Zidoo X9S (4K,HDR,3D,Blu ray Menu,HD Audio)

Δεν θελω να προτρεχω αλλα μαλλον το Χ8 μου τα εφτυσε μετα απο ενα μηνα μονο.....δεν μπορει να παιξει με τον player του καμια ταινια ειτε μεσω δικτυου ειτε απο σκληρο.κανει τρελα σπασιματα κ τρεμοπαιζει η εικονα.
εκανα update πριν δυο μερες κ δεν ειχα προβλημα αρα μαλλον δεν ειναι αυτο.
εκανα επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων ουτε αυτο το ελυσε.
αλλαξα καλωδιο hdmi ουτε αυτο το ελυσε....
εαν εχει καποιος καμια ιδεα .....

η τελευταια που βγαλανε ειναι image που σημαινει μελλοντικα αν χρειαστει να περασετε νεοτερο φιρμ θα περασετε το 1.4.12 .... τωρα θα πρεπει να περασεισ την 1.2.3 πρωτα και μετα την 1.48 .... η διαδικασια ειναι ευκολη ,θελει χρονο μεχρι να τελειωσει η εγκατασταση, σ εμενα πηρε περιπου 10 λεπτα μεχρι να τελειωσει...αργει αρκετα και σου δινει την εντυπωση πως εχει κολλησει το μηχανακι και δεν αναταποκρινετε πλεον αλλα δεν ειναι ετσι,εκεινο κανει κανονικα την εγκατασταση

Ευχαριστω για τις συμβουλες.Το ανοιξα πριν λιγο κ μαλλον ευχαριστηθηκε υπνο γιατι τωρα δουλευει μια χαρα.Ελπιζω να μην ξαναεπανελθω......

Εσας το zdmc 17.3 με το 1.4.12 σας παιζει απροβληματιστα? :speechless-smiley-0
Εγω και 'αποσυγχρονισμους' εχω αλλα και το pass-through πολλες φορες δεν το αναγνωριζει και πρεπει να κανω επανεκκινηση για να παιξει..
Μηπως πρεπει να κανω καμια ολικη επαναφορα?

ναι Λεω.εχει θεμα και εκει.καποιες φορες το κανει καποιες οχι.οι παιδικες ασθενειες επανηλθαν..
εμενα το κανει και μετα απο επαναφορα.οποτε μην κανεις τιποτε.

To ZDMC αυτή τη στιγμή είναι για οτιδήποτε άλλο εκτός 23,976 υλικό. Αν δεν καθίσουν να το δουν, είναι δυστυχώς άχρηστο για το 90% της χρήσης που θα του έκανα. Αυτά χωρίς την χρήση του εξωτερικού player. Το κακό είναι πως δεν υπάρχει και κάτι επίσημο. Απλά βαπτίζουν την έκδοση BETA και όλα "μια χαρά"...

To ZDMC αυτή τη στιγμή είναι για οτιδήποτε άλλο εκτός 23,976 υλικό. Αν δεν καθίσουν να το δουν, είναι δυστυχώς άχρηστο για το 90% της χρήσης που θα του έκανα. Αυτά χωρίς την χρήση του εξωτερικού player. Το κακό είναι πως δεν υπάρχει και κάτι επίσημο. Απλά βαπτίζουν την έκδοση BETA και όλα "μια χαρά"...

To αναφερεις συνεχώς. Το ZDMC οπως και το KODI θα εχουν σπασιματακια σε οτιδηποτε τρεχει απο τον player του KODI. Για σωστή αναπαραγωγή μονο απο τον εξωτερικο player.
Προβλημα θα εχεις πρακτικά μονο σε streaming "υπηρεσίες". Ειναι θεμα Realtek SoC. Θεωρώ απίθανο να αλλάξει κάτι.

Μάλλον έτσι θάναι..
Ας περιμένουμε να δούμε και το καινούριο Η6PRO τι θα κάνει...

Εμένα όμως το zdmc17.3 με κάνει κάτι άλλο, μου χάνει το pass-trough με αποτέλεσμα να μην έχω ήχο στον AVR παρόλο που η σχετικές επιλογές είναι σωστά τικαρισμενες..
Θα πρέπει να μπαίνω στο μενού κάθε φορά να ξετικαρω και να τικαρω την σχετική επιλογή και τότε όλα καλά...

Η 'καλύτερη' λύση τελικά αν κάποιος θέλει ντε και καλά kodi είναι να πάρει ένα φτηνιάρικο με το soc905 να του βγάλει το android και να του βάλει υποστηριζόμενο lebreelec και να τελειώσει..

