Παιδιά κατι άσχετο. Θέλω για δοκιμή ήχου να συνδέσω, βασικά αν γίνεται, 2 ηχεία στερεοφωνικού στο zidoo. Τι ρυθμίσεις και βασικά τι πρέπει να κάνω για να ακούγεται ο ήχος από τα ηχεία; (έχω καλώδιο οπτικής ίνας)
Και κατι που επειδή είμαι άσχετος δεν καταλαβαίνω. Τι είναι το passthrough και τι το raw που βλέπω στις ρυθμίσεις ήχου;
σε εμενα παλι δεν γυριζει σε 4κ αναλυση το mediacenter..
Παίδες το ξέρω ότι είναι κουραστικό να αναφερθείτε σε βασικές έννοιες αλλά αν καποιος θέλει μπορεί να μου πει δυο πράγματα μπας και ξεστραβωθώ;
Sent from my iPad using Tapatalk
Οχι, σιγουρα..^^
Μήπως αυτά τα αρχικά είναι τονισμένα ελληνικά;
Όχι δεν κάνεις λάθος, στο Zidoo Player κάνει τα HD 1080p, αλλά έχω την εντύπωση ότι αυτό το θέμα σχετίζεται με την επιλογή για 23,9+fps και την άλλη που έχει στις γρήγορες ρυθμίσεις. Τα απενεργοποίησα και νομίζω ότι δεν έκανε τις 750p ->1080p, για έλεγξε το.
Επίσης δεν κάνει upscale στο kodi.
Παιδια επειδη δουλευω,μπορει να παει η γυναικα μου με την ταυτοτητα μου στα ελτα να παραλαβει για μενα;
Παιδια επειδη δουλευω,μπορει να παει η γυναικα μου με την ταυτοτητα μου στα ελτα να παραλαβει για μενα;
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.