στα players αυτά που έχουν amlogic chipset συνεργάζονται καλύτερα με το kodi, οπότε ίσως καλύτερα να πας σε κάτι με amlogic
Παιδιά υπάρχει δυνατότητα στον συγκεκριμένο media player να βρίσκεις εξώφυλλα και περιλήψεις σε στυλ wd tv;
Παιδιά υπάρχει δυνατότητα στον συγκεκριμένο media player να βρίσκεις εξώφυλλα και περιλήψεις σε στυλ wd tv;
Με το zidoo theater σου κατεβαζει αυτοματα εξωφυλλα και περιλήψεις αρκει να εχεις σωστα τον τιτλο της ταινιας π.χ εαν ο τιτλος στην ταινια που εχεις στον σκληρο σου ειναι witchville (που εναι η σωστη ονομασια της ταινιας)θα σου κατεβασει και εξωφυλλο και περιληψη αλλα αν ο τιτλος ειναι περασμενος π.χ σαν aaf-witchville δεν σου κατεβαζει ουτε εξωφυλλο ουτε περιληψη. Διορθώνοντας ομως το τιτλο της ταινιας θα εισαι οκ.
Αν προσεξεις γραφω για ταινιες που εχεις περασμενες στον σκληρο(ους) σου οποτε local
Καλησπερα , δευτερη μερα με το μηχανακι και ψαχνωμαι .
Μια ερωτηση , στον Player με το kodi δοκιμασα ταινια με εξωτερικο υποτιτλο *.srt και μου τα βγαζει αλαμπουρνεζικα .
Στην ιδια με το δικο του player παιζει κανονικα τα Ελληνικα .
Επισης αυτο που με ξενιζει ειναι η ελλειψη controls για την ταινια στο χειρηστηριο ( μαθημενος απο τα Popcornhour που χρησημοποιω απο το 2008 )
Μια ερωτηση , στον Player με το kodi δοκιμασα ταινια με εξωτερικο υποτιτλο *.srt και μου τα βγαζει αλαμπουρνεζικα .
Επισης αυτο που με ξενιζει ειναι η ελλειψη controls για την ταινια στο χειρηστηριο ( μαθημενος απο τα Popcornhour που χρησημοποιω απο το 2008 )
Ανοιξε τον ZDMC πηγαινε /συστημα/ρυθμισεις/βιντεο/υποτιτλοι/επιπεδο ρυθμισεων=για ειδικους,πρoτιμωμενη γλωσσα=greek,κωδικοποιηση χαρακτηρων=greek(iso)",γλωσσες για τις οποιες θα γινει ληψη=greek
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.