Zidoo X9S (4K,HDR,3D,Blu ray Menu,HD Audio)

Δεν μπορώ να το βρω γιατί χρησιμοποιώ κάποιο έτοιμο build και το menu μου είναι διαφορετικό... Έχω ψάξει παντού και δεν το βρίσκω!

Αν θες να παίξεις με εξωτερικό player σε Kodi και όχι ZDMC, υπάρχουν builds που έχει βγάλει ένας χρήστης στο επίσημο forum της Zidoo. Builds βασισμένα στην έκδοση 18 με κωδική ονομασία LEIA.

Καθηστε γιατί θα κάψω εγκέφαλο... Έχω zdmc 16.4, επανεφερα το skin στο μαμά kodi. Πάω λοιπόν στο μενού SYSTEM-στο υπομενού κάτω αριστερά ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ και ανοίγουν οι ρυθμίσεις με πρώτη επιλογή εξατομίκευση από κάτω βίντεο, τηλεόραση κτλ. Μέσα στην εξατομίκευση δεν υπάρχει τπτ για external player. Μήπως υπάρχει η επιλογή σε zdmc 17+ μόνο;

Χ8/Χ10 στην ουσία τα ίδια (soC Realtek 1295)
X7 υποδεέστερο
Η6 Pro (soC allwinner H6) μόλις άρχισαν οι παραδόσεις και κανείς δεν ξέρει τίποτα. Δείχνει στα χαρτιά εξαιρετικό σαν media player ΑΛΛΑ όλα θα παιχτούν εάν το λογισμικό του θα είναι 'απροβληματιστο'.
Χ20 φημολογούμενο πανάκριβο με soC Realtek 1296 -αναμένεται η επίσημη ανακοίνωση.

ΑΝ σε ενδιαφέρει ΜΟΝΟ το kodi υπάρχουν φθηνότερα -και ίσως και λίγο 'καλύτερα' κουτάκια..

Re: Απάντηση: Zidoo X9S (4K,HDR,3D,Blu ray Menu,HD Audio)

Το KODI είναι αυτό που ΔΕΝ μ' ενδιαφέρει για την συγκεκριμένη δουλειά που το θέλω. Εχω άλλες κινεζιές για το kodi.
Σ' ευχαριστώ για την απάντηση.

τι θελεις να κανεις?δεν σε καλυπτει το zidoo?

Re: Απάντηση: Zidoo X9S (4K,HDR,3D,Blu ray Menu,HD Audio)

OK Σ' ευχαριστώ. Επειδή κοντεύει να κλείσει χρόνο το μηχανάκι, έχει βγει κανά νεότερο μοντέλο;

Από την πρώτη ημέρα είχα ένα θεματάκι με ένα WD My Cloud 4TB. Κάθε φορά που πάω να το ανοίξω να δω αρχεία μέσω nfs, κάνει restart το x9s. Τράβηξα log και τους έστειλα αλλά δεν μπόρεσαν να βρουν κάτι.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Zidoo X9S (4K,HDR,3D,Blu ray Menu,HD Audio)

Από την πρώτη ημέρα είχα ένα θεματάκι με ένα WD My Cloud 4TB. Κάθε φορά που πάω να το ανοίξω να δω αρχεία μέσω nfs, κάνει restart το x9s. Τράβηξα log και τους έστειλα αλλά δεν μπόρεσαν να βρουν κάτι.

Νάταααααα......αυτά τα απρόοπτα δεν γουστάρω με τις κινεζιές......

Αντε να βρεις τώρα χρήστη που να έχει Qnap....

Πώς περνάω το 17.3 ZDMC ενώ έχω το 16.1; Πρέπει πρώτα να σβήσω-διαγράψω το 2ο; Έχω εγκατεστημένο το firmware 1.4.12 . Επηρεάζει σε κάτι το ότι έχω επίσης εγκατεστημένο το KODI 17.4 ; Μήπως πρέπει να διαγραφτεί κι αυτό για να γίνει install το νέο 17.3 APK του ZDMC;

εμενα παντως μετα απο επαναφορα παλι παιζει σκοτεινα.σωστα παιζει μονο στο range 235.

...το οποιο δεν παιζει τελικα σωστα...
πολυ ξεθωριασμα στις σκοτεινες σκηνες.
εβαλα το It comes at night.
δεν ηταν και η τελεια κοπια αλλα ειχε καλη ποιοτητα.με 2.2 Gamma απλα δεν βλεποταν.
διορθωθηκε καπως στο 2.4 αλλα παλι πολυ ξεθωριασμα ειδικα στα ακρα.
εβαλα την ιδια ταινια στον πλειερ της τηλεορασης.σαφως υπαρχει ενα θεμα στις σκοτεινες σκηνες(προφανως εκμεμενα απο τον σκηνοθετη)αλλα η εικονα ηταν πολυ καλυτερη.

αρα το Limited range 235 δεν ειναι καθολου ορθη επιλογη και πρεπει να διορθωθει αμεσα.

θυμηστε λιγο-τελικα μπορουμε να γυρισουμε σε προηγουμενη εκδοση και πως?

Μια τελευταία ερώτηση, πριν το αγοράσω.
Το ZIDOO Theater κατεβάζει αυτόματα εξώφυλλά στις ταινίες που έχω στον σκληρό.
Τα λάθη που πιθανόν να κάνει στα εξώφυλλά, μπορώ να τα κάνω edit και να τα διορθώσω ?

Απάντηση: Re: Zidoo X9S (4K,HDR,3D,Blu ray Menu,HD Audio)

...

θυμηστε λιγο-τελικα μπορουμε να γυρισουμε σε προηγουμενη εκδοση και πως?

Περνα ενα παλαιοτερο (πχ 1.2.12) κανε 'factory reset' και ξαναπερνα αυτο που θες.
Μια και εχεις και το ΜΙ3 αλλα και το mecool M8s γιατι δεν δοκιμαζεις να ξαναπαιξεις το ιδιο εργο στην ιδια TV με τις ιδιες ρυθμισεις να δεις ποιο παιζει καλυτερα?