Zidoo X9S (4K,HDR,3D,Blu ray Menu,HD Audio)

Re: Απάντηση: Re: Zidoo X9S (4K,HDR,3D,Blu ray Menu,HD Audio)

Όχι δεν το έχω.
Την συγκεκριμένη έκδοση μπορω να την περάσω και σε άλλο Android box;
Έχω το Mecool k3 pro

μιλας για αλλο μηχανακι...!!δεν το ξερω αλλα για να το λεει ο Χρηστος ετσι θα ειναι.

Βρίσκομαι σε διαρκή αναζήτηση νεου Media player αφου πλεον του Dune prime έπαψε να λειτουργεί.
Διαβάζοντας το πρωτο μήνυμα αλλα και κάποιες σελιδες του νήματος βλεπω πως εχει αρκετά θετικα χαρακτηριστικά αλλα θα ηθελα καποιες διευκρινήσεις πριν προβώ στην απόκτησή του.

Σε πρωτη φαση με ενδιαφέρει η πληρη υποστήριξη όχι τοσο των νεων φορματ ηχου όσων αυτων που εχει οι πλειοψηφία των 1080 mkv αρχείων μου.
Ως player θα χρησιμοποιήσω το Kodi και θα ηθελα να ειμαι απόλυτα σίγουρους αν μπορει να δωσει Dolby και DTS μεσω της οπτικής ( εχω αρεκτα παλιο ραδιοενισχυτή και συνεπώς δεν υπαρχει hdmi)
Παρομοίως με ενδιαφέρει εάν μπορει να κανει το ιδιο και μεσω τις εφαρμογής Netflix.
Όπως διαβάζω είναι από τα λιγα player που παιζει 4K υλικο με την εφαρμογή Netflix ( στην περίπτωση μου με ενδιαφέρει περισσότερο το 1080 ) αλλα δεν διάβασα καπου αν μπορει να δωσει επισης πολυκαναλο ηχο 5,1.
Σημαντικό επισης το καλο κλείδωμα στα 24f η ακόμα καλύτερα στα 23,976
Ειδικα σε android δεν εχω καλη εμπειρία με το κλείδωμα στα 24 και μπορεί μεν να αναφέρεται πως κανει auto frame rate αλλα σε σχεση πχ με ένα dune σε τι επίπεδο βρίσκεται το θεμα κίνηση;
Το kodi εξακολουθεί να παιζει Full bluray δομη ( δηλαδη με menu) η πλεον αυτο δεν ισχύει;
Αυτά και ελπιζω να μην σας κούρασα.

4κ netflix δεν νομίζω ότι υποστηρίζει. Μόνο σε sd.
Σε όλα τα υπόλοιπα σε καλύπτει (δεν έχω δοκιμάσει την οπτική)

Για Netflix σε οτιδήποτε μεγαλύτερο του SD, μόνο τα players που προτείνονται από την Netflix. Είναι θέμα DRM.

γεια σας παιδια!μπορειτε να μου πειτε ,επειδη ειμαι ασχετος πως μπορω να βλεπω τα αρχεια που εχω στο pc στο zidoo?γινετε με καποιο app?γινετε κ μεσω wifi η μονο με καλωδιο?

O freeroc φαίνεται να είναι με διαφορά ο πιο δυνατός από τους developers οπότε έχει ενδιαφέρον η συνέχεια.

O freeroc φαίνεται να είναι με διαφορά ο πιο δυνατός από τους developers οπότε έχει ενδιαφέρον η συνέχεια.

Εχω την εντυπωση οτι αν υπηρχε κατι τοσο λαθος θα ειχε ηδη γινει ντορος.
Απο την αλλη μπορει να εμφανιστηκε σε καποιο συγκεκριμενο fw και να μην υπηρχε απο την αρχη.

Κάποια πράγματα φαίνονται μόνο με paterns ή με side-by-side σύγκριση με κάποιο reference μηχανάκι.
Εγώ δεν έχω δει σε κανένα review του συγκεκριμένου (ή άλλων παρόμοιων) κάτι τέτοιο.
Αυτά που λέει έχουν βάση πάντως.

Εχω ενα προβλημα εαν καποιος μπορει ν βοηθησει.

Δεν μπορει το zidoo x9s να διαβασει ενα συγκεκριμενο φακελο ουτε μεσω smb ουτε μεσω nfs.Εντωμεταξυ και το popcorn c-200 και το dune 3d που εχω τον διαβαζει κ με τους δυο τροπους.
Επισης το zidoo δεν εχει κανενα προβλημα να διαβασει αλλους φακελους κ με smb κ με nfs ακριβως με τις ιδιες ρυθμισεις.Οι φακελοι ειναι σε εξωτερικο σκληρο στον υπολογιστη μου και τον κανω share για smb και για nfs χρησιμοποιω το nfs server....

Διαπίστωσα λοιπόν και γω με τις δοκιμές μου, ότι δεν βγάζει multiple PCM over HDMI, παρά τις υπάρχουσες ρυθμίσεις και τη δήλωση στο site τους ότι κάνει decoding.

Περιμένω απάντηση στο φόρουμ τους.

Επίσης δε κατεβάζει για εγκατάσταση τα apps των Spotify και Netflix.

Πως βλέπετε Netflix με αυτό; Το διαφημίζουν και στο site τους..

Διαπίστωσα λοιπόν και γω με τις δοκιμές μου, ότι δεν βγάζει multiple PCM over HDMI, παρά τις υπάρχουσες ρυθμίσεις και τη δήλωση στο site τους ότι κάνει decoding.

Περιμένω απάντηση στο φόρουμ τους.

Επίσης δε κατεβάζει για εγκατάσταση τα apps των Spotify και Netflix.

Πως βλέπετε Netflix με αυτό; Το διαφημίζουν και στο site τους..

Μου είπαν ξεκάθαρα σε ερώτηση μου ότι decoding γίνεται μόνο σε stereo.
Netflix μόνο σε sd και με πλέον παλαιότερη έκδοση αφού δεν εμφανίζεται στο play store.

το kodi 17 τελικα δεν το βλεπω να παιζει σωστα.πολλα κομπιασματα σε οποια ρυθμιση και εαν εχω τον ρυθμο ανανεωσης απο το μενου του kodi(παντα,αρχη και τελος,απενεργοποιημενο).
αντιθετως το Mediacenter παιζει βουτηρο...