leonkoum
Supreme Member
- 20 December 2008
- 5,046
Σωστό, αλλά ποιο το θεμα; Λίγο σε έχασα τώρα.Δεν καταλαβαίνω τι θες να πεις..
αφου ειδαμε οτι δεν ειναι προβλημα δικτυου αλλα του zidoo,ρωταω απο εδω.
συνοπτικα..
εχω καποια στιγμιαια κοψιματακια σε 2-3 βαρια Video(60-70Gb/4k/HDR/atmos).
εμφανιζονται ακριβως στα ιδια χρονικα σημεια,ειτε παιζω το ιδιο αρχειο απο δικτυο,ειτε απο usb 3.0 σκληρο δισκο.
το περιεργο ειναι στο coco(πχ που εχω εστιασει) που κανει τα περισσοτερα κοψιματακια,δεν παιζει με τον πλειερ του Kodi,ουτε μεσω δικτυου ουτε μεσω σκληρου παρα μονο με τον εσωτερικο Media player.
δοκιμασα να αλλαξω ολες τις ρυθμισεις ηχου/εικονας,αλλαξα 3 καλωδια hdmi αλλα δεν αλλαξε κατι.
σκεφτομαι τον ενισχυτη(switch) μηπως κατι δεν περναει σωστα,αλλα ποτε δεν ειχα θεμα εκτος και εαν εχω αλλαξει κατι στις ρυθμισεις του και δεν το θυμαμαι.
τι αλλο μπορει να φταιει..?
Για να μην έχετε θέμα με υπότιτλους
-Κατεβάζετε τον υπότιτλο χωρίς online επιλογές convert to UTF-8.
-Ανοίγετε το αρχείο με Notepad++ -> Encoding->Character Sets->Greek-Windows 1253
-Encoding->Convert to UTF-8
-Save
To seamless branching.
τι ειναι αυτο ακριβως..??:afro:
Είναι ένας τρόπος να πηδάει η ταινία από μια σκηνή σε άλλη. Στο διάστημα λοιπόν που γίνεται το πήδημα έχει και "πήδημα". Το Zidoo δεν έχει λύση για το seamless branching και αναφέρεται κατά κόρον και στο forum της Zidoo. Στο coco 3D BD ISO πχ, υπήρχε το πρόβλημα και το έφαγα για τα καλά. Συνήθως ταινίες Sony και Disney έχουν το θέμα (το είχα και στο rogue one).
Είναι ένας τρόπος να πηδάει η ταινία από μια σκηνή σε άλλη. Στο διάστημα λοιπόν που γίνεται το πήδημα έχει και "πήδημα". Το Zidoo δεν έχει λύση για το seamless branching και αναφέρεται κατά κόρον και στο forum της Zidoo. Στο coco 3D BD ISO πχ, υπήρχε το πρόβλημα και το έφαγα για τα καλά. Συνήθως ταινίες Sony και Disney έχουν το θέμα (το είχα και στο rogue one).
Είναι και δική μου ερώτηση γιατί μου φαίνεται ξεχαστήκαμε με τα home theater και τα "περιτυλίγματα" και αφήσαμε το σημαντικότερο: ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΕΙΚΟΝΑΣ. Ψιλιάζομαι αλλά ξεχνάμε τα 100ρικάκια...Ποιο πλειερ μπορει να τα παιξει σωστα? γιατι ουτε το Kodi την παλευει..
Σωστό, αλλά ποιο το θεμα; Λίγο σε έχασα τώρα.Δεν καταλαβαίνω τι θες να πεις..
Οτι πληρώνει κανείς παίρνει. Μην ξεχνάμε το zidoo είναι και αυτό μια κινεζιά με περιτύλιγμα.
Είναι και δική μου ερώτηση γιατί μου φαίνεται ξεχαστήκαμε με τα home theater και τα "περιτυλίγματα" και αφήσαμε το σημαντικότερο: ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΕΙΚΟΝΑΣ. Ψιλιάζομαι αλλά ξεχνάμε τα 100ρικάκια...
Είναι και δική μου ερώτηση γιατί μου φαίνεται ξεχαστήκαμε με τα home theater και τα "περιτυλίγματα" και αφήσαμε το σημαντικότερο: ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΕΙΚΟΝΑΣ. Ψιλιάζομαι αλλά ξεχνάμε τα 100ρικάκια...
Γιατί ρε παιδιά?
Έχετε δει πολλά μηχανάκια να βγάζουν πολύ καλύτερη εικόνα από το zidoo?
Έστω και σε 2 φορες το badget του?
Στην αλυσίδα όλα παίζουν ρόλο.
Αν όλη η αλυσίδα είναι καλης ποιότητας(ενισχυτής,TV) τότε δεν είναι και πολλά που παίζουν καλύτερα από αυτο.
Είπα,μέχρι 2 φορές το badget του.
Αλλιώς πάμε για πάνω από 300 euros.
Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk
Σήμερα πιστεύω..τι γινεται με εσενα-σου`ρθε το coco..??
Οι διαμοιραστες κρύβονται....
Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk
Ποιο πλειερ μπορει να τα παιξει σωστα?
γιατι ουτε το Kodi την παλευει..
Έχω διαβάσει για τελευταία UHD της egreat, κάποια παλαιότερα dune, αν θυμάμαι καλά κάποια himedia. Μοντέλα δεν ξέρω. Όπως απάντησε ο mirror στο forum της Zidoo, το ψάχνουν.
μα οταν δεν τα παιζει εναν συγχρονο δυνατο πισι με kodi,powerdvd,vlc,mediaplayerclassic κτλ,δεν νομιζω οτι ειναι και ευκολο να παιξει απο μηχανακια του κατοσταρικου.
παραυτα και εγω πιστευω οτι θα το φιξαρουν.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.