Zidoo X9S (4K,HDR,3D,Blu ray Menu,HD Audio)

Επιτελους ηρθε η αντικατασταση.του περασα το τελευταιο fw και δουλευει σουπερ.Τωρα αν εχει θεμα με το frame rate εμενα το ματι μου δεν ειδε κατι,και ειμαι εδω και 4 ωρες και το ψαχουλευω μηπως ηρθε και το 2ο με κανα κουσουρι..
Και DTS X αναψε οποτε μου εφυγε και η απορια
Εγω παιζω αποκλειστικα απο εξωτερικο σκληρο και οχι με kodi.H εικονα ειναι φοβερη.μονο με stand alone players μπορει να συγκριθει και πολλα απο αυτα θα χασουν.ο ηχος και αυτος αγγιζει το τελειο.σε σχεση με ενα himedia 900a που ειχα πριν ο ηχος εχει μεγαλη αναβαθμιση.μιλαω για τα ιδια αρχεια και στα δυο μηχανακια,η διαφορα ειναι εμφανης στα αυτια μου.

εδώ και 10 ημέρες είμαι κι εγώ κάτοχος ενός x9s προς αντικατάσταση ενός παλιού himedia q5 και σε γενικές γραμμές θα έλεγα ότι για το υλικό που παίζω (1080p ματρόσκες με 7.1 ήχο μέσω ενός παλιού onkyo ενισχυτή με 1.3 hdmi που οδηγεί εναν sony 1080p βιντεοπροβολέα) δεν αποτελεί μιά ουσιαστική αναβάθμιση. Παρά τα πολλά firmware (είμαι στο 2.0.15) έχω παρατηρήσει αδικαιολόγητα πολλά bugs (μετά από pause πολλές φορές χάνει τον ήχο, τα shamba shares πολλές φορές χάνονται, random κρασαρίσματα του zdmc, ασυμβατότητα του native player με μερικές ταινίες με αποτέλεσμα green flashes που ευτυχώς λύνονται με τον dvdplayer του zdmc). Επίσης το ΗΜ 2.0 έχει πολλές ελλείψεις σαν scraper, τόσο στην σωστή εύρεση ταινιών (χάνει πολλές) όσο και στην παρουσιάση (δεν αναλύει την ταινία για να παρουσιάσει πληροφορίες για codecs κτλ απλά βασίζεται σε ότι πληροφορία υπάρχει στην ονομασία του αρχείου, δεν υπάρχει δυνατότητα για trailers ούτε για αλλαγή τρόπου παρουσίασης των ταινιών παρά μόνο σε wall). Στα θετικά, υποστήριξη ελληνικών στο interface, εξαπλάσια ταχύτητα μεταφοράς ταινίας μέσω samba απότι το q5, συμβατότητα με kodi 17 και 18 με aeon mq7 skin αντί για 15 και 16 του q5, επιλογή μέσα από το zdmc εκτός από τον native player του zidoo και του dvdplayer του kodi που περνάει και τον 7κάναλο ήχο και γυρίζει στα 24 frames (αν και δεν είμαι σίγουρος αν παίζει ακριβώς στα 23,976 που παίζει ο native), πολύ καλύτερο 3d (αν και σπάνια βλέπω) και γενικά ποιό future proof απότι το γερασμένο q5. Τέλος τα 95 ευρώ από το γερμανικό warehouse της gearbest θεωρώ ότι αποτελούν μιά ρεαλιστική τιμή. Συνολικά και συγκρίνοντας με το q5 θα έλεγα ότι το firmware είναι ακόμα αδικαιολόγητα ανώριμο για την ηλικία του player και αν και δεν κλαίω τα λεφτά μου, δεν κέρδισα και πολλά από την αναβάθμιση.

