Zidoo X9S (4K,HDR,3D,Blu ray Menu,HD Audio)

Παράγγειλα Τετάρτη πρωΐ, παρέλαβα Πέμπτη απόγευμα.
Πρώτη εντύπωση εξαιρετική. Δοκίμασα και το συνδεσα πάνω στον projector (Optoma UHD 40), με καλώδιο 15μέτρων (Hama -75euro) και μετά το handshake έδειχνε να δέχεται το 4k.
Σε άλλη συνδεσμολογία, σύνδεσα τη nova (pace 831) στο HDMI IN και συνδέεται κανονικά χωρίς πρόβλημα. Το περιεχόμενο της nova προβάλλεται κανονικά.

Κατέβασα το τελευταίο KODI και δείχνει να κλειδώνει στα 1080. Προς το παρόν, κατεβάζω αρχεία τα οποία θα βάλω σε συνδεδεμένο δίσκο για καλύτερες δοκιμές.

Παιδιά καλησπέρα και Χρόνια πολλά,

Σχετικά με το πρόβλημα που είχα περιγράψει και παλιότερα δυστυχώς εξακολουθεί να το κάνει δηλ. χάνει ότι είναι συνδεδεμένο σε usb όταν το βάζω σε standby και χρειάζεται επανεκκίνηση για να τα ξαναδεί.

Μήπως θυμάται κανείς πως γίνεται το μηχάνημα restore και αν κρατάει το τελευταίο f/w;

Σας ευχαριστώ.

Καλησπέρα, αντιμετωπίζω παρόμοιο πρόβλημα.... στην εφαρμογή home theater χάνει τους σκληρούς και πρέπει να σκανάρω από την αρχή για να ξαναβρώ τις ταινίες μου,. Είναι κάποια ρύθμιση;

Καλησπέρα, αντιμετωπίζω παρόμοιο πρόβλημα.... στην εφαρμογή home theater χάνει τους σκληρούς και πρέπει να σκανάρω από την αρχή για να ξαναβρώ τις ταινίες μου,. Είναι κάποια ρύθμιση;

Πρεπει να ειναι ηδη πανω ο σκληρος και να ενεργοποιειται με το ανοιγμα του zidoo ετσι ωστε οταν πας στο home theater να τους δει κανονικα

Καλημερα
εχει δει καποιος DTX X μεσω zidoo?αν ναι σε ποια ταινια,release?
Dolby Atmos? εχουμε δει?

Καλημέρα,
Κανονικότατα.
Είναι γεμάτος ο τόπος από ταινίες Atmos (κυριως) & DTS:x (δευτερεύοντος).
Για το δεύτερο το God’s of Egypt’s μουρχεται στο μυαλό και για Atmos σχεδόν όλα τα καινούργια..
Έχεις κανένα προβλημα;

ναι Σαββα.περναει κανονικα ολα τα format ηχου απροβληματιστα.
εγω ακομα περιμενω...ταλαιπωρια..
διαβαζω διαφορα περι DTS X και αναφερονται προβληματακια.γι αυτο ρωταω.μαλλον παλια τα reviews με παλια fw

Re: Απάντηση: Zidoo X9S (4K,HDR,3D,Blu ray Menu,HD Audio)

Καλημέρα,
Κανονικότατα.
Είναι γεμάτος ο τόπος από ταινίες Atmos (κυριως) & DTS:x (δευτερεύοντος).
Για το δεύτερο το God’s of Egypt’s μουρχεται στο μυαλό και για Atmos σχεδόν όλα τα καινούργια..
Έχεις κανένα προβλημα;

οχι.απλα διαβαζω για θεματακια.μαλλον θα εοχυν λυθει,ειναι παλια τα reviews και posts

Ναι άλλο όχι στο kodi. Μόνο με τον native player

Έχω καιρό να χρησιμοποιήσω το zdmc γιατί πλέον με την καινούργια εφαρμογή ο native player με καλύπτει πλήρως αλλά έχω την εντύπωση ότι ΔΕΝ ισχύει αυτό που γράφεις..
Προσοχή, αναφέρομαι στο zdmc και όχι στην εφαρμογή του play store..
Έχουν δηλώσει μάλιστα ότι η επόμενη έκδοση θάναι όταν το kodi 18 γίνει stable.
Απλά, αν θυμάμαι καλά όταν ενεργοποιήσεις το passthrough κάνει αραιά και που ‛σκαλωματακια’

Έχω καιρό να χρησιμοποιήσω το zdmc γιατί πλέον με την καινούργια εφαρμογή ο native player με καλύπτει πλήρως αλλά έχω την εντύπωση ότι ΔΕΝ ισχύει αυτό που γράφεις..
Απλά, αν θυμάμαι καλά όταν ενεργοποιήσεις το passthrough κάνει αραιά και που ‛σκαλωματακια’

Στα σκαλωματάκια αναφέρομαι οπότε ισχύει αυτό που λέω. Μιλάμε για απρόσκοπτη λειτουργία. Τα λίγο παίζει λίγο δεν παίζει ΔΕΝ μας κάνουν.

οντως περναει και το zdmc ολα τα format.
απλα εχει τα υπολοιπα γνωστα θεματακια του με την κινηση.

Στα σκαλωματάκια αναφέρομαι οπότε ισχύει αυτό που λέω. Μιλάμε για απρόσκοπτη λειτουργία. Τα λίγο παίζει λίγο δεν παίζει ΔΕΝ μας κάνουν.

Κοιτα, με passthrough ενεργο απο οτι θυμαμαι τα κανει...απερνεργοποιημενο νομιζω πως δεν...
Αλλα πλεον εαν δεν σε καινε τα adds on απλα τον προσπερνας.
Οπως βολευεται ο καθενας -bye-

Μάνα αν παίζεις από τοπικό δίκτυο για ποιον λόγο να επιλέξεις τον zdmc αντί του native?
Δεν ξέρω κανέναν βασικά που να έχει αγοράσει zidoo για kodi η για τα addons του.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Zidoo X9S (4K,HDR,3D,Blu ray Menu,HD Audio)

Μάνα αν παίζεις από τοπικό δίκτυο για ποιον λόγο να επιλέξεις τον zdmc αντί του native?
Δεν ξέρω κανέναν βασικά που να έχει αγοράσει zidoo για kodi η για τα addons του.

Εγώ ήθελα και τα addons γι αυτό και το zidoo πήγε να κάνει παρέα στον προβολέα που παίζω μόνο τοπικά αρχεία και πήρα το himedia για να τα κάνω όλα στην τηλεόραση.

Πάντως το ZDMC φαίνεται ότι δεν παίζει 23,976 αλλά 24. Δεν το θεωρώ δύσκολο να το λύσουν αλλά δυστυχώς με τόσα που έχουν, δεν ασχολούνται.