Re: Απάντηση: Zidoo X9S (4K,HDR,3D,Blu ray Menu,HD Audio)

Μάλλον έτσι θάναι..

Εμένα όμως το zdmc17.3 με κάνει κάτι άλλο, μου χάνει το pass-trough με αποτέλεσμα να μην έχω ήχο στον AVR παρόλο που η σχετικές επιλογές είναι σωστά τικαρισμενες..
Θα πρέπει να μπαίνω στο μενού κάθε φορά να ξετικαρω και να τικαρω την σχετική επιλογή και τότε όλα καλά...

ή επανερχεται με pause/play

Καλημέρα παιδιά.

Δεν μπορώ να παίξω ταινία με samba share με τον external player με τίποτα.
Ενώ έχω βάλει κανονικά στον φάκελο στο kodi και τον βλέπω κανονικότατα, το zidoo player δεν ξεκινάει όταν πατάω Play. Μόνο αν το γυρίσω στον player του zdmc.
Από το Media Center βλέπω κανονικά το share και μπορώ να παίξω ταινία από κει.

Καμιά ιδέα?

ΑΝ κατάλαβα καλά δεν μπορείς να παίξεις τον external από το μενού του kodi?
Την σχετική επιλογή στο μενού του kodi που τον ενεργοποιεί και παίζει ο external την έχεις τικαρει;

ΑΝ κατάλαβα καλά δεν μπορείς να παίξεις τον external από το μενού του kodi?
Την σχετική επιλογή στο μενού του kodi που τον ενεργοποιεί και παίζει ο external την έχεις τικαρει;
Την ξέρω την επιλογή. Έχω θέμα με τα shares με αυτό το box. Κάνω δοκιμές και επανέρχομαι. Με άλλα players δεν έχω θέμα.

Στάλθηκε από το SM-G955F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Καλημέρα παιδιά.

Δεν μπορώ να παίξω ταινία με samba share με τον external player με τίποτα.
Ενώ έχω βάλει κανονικά στον φάκελο στο kodi και τον βλέπω κανονικότατα, το zidoo player δεν ξεκινάει όταν πατάω Play. Μόνο αν το γυρίσω στον player του zdmc.
Από το Media Center βλέπω κανονικά το share και μπορώ να παίξω ταινία από κει.

Καμιά ιδέα?

Δοκιμασε μηπως εχει αλλαξει η ip address του smb share κ το kodi εχει κρατησει την παλια

To αναφερεις συνεχώς. Το ZDMC οπως και το KODI θα εχουν σπασιματακια σε οτιδηποτε τρεχει απο τον player του KODI. Για σωστή αναπαραγωγή μονο απο τον εξωτερικο player.
Προβλημα θα εχεις πρακτικά μονο σε streaming "υπηρεσίες". Ειναι θεμα Realtek SoC. Θεωρώ απίθανο να αλλάξει κάτι.

Αν ήταν θέμα SoC το πρόβλημα θα ήταν γενικευμένο, σε όλα τα fps. Όπως θα υπήρχε πρόβλημα και όταν έκανε και sync με το display κι έχανες το passthrough. Πριν από λίγες ημέρες κατέβασα το source του ZDMC. Το πρόβλημα είναι στην υλοποίηση του Passthrough από την Zidoo. Έκαναν merge της αλλαγές τους με το source του 17.x χωρίς κανένα optimization. Αυτός είναι και ο κύριος λόγος που υπάρχουν θεματάκια με το audio sync όταν υπάρχει passthrough. Όταν κόβεται το passthrough μέσω του sync με το display, η κίνηση είναι ομαλή. Εμένα αυτό δείχνει ένα σοβαρό πρόβλημα με τα resources. Με τόσα διαφορετικά boxes, δεν προλαβαίνουν. Πόσο δε όταν κάποια από τα boxes πέφτουν το ένα πάνω στο άλλο τιμολογιακά. 2 εβδομάδες max δουλειά είναι το ξαναγράψιμο/optimization του passthrough για το ZDMC και βάζω στοίχημα ότι θα παίζει μια χαρά. Απλά δεν ασχολούνται. Κρίμα γιατί έτσι χάνουν πελάτες. Το Kodi (όπως φαίνεται και από τις ερωτήσεις μελών του forum) είναι δυνατό selling point.

Ρε παιδιά από πού να ορίσω στο kodi να είναι player το media center? Διαβάζω να το λέτε όλοι αλλά δεν το βρίσκω πουθενά!

Δεν μπορώ να το βρω γιατί χρησιμοποιώ κάποιο έτοιμο build και το menu μου είναι διαφορετικό... Έχω ψάξει παντού και δεν το βρίσκω!