Zidoo X9S (4K,HDR,3D,Blu ray Menu,HD Audio)

με σαφαρι ανοιγει ειπατε.οι υπολοιποι με ποιον browser ανοιξατε την συγκεκριμενη σελιδα?
γιατι εμενα δεν ανοιγει απο πουθενα...!!
μαγαζι με συνδεση εκπα(ie,chrome),σπιτι με vdsl forthnet(ie,chrome) ,κινητο με 4g και cosmote(chrome και browser του android).

με σαφαρι ανοιγει ειπατε.οι υπολοιποι με ποιον browser ανοιξατε την συγκεκριμενη σελιδα?
γιατι εμενα δεν ανοιγει απο πουθενα...!!
μαγαζι με συνδεση εκπα(ie,chrome),σπιτι με vdsl forthnet(ie,chrome) ,κινητο με 4g και cosmote(chrome και browser του android).

σπιτι vdsl,chrome

Δημήτρη και σε μένα δεν μπαίνει. Κάνε αντιγραφή όλο το λινκ και πέρνα το επικόλληση στον browser. θα σου κατέβει

Δεν μπορω να κατεβασω το zdmc 17.4. νοιγει η ιστοσελιδα απο το συνδεσμο του ποστ 1657 αλλα οταν κλικαρω στον συνδεσμο του mediafire για να το κατεβασω εχω το παρακατω μηνυμα
Not Found
The requested URL /qq://txfile/ was not found on this server.
Additionally, a 404 Not Found error was encountered while trying to use an ErrorDocument to handle the request.

Εχω δοκιμασει με τους chrome, microsoft edge και μολις εκατεστησα τον opera αλλα σε ολους το ιδιο προβλημα. Και απο το ταμπλετ μου παλι το ιδιο.

Δεν μπορω να κατεβασω το zdmc 17.4. νοιγει η ιστοσελιδα απο το συνδεσμο του ποστ 1657 αλλα οταν κλικαρω στον συνδεσμο του mediafire για να το κατεβασω εχω το παρακατω μηνυμα
Not Found
The requested URL /qq://txfile/ was not found on this server.
Additionally, a 404 Not Found error was encountered while trying to use an ErrorDocument to handle the request.

Εχω δοκιμασει με τους chrome, microsoft edge και μολις εκατεστησα τον opera αλλα σε ολους το ιδιο προβλημα. Και απο το ταμπλετ μου παλι το ιδιο.

Κάνε αντιγραφή κείμενου (όχι διεύθυνσης συνδέσμου) και επικόλληση

o kodi/zdmc δεν σωνει τους υποτιτλους στον φακελο του αρχειου που βρισκεται σε ενα usb hdd.Μαλλον χρειαζονται καποια permissions.Tι κανουμε σε αυτη την περιπτωση?

ξερει καποιος που αποθηκευει ο zidoo player τους υποτιτλους?μπορει να αλλαξει ?

καλησπερα να κανω μια ερώτηση.... γιατι δεν μπορω με τιποτα να το κανω power off και να το κλεισω? οσες φορες εχω προσπαθησει κανει συνεχεια reboot....απο οτι βλεπω και στο stand by το ιδιο κανει επανερχεται.... το εχει κανεις αλλος αυτο το θεμα?