Zidoo X9S (4K,HDR,3D,Blu ray Menu,HD Audio)

Το θέμα με το Ά είναι κωδικοποίησης, χθες είδα ταινία που το εμφάνιζε κανονικότατα οπότε είμαι σίγουρος πλέον ότι δεν φταίει ακριβώς το zidoo

Για να μην έχετε θέμα με υπότιτλους

-Κατεβάζετε τον υπότιτλο χωρίς online επιλογές convert to UTF-8.
-Ανοίγετε το αρχείο με Notepad++ -> Encoding->Character Sets->Greek-Windows 1253
-Encoding->Convert to UTF-8
-Save

αφου ειδαμε οτι δεν ειναι προβλημα δικτυου αλλα του zidoo,ρωταω απο εδω.
συνοπτικα..

εχω καποια στιγμιαια κοψιματακια σε 2-3 βαρια Video(60-70Gb/4k/HDR/atmos).
εμφανιζονται ακριβως στα ιδια χρονικα σημεια,ειτε παιζω το ιδιο αρχειο απο δικτυο,ειτε απο usb 3.0 σκληρο δισκο.
το περιεργο ειναι στο coco(πχ που εχω εστιασει) που κανει τα περισσοτερα κοψιματακια,δεν παιζει με τον πλειερ του Kodi,ουτε μεσω δικτυου ουτε μεσω σκληρου παρα μονο με τον εσωτερικο Media player.
δοκιμασα να αλλαξω ολες τις ρυθμισεις ηχου/εικονας,αλλαξα 3 καλωδια hdmi αλλα δεν αλλαξε κατι.
σκεφτομαι τον ενισχυτη(switch) μηπως κατι δεν περναει σωστα,αλλα ποτε δεν ειχα θεμα εκτος και εαν εχω αλλαξει κατι στις ρυθμισεις του και δεν το θυμαμαι.
τι αλλο μπορει να φταιει..?

To seamless branching.

Για να μην έχετε θέμα με υπότιτλους

-Κατεβάζετε τον υπότιτλο χωρίς online επιλογές convert to UTF-8.
-Ανοίγετε το αρχείο με Notepad++ -> Encoding->Character Sets->Greek-Windows 1253
-Encoding->Convert to UTF-8
-Save

To seamless branching.

τι ειναι αυτο ακριβως..??:afro:

τι ειναι αυτο ακριβως..??:afro:

Είναι ένας τρόπος να πηδάει η ταινία από μια σκηνή σε άλλη. Στο διάστημα λοιπόν που γίνεται το πήδημα έχει και "πήδημα" :p. Το Zidoo δεν έχει λύση για το seamless branching και αναφέρεται κατά κόρον και στο forum της Zidoo. Στο coco 3D BD ISO πχ, υπήρχε το πρόβλημα και το έφαγα για τα καλά. Συνήθως ταινίες Sony και Disney έχουν το θέμα (το είχα και στο rogue one).

Είναι ένας τρόπος να πηδάει η ταινία από μια σκηνή σε άλλη. Στο διάστημα λοιπόν που γίνεται το πήδημα έχει και "πήδημα" :p. Το Zidoo δεν έχει λύση για το seamless branching και αναφέρεται κατά κόρον και στο forum της Zidoo. Στο coco 3D BD ISO πχ, υπήρχε το πρόβλημα και το έφαγα για τα καλά. Συνήθως ταινίες Sony και Disney έχουν το θέμα (το είχα και στο rogue one).

αρα μην ψαχνομαστε τσαμπα..Thx

Ποιο πλειερ μπορει να τα παιξει σωστα?
γιατι ουτε το Kodi την παλευει..

Απάντηση: Re: Zidoo X9S (4K,HDR,3D,Blu ray Menu,HD Audio)

Ποιο πλειερ μπορει να τα παιξει σωστα? γιατι ουτε το Kodi την παλευει..
Είναι και δική μου ερώτηση γιατί μου φαίνεται ξεχαστήκαμε με τα home theater και τα "περιτυλίγματα" και αφήσαμε το σημαντικότερο: ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΕΙΚΟΝΑΣ. Ψιλιάζομαι αλλά ξεχνάμε τα 100ρικάκια...

Οτι πληρώνει κανείς παίρνει. Μην ξεχνάμε το zidoo είναι και αυτό μια κινεζιά με περιτύλιγμα.

Re: Απάντηση: Zidoo X9S (4K,HDR,3D,Blu ray Menu,HD Audio)

Σωστό, αλλά ποιο το θεμα; Λίγο σε έχασα τώρα.Δεν καταλαβαίνω τι θες να πεις..

To Θέμα είναι ότι είναι BETA και η τελική!!!

Οτι πληρώνει κανείς παίρνει. Μην ξεχνάμε το zidoo είναι και αυτό μια κινεζιά με περιτύλιγμα.

Είναι και δική μου ερώτηση γιατί μου φαίνεται ξεχαστήκαμε με τα home theater και τα "περιτυλίγματα" και αφήσαμε το σημαντικότερο: ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΕΙΚΟΝΑΣ. Ψιλιάζομαι αλλά ξεχνάμε τα 100ρικάκια...

