Zidoo X9S (4K,HDR,3D,Blu ray Menu,HD Audio)

Χρόνια πολλά και καλή χρονιά, επειδή το Α300 που είχα χρόνια τα ´φτυσε προσανατόλιζομαι στην αγορά του zidoo, μερικές ερωτήσεις μόνο: δουλεύει κανένας το OpenWRT; Θα του κοτσάρω πάνω 2 σκληρούς με ταινίες + έναν με την SATA port για προσωρινή αποθήκευση τορρεντ. Δουλεύει κανένας τον ενσωμάτομενο torrent client και samba server; Είναι εύκολο στο σεταρισμά του; Γενικά το θέλω για 1080 υλικό από σκληρό πιστεύω θα με καλύψει ε; Γνωρίζετε μήπως αν αναβαθμιστεί σε nougat;
Αυτά τα ολίγα κ θα επανέλθω!

Sent from my iPhone using Tapatalk

Πότε το x20; Αξίζει λες την αναμονή ή θα είναι ακριβό και ατεστάριστο;

Πότε το x20; Αξίζει λες την αναμονή ή θα είναι ακριβό και ατεστάριστο;

Θα είναι ακριβό αλλά θα έχει ακριβώς τις ίδιες δυνατότητες αναπαραγωγης. Στηρίζεται πρακτικά στο ίδιο soc.
Λογικά πάει για Φλεβάρη η Μάρτη.

Λοιπόν, μετά από την εγκατάσταση win 10 στο HTPC προκειμενου να το χρησιμοποιώ πλέον ως server αντί του παλιου windows server, πλέον το zidoo X10 φαίνεται να λειτουργεί άψογα ως player ότι και να το 'ταισω" μέσω SNB (UHD, 3D, BR).
Την κέρδισε επάξια την θεση του στο ρακ 👍

Θα είναι ακριβό αλλά θα έχει ακριβώς τις ίδιες δυνατότητες αναπαραγωγης. Στηρίζεται πρακτικά στο ίδιο soc.
Λογικά πάει για Φλεβάρη η Μάρτη.

Σ´ ευχαριστώ θα πάω για x9s τελικά!

Ρε παιδια ελεος δεν μπορω να δω δικτυο απο mac. Εχω δοκιμασει τα παντα. Δεν βλεπω το μηχανημα ουτε απο το μακ, ουτε το μακ απο το zidoo.Καμια βοηθεια; Καποια στιγμη ειδα το zidoo απο το μακ αλλα τωρα το εχασα

Απάντηση: Re: Zidoo X9S (4K,HDR,3D,Blu ray Menu,HD Audio)

Φυσικά..
Έχουν τον δικό τους κανονικά που παίζει σχεδόν τα πάντα, άψογα!
Kodi (ή ακόμα καλύτερα zdmc) βάζεις ΑΝ το χρειάζεσαι..
ΑΝ θες hd-pass through μέσω ‛kodi’ βάζεις το zdmc (αν και έχει θεματάκια στη κίνηση) αλλιώς το απλό kodi.

Άρα προτείνεις στο zdmc να πάω να περάσω το addon exodus? Διαφορετικά θα πρέπει κατεβάσω kodi 18 και να περάσω εκει οτι θέλω.

Επίσης στο Netflix πως μπορώ να δω την ανάλυση στην οποία παίζουν οι σειρές; Θέλω να πιστεύω πως παίζει στα 1080p αλλά θα ήθελα να το επιβεβαιώσω.

Καλημέρα, δηλαδή εάν κάποιος θέλει να βλέπει kodi αλλά δεν χρειάζεται ήχο 5.1 παρά μόνο 2.0 είναι καλύτερο το kodi σε σχέση με το zdmc λόγω κίνησης εάν κατάλαβα καλά;
Ευχαριστώ

Καλημέρα, ευτυχής κάτοχος κι εγώ ενός x9s και έχω κάποιες απορίες. Ενώ έχει επιλογή για να κάνεις scale την εικόνα στην τιβι, δεν ξεβρωμίσει αν μπορεί να κάνει panning,δηλαδή την μετακινησή της δεξιά ή αριστερά. Εμένα μετά την ρύθμιση για να φαίνεται ολόκληρη η εικόνα στην τιβι, αφήνει ένα κενό από τα αριστερά. Αν αλλάξω το οριζόντιο scale για να καλύψω το κενό αριστερά, χάνω πληροφορία απο τα δεξιά. Μπορεί να διορθωθεί αυτό;

@ddnk> Καμία σχέση.. Το zdmc είναι το kodi, απλά είναι πατσαρισμενο για να περνεις ήχο passthrough.

@cretan> Aν και δεν κατάλαβα ακριβώς τι σου κάνει (μια φωτό θα βοηθούσε) μήπως έχεις tv plasma?

Re: Απάντηση: Re: Zidoo X9S (4K,HDR,3D,Blu ray Menu,HD Audio)

Άρα προτείνεις στο zdmc να πάω να περάσω το addon exodus? Διαφορετικά θα πρέπει κατεβάσω kodi 18 και να περάσω εκει οτι θέλω.

Επίσης στο Netflix πως μπορώ να δω την ανάλυση στην οποία παίζουν οι σειρές; Θέλω να πιστεύω πως παίζει στα 1080p αλλά θα ήθελα να το επιβεβαιώσω.

480p παίζει. Είναι θέμα DRM και δεν το έχει το x9s άρα παίζεις SD.

480p παίζει. Είναι θέμα DRM και δεν το έχει το x9s άρα παίζεις SD.

Η εικόνα είναι πολύ καλή για 480p, βέβαια το δοκιμάζω σε 24αρι monitor. Το apk είναι modaristo. Δεν μπορώ να δω κάπου τι παίζει όπως πχ με τον kmplayer που δείχνει τα πάντα ?

Ερωτηση προς τους μαμουνηδες του Zidoo X9s :p

Σε streaming add-ons με τον KODI player, πως τα πηγαινει τελικά? Παιζει καλά η οχι? Αναφερομαι στο κομματι του βιντεο. Στον ηχο, ας δινει και στερεο μονο.

Απάντηση: Re: Zidoo X9S (4K,HDR,3D,Blu ray Menu,HD Audio)

Ρε παιδια ελεος δεν μπορω να δω δικτυο απο mac. Εχω δοκιμασει τα παντα. Δεν βλεπω το μηχανημα ουτε απο το μακ, ουτε το μακ απο το zidoo.Καμια βοηθεια; Καποια στιγμη ειδα το zidoo απο το μακ αλλα τωρα το εχασα

Δοκίμασα και ενώ το βλέπει, όταν βάζω τα credentials δεν κάνει login. Από σύνδεση Mac σε PC, κανένα πρόβλημα.

Μια χαρά το βλέπει κανονικά με smb. Δοκίμασα και με ftp (forklift) και όλα καλά. Μάλιστα στο δίσκο sata γράφει αρκετά γρήγορα. Έχω επιλέξει είσοδο σαν guest. Θεωρώ ότι έχετε ενεργοποιήσει τις επιλογές Smb, ftp στο OpenWRT

Ερωτηση προς τους μαμουνηδες του Zidoo X9s

Σε streaming add-ons με τον KODI player, πως τα πηγαινει τελικά? Παιζει καλά η οχι? Αναφερομαι στο κομματι του βιντεο. Στον ηχο, ας δινει και στερεο μονο.

Εγώ ακόμα δεν έχω καταφέρει να δω μέσω streaming μου βγάζει "cannot play file"

Για μένα οι δυνατότητες Nas που έχει το μηχάνημα είναι όλα τα λεφτά