Last edited:
Απάντηση: Re: Zidoo X9S (4K,HDR,3D,Blu ray Menu,HD Audio)

εδώ και 10 ημέρες είμαι κι εγώ κάτοχος ενός x9s προς αντικατάσταση ενός παλιού himedia q5 και σε γενικές γραμμές θα έλεγα ότι για το υλικό που παίζω (1080p ματρόσκες με 7.1 ήχο μέσω ενός παλιού onkyo με 1.3 hdmi ) δεν αποτελεί μιά ουσιαστική αναβάθμιση. Παρά τα πολλά firmware (είμαι στο 2.0.15) έχω παρατηρήσει αδικαιολόγητα πολλά bugs (μετά από pause πολλές φορές χάνει τον ήχο, τα shamba shares πολλές φορές χάνονται, random κρασαρίσματα του zdmc, ασυμβατότητα του native player με μερικές ταινίες με αποτέλεσμα green flashes που ευτυχώς λύνονται με τον dvdplayer του zdmc). Επίσης το ΗΜ 2.0 έχει πολλές ελλείψεις σαν scraper, τόσο στην σωστή εύρεση ταινιών (χάνει πολλές) όσο και στην παρουσιάση (δεν αναλύει την ταινία για να παρουσιάσει πληροφορίες για codecs κτλ απλά βασίζεται σε ότι πληροφορία υπάρχει στην ονομασία του αρχείου, δεν υπάρχει δυνατότητα για trailers ούτε για αλλαγή τρόπου παρουσίασης των ταινιών παρά μόνο σε wall). Στα θετικά, υποστήριξη ελληνικών στο interface, εξαπλάσια ταχύτητα μεταφοράς ταινίας μέσω samba απότι το q5, συμβατότητα με kodi 17 και 18 με aeon mq7 skin αντί για 15 και 16 του q5, επιλογή μέσα από το zdmc εκτός από τον native player του zidoo και του dvdplayer του kodi που περνάει και τον 7κάναλο ήχο και γυρίζει στα 24 frames (αν και δεν είμαι σίγουρος αν παίζει ακριβώς στα 23,976 που παίζει ο native) και γενικά ποιό future proof απότι το γερασμένο q5. Τέλος τα 95 ευρώ από το γερμανικό warehouse της gearbest θεωρώ ότι αποτελούν μιά ρεαλιστική τιμή. Συνολικά και συγκρίνοντας με το q5 θα έλεγα ότι το firmware είναι ακόμα αδικαιολόγητα ανώριμο για την ηλικία του player και αν και δεν κλαίω τα λεφτά μου, δεν κέρδισα και πολλά από την αναβάθμιση

:a0210:

Ωραία αναλυτική και αντικειμενική παρουσίαση που συμφωνώ σχεδόν σε όλα.

Εγώ πιστεύω με το 2,0 home cinema είναι άψογο τουλάχιστον για θέαση ταινιών τόσο στην εικόνα όσο και στον ήχο. Eγώ έχω επίσης το med6003d και το tanix t3x.

Ωραια τα λετε αλλα το θεμα ειναι οτι μετα απο 3000+ posts και αναλυσεις κανεις δεν μας λεει ποιο ειναι αυτο που ειναι αλανθαστο.

Εννοειται λυσεις τυπου PC και Oppo των 800 ευρω , ΔΕΝ παιζουν.

Εγω παντως ειμαι ικανοποιημενος για player σε τοπικο δικτυο (ΝAS) με home theaterr 2.0. ουτε kodi ουτε netflix, ουτε τιποτα ιντερνετικο, ουτε καν account στο play store.

για εμενα kodi περιβαλλον με εξωτερικο πλειερ μεσω nas.
για την κατηγορια τιμης που ανηκει το χ9s,δεν νομιζω οι υπαρχει κατι αλλο καλυτερο.

Έχει βάλει κανείς αυτό το beta fw?
v2.0.15(BETA)? Δουλεύει καλά?
Γιατί εχω αυτό στη φωτο και σκέφτομαι να δοκιμάσω το beta

e2911b4f881430565333cbb9d85204fc.jpg

Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk

Last edited:
Ωραία.μολις το έκανα
Στην επιλογή stream player?
Εσεις με ποιον παίζετε χωρίς θέματα?native ή nuplayer?
Ο native είναι της zidoo και ο nuplayer o εξωτερικός,σωστά?
948269cf725443bbfe1923c8f12231f2.jpg

Και κάτι άλλο
Έχει δει κανείς Netflix upscaled από AVR μέσω zidoo?αφού πάει μέχρι 480p το x9s
Αν ναι,εχει καλή εικονα?

