Zidoo X9S (4K,HDR,3D,Blu ray Menu,HD Audio)

Με τις ταινίες δεν είχα ποτέ πρόβλημα, οι σειρές είναι που παρουσιάζουν συχνές αστοχίες και το κουλό είναι ότι βρίσκει σε μια σειρά τα Χ,ψ επεισόδια και τα άλλα δεν τα βρίσκει, στην ίδια σειρά!

Re: Απάντηση: Zidoo X9S (4K,HDR,3D,Blu ray Menu,HD Audio)

To διακόπτη γενικά να το απογρυγης να το χρησιμοποιείς (όπως και σε όλες τις ηλεκ συσκευές).
Πολλές φορές μπορεί να παράξει να δημιουργήσει υπερβάσεις ή υψισυχνα και να σου σβήσει την flash μνήμη (..κάτι που μάλλον έπαθες)
Οι κατασκευαστές προσπαθούν να το αποφύγουν αλλά πολλές φορές στραβές συμβαίνουν...
(τα πρώτα χρόνια με τις flash μνήμες είχαμε τεράστιο πρόβλημα, γενικά τώρα τα πράγματα είναι πολύ κάλυτερα αλλά πάντα υπάρχει πιθανότητα να συμβεί το κακό..)
Δες αυτό τον οδηγό
https://www.zidoo.tv/Support/support_guide/guide_target/LpUhOsHcwiveq7k9e[ld]3ulg==.html

To έκανα και αυτό αλλά μάταια... Μέχρι και σκληρό 'παλιό' δίσκο έκανα format και έβαλα αυτά τα αρχεία αλλά μάταια...
Μήπως αν το ανοίξω και βγάλω την μπαταρία να γίνει reset στην μητρική...;

Για τους υποτιτλους τους το εχω δηλωσει εδω και καιρο και ειπανε οτι 'το κοιτανε..'
Και ειμαι σιγουρος οτι θα το κοιταξουνε καποια στιγμη γιατι το -αδελφο- DUNE το κανει αυτοματα οποτε και αυτοι αναγκαστικα θα ακολουθησουν.
Απλα αυτο το καιρο πολλους πορους καταναλωσε η αναπτυξη του Χ20/Χ20PRO που οι παραγγελεις πια αρχιζουν σε λιγο.
Επισης πιθανοτατα πια μαλλον θα δουμε και nougat ισως πολυ πιο συντομα απο οτι πιστευαμε μεχρι τωρα..

Γαι το σημερινο fw:
Tην τιμητικη του εχει το Poster wall οπου εγιναν αρκετες βελτιωσεις. Στο προηγουμενο fw εχανε το 1.37 εγω για καιρο δοκιμαζα την 1.46 τωρα εδω δεν ξερω τελικα εαν εβαλαν και νεωτερη version..
Πολυ σημαντικο να κανετε:
"It is suggested that you clean up the hometheater(poster wall) 2.0 data after upgrading"
Επισης προσεξτε και τα:
2. Added the HDMI sound output shutdown function
5. Fixed the problem of no sound on the DTS-HD audio track for some films
7. Optimization of small offset of 23.976 frame rate in some resolution and color depth modes
1. The frame rate switching function is synchronized with the normal playback mode
4. Added DSF, DFF, SACD ISO music support

..τα οποια θεωρω πολυ σημαντικα.
Δειτε αν οντως τα κανανε και πως τα κανανε...

Oτι παρατηρησεις/λαθη βλεπετε καντε τα αναφορα στο forum τους, ειναι πολυ σημαντικο το feedback (..και η γκρινια!) :grandpa:

Eν αναμονη λοιπον του... nougat! :elefant:

2. Added the HDMI sound output shutdown function... τι ακριβώς κάνει;
5. Fixed the problem of no sound on the DTS-HD audio track for some films...
αυτο ειναι πολύ σοβαρό.. ειχε πρόβλημα δηλ. στο πιο πολυχρησιμοποιημένο audio track οπως το DTS-HD .. φαντάζομαι οτι ίσως εχει αντίστοιχα πρόβληματα και το PCM audio track, το οποιο χρησιμοποιείτε κατα κόρον, σε παλίες ταινίες που δεν έχουν πολυκάναλο ήχο, συνηθως εχουν 2.0 ή και 1.0 audio track. Οπου προφανώς δεν ενδιαφέρει τους περισσότερους και αρα δεν θα το δίνει ιδιαίτερη σημασία το support της zidoo.

