Zidoo X9S (4K,HDR,3D,Blu ray Menu,HD Audio)

Εδώ οι άνθρωποι δε ξέρουν καλά καλά αγγλικά και περιμένετε να φτιάξουν το τονισμένο κεφάλαιό χαχαχα. Αμφιβάλω αν καταλάβουν τι τους έγραψες. Δεν τους κόβω τζιμάνια.
Πέρα από την πλάκα, η zidoo ευθύνεται για τη μη σωστή εμφάνιση των ελληνικών. Τόσοι και τόσοι players που έχουν περάσει από τα χέρια μου έδειχναν και δείχνουν άψογα όλα τα ελληνικά. Φυσικά και στο PC με ότι και να παίξεις το δείχνει άψογα.
Οσον αφορά το γιατί δε κρατάει τη ρυθμίση και αυτό της zidoo λαλακία είναι. Αν τυχόν είναι της Realtec καλύτερα να το κλείσουν το μαγαζί πριν χαντακώσουν και άλλους.

ΤΟ ZDMC τι είναι; ο player της zidoo? η άλλος; γιατί διαβάζω ότι οι υπότιτλοι δεν απεικονιζονται σωστά με τον "player" της zidoo. άρα ποιος είναι αυτός; ο ZDMC?

Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk

το Kodi στην custom εκδοση για τα zidoo.
καταλάβα. επειδή εγώ τις ταινίες μου τις παίζω στο Android με mx player και σε Windows με media player classic θα έχω πρόβλημα με το θέμα των υποτίτλων που δεν φαίνεται καλά το Α, κλπ;

Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk

Λίγο άσχετο με το παραπάνω.. σε αυτή την συσκευή μπορείς να παίξεις παιχνίδια ΜΑΜΕ με κάποιον Android emulator. Το έχει κάνει κάποιος.?

Καλά Χριστούγεννα

Sent from my iPad using Tapatalk

Λίγο άσχετο με το παραπάνω.. σε αυτή την συσκευή μπορείς να παίξεις παιχνίδια ΜΑΜΕ με κάποιον Android emulator. Το έχει κάνει κάποιος.?

Καλά Χριστούγεννα

Το είχα δοκιμάσει και μπορείς κανονικά να τα παίξεις. Θέλει κατι ρυθμισούλες για τα χειριστήρια που δεν θυμάμαι αλλά αυτά τα βρίσκεις

Εγώ είχα ρυθμίσει σε μια ταινία τους υπότιτλους στο +3.5 sec και τώρα το βάζω μηδενικό αλλά οποία ταινία και να βάλω ξεκινάει πάλι με +3.5!
Καλα Χριστούγεννα σε ολους.Ίδιο πρόβλημα και σε εμένα.Ειχα ρυθμίσει τους υπότιτλους στο -1.1 και πλέον οτιδήποτε παίξω μέσω του player, οι υπότιτλοι είναι στο -1.1.
Υπάρχει κάποια λύση;

Στάλθηκε από το SM-T715 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Καλα Χριστούγεννα παιδια.
φαινεται οτι εχει γινει καποια μ@λ@κια,
γιατι οι ρυθμισεις των υποτιτλων ,κρατανε μια ρυθμιση που εγινε μια φορα οσο αναφορα το encode και την καθυστερηση
και χανουν τα υπολοιπα.δηλαδη μεγεθος και υψος,καθε φορα που ξεκιναει η ταινια γυριζοιυν σε default..

Υπάρχει κάποιο αξιόλογο προγραμμα για να έλεγχο το zidoo από το iPad? Διαφορετικά πιο keyboard, controller προτείνεται ?

Το είχα δοκιμάσει και μπορείς κανονικά να τα παίξεις. Θέλει κατι ρυθμισούλες για τα χειριστήρια που δεν θυμάμαι αλλά αυτά τα βρίσκεις

Καλημέρα και χρόνια πολλά.
Έχω ένα χειριστήριο tronsmart g01 και ενώ στο μενού του box λειτουργεί τελεια, στα παιχνίδια λειτουργεί μόνο σε ένα 5% εξ αυτών και πολύ λέω... Πρέπει να περάσω κάποιο apk για να το βλέπουν τα games? Βοηθήστε, ο μικρός με έχει ζαλίσει και δεν βλέπω να γλιτώνω το ps4!

Καλημέρα και χρόνια πολλά.
Έχω ένα χειριστήριο tronsmart g01 και ενώ στο μενού του box λειτουργεί τελεια, στα παιχνίδια λειτουργεί μόνο σε ένα 5% εξ αυτών και πολύ λέω... Πρέπει να περάσω κάποιο apk για να το βλέπουν τα games? Βοηθήστε, ο μικρός με έχει ζαλίσει και δεν βλέπω να γλιτώνω το ps4!

έχεις pm

Αν φτιάξουν ένα yadis που να μην χρειάζεται PC θα τους παραδεχτώ. Από ότι βιντεάκι φαίνεται ότι το έχουν καταφέρει.

Βέβαια στα βιντεάκια ποτέ δεν φαίνονται τα bugs...

Καλησπέρα στην παρέα μετά από πολύ διάβασμα για mediaplayers πριν λίγο έκανα κ εγώ την αγορά μου Zidoo x9s στα 94 Ακόμα ισχύει
Το κουπόνι.τωρα περιμένουμε ελπίζω σε κανένα μήνα να μου έρθει.

Δεν μπορω να συνδεθω με iMac με τιποτα. Μου λεει λαθος username/password με smb. Δοκιμασα και μια πατεντα μεσω terminal που βρηκα στο νετ αλλα τιποτα. Καμια βοηθεια; Εχει μπει καποιος απο το x9s στο mac να δει τα αρχεια;