-ήχου; Αυτό είναι συχνό φαινόμενο αν περνάς τον ήχο με HDMI στον ενισχυτή. Το κάνουν οι περισσότερες συσκευές (μην πω όλες) και δεν αφορά το player. Εγώ ας πούμε στο nuc το έχω στο 200ms. Κάνε δοκιμές να βρεις το ιδανικό νούμερο.
Και που ειναι το μενου να δω αν το εχω βαλει.Αυτον τον μη συχρονισμο τον βλεπω πρωτη φορα σε συσκευη που εχω.Παντα προσπαθω να δω μεσω Zidoo X6 Pro,γιατι με εχει εντυπωσιασει η αποδοση του,αλλα αναγκαζομαι να δω με ενα απο τα player της υπογραφης μου.

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

To μετατόπιση υποτίτλων πιο κάτω δεν το είδες?
Έχεις δοκιμάσει πολλά αρχεία ή σε ένα συγκεκριμένο υπάρχει αποσυγχρονισμός?
Συνήθως είναι θέμα ασυμβατότητας αρχείου video/υποτίτλων. Rips διαφορετικής έκδοσης, διαφορετικό frame rate κλπ.
Σε 5-6 που εχω βαλει εχω το ιδιο προβλημα του αποσυχρονισμου.

Δεν ξέρω ακριβώς την σύνθεσή σου..εννοώ αν έχεις ενισχυτή κλπ αλλά αν στέλνεις video και audio μέσω HDMI κατά πάσα πιθανότητα θα έχεις lip sync issues. Στο kodi δεν έχει νομίζω auto. Δες αν έχει το Zidoo ή ο ενισχυτής αν έχεις.

Δεν ξέρω ακριβώς την σύνθεσή σου..εννοώ αν έχεις ενισχυτή κλπ αλλά αν στέλνεις video και audio μέσω HDMI κατά πάσα πιθανότητα θα έχεις lip sync issues. Στο kodi δεν έχει νομίζω auto. Δες αν έχει το Zidoo ή ο ενισχυτής αν έχεις.
Ο ενισχυτης ειναι της υπογραφης και ειναι συνδεμενος μεσω οπτικης με το Zidoo X6 Pro.Θα κοιταξω το μηχανακι για lip sync issues για να το απενεργοποιησω.
ευχαριστω πολυ για τις απαντησεις σας.

Το Zidoo X6 είναι συνδεδεμένο με τον ενισχυτή για να παιρνεις ήχο και παίζεις απ'ότι βλέπω με Kodi. Με Kodi το πρόβλημα είναι γνωστό.Η λύση είναι καθυστέρηση ήχου 200-225 ms