δεκτη usb και τελος?
Ναι, τίποτε άλλο. Απλά προτίμησα να το βάλω στο USB2 port (δεν έκανα καν δοκιμή σε USB3) μιας και η συσκευή (πληκτρολόγιο) για USB2 έκανε λόγο στο κουτί.
δεκτη usb και τελος?
Ναι, τίποτε άλλο. Απλά προτίμησα να το βάλω στο USB2 port (δεν έκανα καν δοκιμή σε USB3) μιας και η συσκευή (πληκτρολόγιο) για USB2 έκανε λόγο στο κουτί.
Παίδες από χθες είμαι κάτοχος και εγώ και προσπαθώ να την μάθω... έχω ένα θέμα που μπορεί να είναι και αφελές και να μου ξεφεύγει. Συνδέω έναν USB hard drive αλλά δεν μπορώ να βρω το path για να δω τα αρχεία (ταινίες και αρχεία μουσικής) που έχω μέσα και βλέπω μόνο τον εσωτερικό χώρο της συσκευής. Πρέπει να κάνω κατι έξτρα;
στο Kodi τα addons,πως τα περναμε?
γιατι κανα 2 εφαρμογες που προσπαθησα να περασω(popcorntime,netflix),φαινεται οτι δεν κανουν για το kodi σε android tv.
υπαρχουν συγκεκριμενες?
Δοκιμασε να εγκαταστησεις την εφαρμογη εκτος kodi,παλια που την ειχα δοκιμασει ετρεχε μια χαρα αλλα με αναλυση μεχρι 720p
http://www.mediafire.com/file/h3xicbzkkes90ok/com.netflix.mediaclient_4.12.1_build_14299-14299_minAPI19%28armeabi-v7a%29%28nodpi%29_apkmirror.com.apk
Οσο για το popcorn κατεβασε το repository και δωσε την εντολη για εγκατασταση απο zip file στο kodi, μολις γινει η εγκατασταση πηγαινε στο συστημα/ρυθμισεις/εγκατασταση απο αποθετηριο/markop159 επελεξε το popcorn και δωσε εντολη για εγκατασταση (σε περιπτωση που αργει περιμενε μεχρι να δεις το μηνυμα οτι η εγκατασταση ολοκληρωθηκε) και εισαι ετοιμος
http://www.mediafire.com/file/j71b2aa17mss9xs/plugin.video.kodipopcorntime.repository-1.0.0.zip
του εβαλα μια 32αρα class10 για να περναω καμια εφαρμογη.
την κανω μορφοποιηση,βγαζει error.
μετα απο αυτο,την χανει εντελως απο το συστημα του.λες και δεν υπαρχει.
την βγαζω οπως ειναι και την βαζω στο πισι.
την βλεπει δεν την βλεπει.εαν καταφερω να πατησω φορματ,τα windows δεν μπορουν να την φορμαρουν.
την βαζω οπως ειναι στο tablet και κανω φορματ.την ξαναβαζω στο zidoo και την βλεπει κανονικα.
δυστηχως ομως δεν με αφηνει να μεταφερω καμια εφαρμογη στην sd.
αντε λεω να την κανω μορφοποιηση σαν αποθηκευτικο χωρο του συστηματος.
παλι error και παλι εξαφανιζεται σαν sd..!
τι γινεται?
--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---
το ιδιο κανει και με μια παλαιοτερη sd 1gb που ειχα.
Δοκιμασε να μεταφερεις τις εφαρμογες σου με το AppMgr III (App 2 SD)
θα το προσπαθησω κι`αυτο,αλλα το ερωτημα ειναι,γιατι δεν κανει φορματ με κανενα τροπο το zidoo..
του εβαλα μια 32αρα class10 για να περναω καμια εφαρμογη.
την κανω μορφοποιηση,βγαζει error.
μετα απο αυτο,την χανει εντελως απο το συστημα του.λες και δεν υπαρχει.
την βγαζω οπως ειναι και την βαζω στο πισι.
την βλεπει δεν την βλεπει.εαν καταφερω να πατησω φορματ,τα windows δεν μπορουν να την φορμαρουν.
την βαζω οπως ειναι στο tablet και κανω φορματ.την ξαναβαζω στο zidoo και την βλεπει κανονικα.
δυστηχως ομως δεν με αφηνει να μεταφερω καμια εφαρμογη στην sd.
αντε λεω να την κανω μορφοποιηση σαν αποθηκευτικο χωρο του συστηματος.
παλι error και παλι εξαφανιζεται σαν sd..!
τι γινεται?
--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---
το ιδιο κανει και με μια παλαιοτερη sd 1gb που ειχα.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.