Zidoo X9S (4K,HDR,3D,Blu ray Menu,HD Audio)

καλησπερα να κανω μια ερώτηση.... γιατι δεν μπορω με τιποτα να το κανω power off και να το κλεισω? οσες φορες εχω προσπαθησει κανει συνεχεια reboot....απο οτι βλεπω και στο stand by το ιδιο κανει επανερχεται.... το εχει κανεις αλλος αυτο το θεμα?

και σε εμενα το ιδιο κανει ,εγω οταν του καvω power off μετα του κλεινω το διακοπτη

την εκδοση 17,4 που την βρηκατε? ο τροπος που λετε αντιγραφη και επικολληση δεν δουλευει,βγαζει σφαλμα

οχι βρε-του Kodi.με το zdmc ετσι κι`αλλιως δεν εχουμε θεμα.

λογικο γιατι με το kodi δεν αλλαζει framerate γιαυτο και τα σπασιματα....το hd audio passthrough λειτουργει ομως,αν φτιαξουν και το auto framerate/resolution θα ειναι το τελειο και δεν θα χρειαζομαστε τον zidoo player.

Δεν κλειδώνει σωστά τα 23,976 τόσο σε υλικό τοπικά (αρχεία) όσο και μέσω streaming από addons.

αυτο που δεν καταλαβαινω ειναι οτι εφοσον υπαρχει fix γιατι δεν το βαζουν στο videoplayer το kodi....?

ΔΕΝ υπάρχει fix για kodi για το Realtek.
Γενικά ΕΑΝ ήθελαν να κάνουν ΚΑΙ το kodi πλήρως ‛λειτουργικο’ θα μπορούσαν να το κάνουν εάν και εφόσον ΗΘΕΛΑΝ να ασχοληθούν.
Ο Νικος σε προηγουμενες σελιδες το αναλύει καλά.
Είχαν θέμα με το audio pass through παλαιοτερα, δούλεψαν πολύ σε συνεργασία πάντα με τους μηχανικούς της Realtek βγάλανε απανωτά firmware (μας παιδεψαν και λιγάκι) αλλά στο τέλος τα κατάφεραν.
Πιστεύω πως δεν τους ενδιαφέρει και πολύ γιατί έχουν τον ‛δικό τους’ player που τα κάνει σχεδόν όλα υποδειγματικά.

αν και δεν το δουλευα πολυ,με το 16αρι εγω δεν θυμαμαι να ειχαμε προβλημα στην κινηση.
αφου σκεφτομαι πολυ σοβαρα να το ξαναβαλω..

Re: Απάντηση: Zidoo X9S (4K,HDR,3D,Blu ray Menu,HD Audio)

Ποιο από όλα τα 16 άρια;
Το official η το spec?

το τελευταιο 16αρι-εαν θυμαμαι καλα-επαιζε χωρις προβλημα σε εικονα και ηχο.
στην ακρη εχω αυτο zdmc-16.4.13_siga και πρεπει να ειναι το "καλο".

Γιατί τόσος πόνος βρε παιδιά να παίξετε με τον player του kodi?
Δεν μπορείτε απλά να στριμαρετε χωρίς audio pass through? Βασικά εγώ ούτε να στριμαρω δέχομαι (λογο ποιοτητας) απο τη στιγμή που έχω καλύτερες επιλογές.

Στάλθηκε από το SM-G955F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

το τελευταιο 16αρι-εαν θυμαμαι καλα-επαιζε χωρις προβλημα σε εικονα και ηχο.
στην ακρη εχω αυτο zdmc-16.4.13_siga και πρεπει να ειναι το "καλο".

Εάν δεν έχεις-χρησιμοποιείς ‛περιεργα’ addon γιατί όχι;
Απλά πιστεύω ότι δεν πολύκαιγονται για το kodi γιατί δεν θέλουν να χαρακτηριστούν ως.. ‛ακόμη ένα kodi box’.
Γιαυτο βαπτίζουν οποία έκδοση ως ‛beta’ ενσωματώνοντας το audio pass through και καθαρίζουν...

Σίγουρα ο δικός τους player είναι ok αλλά εγώ -πες το και ως παραξενιά- θα ήθελα και στο kodi ναναι άψογο..
Βέβαια και σε αλλά android box υπάρχουν παρόμοια προβληματάκια (πχ mi box) αλλά παρά πολύ κόσμο δεν τον ενοχλεί ..

Απλά πιστεύω ότι δεν πολύκαιγονται για το kodi γιατί δεν θέλουν να χαρακτηριστούν ως.. ‛ακόμη ένα kodi box’.
Γιαυτο βαπτίζουν οποία έκδοση ως ‛beta’ ενσωματώνοντας το audio pass through και καθαρίζουν...

Σίγουρα ο δικός τους player είναι ok αλλά εγώ -πες το και ως παραξενιά- θα ήθελα και στο kodi ναναι άψογο..
Βέβαια και σε αλλά android box υπάρχουν παρόμοια προβληματάκια (πχ mi box) αλλά παρά πολύ κόσμο δεν τον ενοχλεί ..

μπα..καποια στιγμη δοκιμασα μερικα αλλα δεν ασχολουμαι-καποια στιγμη που θα βρω ευκαιρια θα περασω το 16αρι.

με τον zidoo player το μονο που δεν μου αρεσει ειναι το πως κατεβαζει υποτιτλους....δεν βρισκει τους σωστους ενω υπαρχουν π.χ στο opensutitles,και τους αποθηκευει στην cashe και οχι στον φακελο του βιντεο...

αν και δεν το δουλευα πολυ,με το 16αρι εγω δεν θυμαμαι να ειχαμε προβλημα στην κινηση.
αφου σκεφτομαι πολυ σοβαρα να το ξαναβαλω..

To 16 έπαιζε καλά. Είχε κάποια θεματάκια αλλά είχαν αφιερώσει χρόνο να το στρώσουν και το κατάφεραν. Για αναπαραγωγή αρχείων είναι μια χαρά. Για χρήση addons όχι.

Δεν έχω βάλει τo ZDMC 17.4 (αν δεν κάνω λάθος δεν την έχουν βαφτίσει BETA) αλλά δεν νομίζω να έχουν αλλάξει κάτι. Πάντως θεωρώ πως με λίγη δουλίτσα, μπορούν να στρώσουν και τα skipped frames στα 23,976 στην 17. Αν υπήρχε θέμα, θα υπήρχε και όταν έκανες sync to display. Η τελευταία επιλογή όμως "σκοτώνει" το passthrough και τότε όλα παίζουν ομαλά. Το πρόβλημα είναι ο έξτρα κώδικας της Zidoo που δεν είναι optimized για την έκδοση 17. Με ένα Nougat θα ήμασταν εντάξει αλλά όπως γράφτηκε και πριν, δεν είναι priority της Zidoo.