Zidoo X9S (4K,HDR,3D,Blu ray Menu,HD Audio)

του εβαλα μια 32αρα class10 για να περναω καμια εφαρμογη.
την κανω μορφοποιηση,βγαζει error.
μετα απο αυτο,την χανει εντελως απο το συστημα του.λες και δεν υπαρχει.

την βγαζω οπως ειναι και την βαζω στο πισι.
την βλεπει δεν την βλεπει.εαν καταφερω να πατησω φορματ,τα windows δεν μπορουν να την φορμαρουν.
την βαζω οπως ειναι στο tablet και κανω φορματ.την ξαναβαζω στο zidoo και την βλεπει κανονικα.
δυστηχως ομως δεν με αφηνει να μεταφερω καμια εφαρμογη στην sd.
αντε λεω να την κανω μορφοποιηση σαν αποθηκευτικο χωρο του συστηματος.
παλι error και παλι εξαφανιζεται σαν sd..!
τι γινεται?

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

το ιδιο κανει και με μια παλαιοτερη sd 1gb που ειχα.

Παίδες από χθες είμαι κάτοχος και εγώ και προσπαθώ να την μάθω... έχω ένα θέμα που μπορεί να είναι και αφελές και να μου ξεφεύγει. Συνδέω έναν USB hard drive αλλά δεν μπορώ να βρω το path για να δω τα αρχεία (ταινίες και αρχεία μουσικής) που έχω μέσα και βλέπω μόνο τον εσωτερικό χώρο της συσκευής. Πρέπει να κάνω κατι έξτρα;

Sent from my iPad using Tapatalk

Παίδες από χθες είμαι κάτοχος και εγώ και προσπαθώ να την μάθω... έχω ένα θέμα που μπορεί να είναι και αφελές και να μου ξεφεύγει. Συνδέω έναν USB hard drive αλλά δεν μπορώ να βρω το path για να δω τα αρχεία (ταινίες και αρχεία μουσικής) που έχω μέσα και βλέπω μόνο τον εσωτερικό χώρο της συσκευής. Πρέπει να κάνω κατι έξτρα;

Update: τελικά αν και οι 2 USB.2 λειτουργούν κανονικά κατά ένα περίεργο λόγο μόλις σύνδεσα τον σκληρό στην υποδοχή .3 τον αναγνώρισε και μπόρεσα να δω και να παίξω τα αρχεία

την βλεπει δεν την βλεπει.εαν καταφερω να πατησω φορματ,τα windows δεν μπορουν να την φορμαρουν.
την βαζω οπως ειναι στο tablet και κανω φορματ.την ξαναβαζω στο zidoo και την βλεπει κανονικα.
τι γινεται?

φορμαρισμενη σε fat32 απο αλλη συσκευη(pc,tablet)την βλεπει κανονικα,αλλα ετσι μου ειναι αχρηστη διοτι δεν μπορω να περασω εφαρμογες επανω της.
το ιδιο το μηχανακι,δεν μπορει να φορμαρει με κανεναν τροπο την καρτα...!

στο zdmc ,στο κοδι στο spmc οταν παω στις ρυθμισεις να επιλεξω ελληνικη γλωσσα μου εμφανιζει μονο τα αγγλικα, πως το διορθωνουμε αυτο?

επισης στους υποτιτλους μου εμφανιζει 4-5 και κανεναν ελληνικο,κατεβασα τα addon προσπαθησα να τα κανω εγκατασταση αλλα τζιφος....

ολα τα παραπανω τα δοκιμασα με τις 1.2.3 1.2.6 1.2.7

ανοιξα και την δευτερη συσκευη,και αυτη μου κανει τα ιδια κολπα δεν ξερω και δεν μπορω να καταλαβω τι συμβαινει,εψαξα και στο νετ μηπως και εχει κανεις αλλος το ιδιο προβλημα αλλα δεν βρηκα τιποτα....τι μπορει να φταιει? τι γινετε λαθος?

και τα 2 ηρθαν με εκδοση 1.2.3 και εκδοση zdmc 16.4.8

Μήπως παίζει ρόλο η έκδοση της συσκευής; εμένα μου ήρθε με ευρωπαϊκή πρίζα και έχει όλες τις γλώσσες. Με την 1.2.3 και το δικό μου και έκανα manual update σε 1.2.6

Sent from my X800+ using Tapatalk

δεν παιρνει ιντερνετ το kodi!!!..... ολα τ αλλα δουλευουν κανονικα εκτος απο το kodi... browser youtube google play μπαινω χωρις προβλημα και download αρχειων εχω κανει κανονικα....το κοδι δεν λεει να δουλεψει

Όσο περνάει ο καιρός μου αρέσει όλο και περισσότερο.
Η εικόνα απο τον media center ειναι καλύτερη απο αυτή του Kodi.
Ελάχιστη διαφορά αλλά υπαρχει.
Ελπίζω σε επόμενες εκδόσεις να έλθουν στα ίσα.
Προσπάθησα με την εφαρμογή home theater να περάσω εξώφυλλα και να κανω βιβλιοθήκη.
Το αποτέλεσμα σχεδόν απογοητευτικό.
Κατέβασε ασυνάρτητα πράγματα παρόλο που την επιλογή intelligent ενεργή και φυσικά το ξήλωσα άμεσα.
Θέλω να κανω το ίδιο στον Kodi (βιβλιοθήκη και εξώφυλλα)
Πως μπορώ να το κανω αυτο;
Υπαρχει οδηγός;

την στιγμη που θα κανεις "προσθηκη πηγης",θα δεις επανω αριστερα στην καρτελα,μια επιλογη που λεει "κανενα".
θα βαλεις "ταινιες" εαν εχεις στον φακελο που προσθεσες ταινιες,ή σειρες εαν εχεις στον φακελο που προσθεσες σειρες.
για παραπανω ρυθμισεις,θα πας στην ιδια καρτελα κατω-κατω που λεει "ρυθμισεις".
ετσι θα σου εμφανισει στο κεντρικο μενου και την κατηγορια "ταινιες" και μολις πατας επανω της,θα σου κανει προεπισκοπηση των τελευταιων προσθηκων ταινιων που εγιναν.

Παραγγελια απο 28/11 και καμια αλλαγη στο status!!! Ακομα δεν ξεκινησε!!!

τι γινεται?

μια απο τα ιδια και με usbstick 8Gb.
διαμορφωση ως εξωτερικου μεσου αποθηκευσης,ή διαμορφωση ως επεκταση εσωτερικηςς μνημης,βγαζει και εδω error.