Αυτό συμβαίνει σε κανέναν???
Σχεδόν όλες οι ρυθμίσεις κάνουν reset μόνες τους
d3d728e232865e99878721f3f9f416d6.jpg

Οχι, ποτε..σε κανενα απο τα δυο..
Εχεις βαλει τιποτα περιεργο?
Δοκιμασε επαναφορα ερ ρυθμισεων και ξαναπερνατο

Re: Απάντηση: Zidoo X9S (4K,HDR,3D,Blu ray Menu,HD Audio)

Οχι, ποτε..σε κανενα απο τα δυο..
Εχεις βαλει τιποτα περιεργο?
Δοκιμασε επαναφορα ερ ρυθμισεων και ξαναπερνατο
Έχω αγανακτήσει
2ο μηχανάκι κάνει τα ίδια
Δεν έχω βάλει τιποτα.
Τώρα ενώ έβλεπα ταινια,ξαναπροσπάθησα την ίδια και δεν τη παίζει.ολα αυτά μέσω του HM 2
Το πρωί όταν το άνοιξα δεν έβρισκε σήμα του ενισχυτή.τωρα ξανά αυτό με τις ρυθμίσεις
Μου φαίνεται ότι από αποθήκη Ιταλίας στέλνουν refunded items.καποια κομπίνα παίζει.το έχει πάθει και άλλος εδώ μέσα.απλα δε θυμάμαι ποιος

Απάντηση: Re: Απάντηση: Zidoo X9S (4K,HDR,3D,Blu ray Menu,HD Audio)

Έχω αγανακτήσει
2ο μηχανάκι κάνει τα ίδια
Δεν έχω βάλει τιποτα.
Τώρα ενώ έβλεπα ταινια,ξαναπροσπάθησα την ίδια και δεν τη παίζει.ολα αυτά μέσω του HM 2
Το πρωί όταν το άνοιξα δεν έβρισκε σήμα του ενισχυτή.τωρα ξανά αυτό με τις ρυθμίσεις
Μου φαίνεται ότι από αποθήκη Ιταλίας στέλνουν refunded items.καποια κομπίνα παίζει.το έχει πάθει και άλλος εδώ μέσα.απλα δε θυμάμαι ποιος

Τωρα τι να σου πω...
Τα 'δικα μου' παιζουν κατι παραπανω απο αψογα. Το ενα μεσω δικτυου και το αλλο με usb.
Μηπως υπαρχουν προβληματικες παρτιδες? :icon15:
O ενισχυτης σου ειναι ΟΚ? Να αλλαζες HDMI?

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Zidoo X9S (4K,HDR,3D,Blu ray Menu,HD Audio)

Τωρα τι να σου πω...
Τα 'δικα μου' παιζουν κατι παραπανω απο αψογα. Το ενα μεσω δικτυου και το αλλο με usb
Μηπως υπαρχουν προβληματικες παρτιδες? :icon15:
Ότι και να συμβαίνει η εταιρεία είναι ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ

Ότι και να συμβαίνει η εταιρεία είναι ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ

Τώρα τι να σου πω, πρέπει απλά να είσαι άτυχος! Δεν υπάρχει άλλη εξήγηση, εμένα παίζει κανονικότατα 1080 ματρόσκες και δεν έχει κρασαρει ποτέ και είναι συνέχεια ανοιχτό

Τώρα τι να σου πω, πρέπει απλά να είσαι άτυχος! Δεν υπάρχει άλλη εξήγηση, εμένα παίζει κανονικότατα 1080 ματρόσκες και δεν έχει κρασαρει ποτέ και είναι συνέχεια ανοιχτό
Μιλάω για 4k όχι 1080.
Δε το πήρα για 1080.
Όταν παίζει δε κρασαρει.ολα πριν ή μετά τα κανει
Μου φαίνεται θα πάρω άλλο.και αυτό,μα τη Παναγία θα το βάλω στις ροδες του αυτοκινήτου μου και θα σπινιαρω πάνω του

Άμα αναβαθμισω σε 4Κ ελπίζω να μην αντιμετωπίσω θέματα κι εγώ. Μέχρι στιγμής είμαι ευχαριστημένος και ελπίζω κι εσυ να βρεις την χρυσή τομή και να το χαρείς