Γιατί ρε παιδιά?
Έχετε δει πολλά μηχανάκια να βγάζουν πολύ καλύτερη εικόνα από το zidoo?
Έστω και σε 2 φορες το badget του?
Στην αλυσίδα όλα παίζουν ρόλο.
Αν όλη η αλυσίδα είναι καλης ποιότητας(ενισχυτής,TV) τότε δεν είναι και πολλά που παίζουν καλύτερα από αυτο.
Είπα,μέχρι 2 φορές το badget του.
Αλλιώς πάμε για πάνω από 300 euros.

Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk

Re: Απάντηση: Re: Zidoo X9S (4K,HDR,3D,Blu ray Menu,HD Audio)

κοιτα-δεν εχω κανενα προβλημα ουσιαστικο με την ποιοτητα εικονας ειδικα εαν αναλογιστω το ποσο που εδωσα.
γιατι εαν θελουμε κατι σαφως καλυτερο,θα πρεπει να παμε τουλαχιστον στα 2πλασια χρηματα.
απο κει και περα βλεπω στην πορεια του ενος χρονου που το εχω περιπου,οτι ειναι καποια video που παιζουν με προβλημα ή δεν παιζουν καθολου.
φταιει το zidoo,φταιει η κωδικοποιηση τους,υπαρχει πλειερ που να παιζει και αυτα τα αρχεια σωστα?
γιατι εαν ειναι γενικο το θεμα και δεν το παιζουν και τα ακριβα και ποιοτικα πλειερ,ειλικρινα προσωπικα χ@στηκ@ να παω ενα,δυο πεντε κλικ πιο πανω σε ποιοτητα εικονας.
ετσι κι`αλλιως απο τα 4-4.5 μετρα αποστασης απο την 65αρα,οι διαφορες εξαφανιζονται..

παντως το συγκεκριμενο coco που γινεται κουβεντα,οπως και κανα 2-3 αλλα,δεν τα παιζει ουτε το kodi στο pc,αλλα ουτε και το powerdvd 17..

Γιατί ρε παιδιά?
Έχετε δει πολλά μηχανάκια να βγάζουν πολύ καλύτερη εικόνα από το zidoo?
Έστω και σε 2 φορες το badget του?
Στην αλυσίδα όλα παίζουν ρόλο.
Αν όλη η αλυσίδα είναι καλης ποιότητας(ενισχυτής,TV) τότε δεν είναι και πολλά που παίζουν καλύτερα από αυτο.
Είπα,μέχρι 2 φορές το badget του.
Αλλιώς πάμε για πάνω από 300 euros.

Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk

τι γινεται με εσενα-σου`ρθε το coco..??

Ποιο πλειερ μπορει να τα παιξει σωστα?
γιατι ουτε το Kodi την παλευει..

Έχω διαβάσει για τελευταία UHD της egreat, κάποια παλαιότερα dune, αν θυμάμαι καλά κάποια himedia. Μοντέλα δεν ξέρω. Όπως απάντησε ο mirror στο forum της Zidoo, το ψάχνουν.

Έχω διαβάσει για τελευταία UHD της egreat, κάποια παλαιότερα dune, αν θυμάμαι καλά κάποια himedia. Μοντέλα δεν ξέρω. Όπως απάντησε ο mirror στο forum της Zidoo, το ψάχνουν.

μα οταν δεν τα παιζει εναν συγχρονο δυνατο πισι με kodi,powerdvd,vlc,mediaplayerclassic κτλ,δεν νομιζω οτι ειναι και ευκολο να παιξει απο μηχανακια του κατοσταρικου.
παραυτα και εγω πιστευω οτι θα το φιξαρουν.

Ρε παίδες, γιατί το X10 έχει μείνει ακόμα στην έκδοση 1.4.12???
Προσπαθησα να μπω στο forum της zidoo αλλα φαίνεται πεσμένο...

μα οταν δεν τα παιζει εναν συγχρονο δυνατο πισι με kodi,powerdvd,vlc,mediaplayerclassic κτλ,δεν νομιζω οτι ειναι και ευκολο να παιξει απο μηχανακια του κατοσταρικου.
παραυτα και εγω πιστευω οτι θα το φιξαρουν.

Δεν είναι θέμα υπολογιστικής ισχύος αλλά software. Όπως είπα, τα τελευταία egreat το κάνουν σωστά (αν είναι και το H10 μέσα είσαι στην κατηγορία του κατοστάρικου). Ακόμη και στο 600x3D, με το κουμπάκι Menu σου επέτρεπε να επιλέξεις το stream. Αν έβλεπες πχ stream ίδιο με τη διάρκεια της ταινίας και το επέλεγες, το έπαιζε σωστά. Θυμάμαι χαρακτηριστικά το wreck-it-ralph. Βέβαια δεν δούλευε με όλα τα δισκάκια το κόλπο.