το dune εχει ανάλογα προβλήματα;

Απάντηση: Re: Zidoo X9S (4K,HDR,3D,Blu ray Menu,HD Audio)

Ειναι και ota ή το κατεβαζουμε με usb;

USB.
Ενα μικρο bug που βρηκα ειναι οτι ενεργοποιει συνεχως το Bluetooth ακομα και αν το κλεισεις. Στην επομενη επανεκκινηση ειναι μονιμως στο ΟΝ...

Για τους υποτιτλους τους το εχω δηλωσει εδω και καιρο και ειπανε οτι 'το κοιτανε..'
Και ειμαι σιγουρος οτι θα το κοιταξουνε καποια στιγμη γιατι το -αδελφο- DUNE το κανει αυτοματα οποτε και αυτοι αναγκαστικα θα ακολουθησουν.
Απλα αυτο το καιρο πολλους πορους καταναλωσε η αναπτυξη του Χ20/Χ20PRO που οι παραγγελεις πια αρχιζουν σε λιγο.
Επισης πιθανοτατα πια μαλλον θα δουμε και nougat ισως πολυ πιο συντομα απο οτι πιστευαμε μεχρι τωρα..

Γαι το σημερινο fw:
Tην τιμητικη του εχει το Poster wall οπου εγιναν αρκετες βελτιωσεις. Στο προηγουμενο fw εχανε το 1.37 εγω για καιρο δοκιμαζα την 1.46 τωρα εδω δεν ξερω τελικα εαν εβαλαν και νεωτερη version..
"It is suggested that you clean up the hometheater(poster wall) 2.0 data after upgrading"

Επισης προσεξτε και τα:
2. Added the HDMI sound output shutdown function
5. Fixed the problem of no sound on the DTS-HD audio track for some films
7. Optimization of small offset of 23.976 frame rate in some resolution and color depth modes
1. The frame rate switching function is synchronized with the normal playback mode
4. Added DSF, DFF, SACD ISO music support

..τα οποια θεωρω πολυ σημαντικα.
Δειτε αν οντως τα κανανε και πως τα κανανε...

Oτι παρατηρησεις/λαθη βλεπετε καντε τα αναφορα στο forum τους, ειναι πολυ σημαντικο το feedback (..και η γκρινια!) :grandpa:

Eν αναμονη λοιπον του... nougat! :elefant:

Πως ακριβώς το κάνουμε αυτό????

Απάντηση: Re: Απάντηση: Zidoo X9S (4K,HDR,3D,Blu ray Menu,HD Audio)

Πως ακριβώς το κάνουμε αυτό????

"Long click on H.T.vt2.0 and shows at bottom clear data !" :antlers:

εχω την εντυπωση οτι το ηομε τηεατρε το σκατωσανε.

Αναφέρεσαι για το child lock ε;
Μάλλον ναι,
Θα πρέπει για όσα αρχεία/ταινίες έχεις να το βάζεις ξεχωριστά.. ‛Χίλιες’ ταινίες, ‛χιλιες’ φορές!
Αυτό δεν υπήρχε μέχρι και την 1.46 που βλέπαμε και εμφανίστηκε ξαφνικά στην νέα 1.57 του ΗΤ2.
Φυσικά αυτό δεν είναι λειτουργικό όποτε πρέπει να δούμε πως θα το αντιμετωπίσουν, πιθανολογώ με κανένα fix τις επόμενες μέρες.
Προσωρινά, όσοι ΔΕΝ κάνατε clean data ΜΗΝ το κάνετε. Δείχνει να μην επειρεαζεστε..
Όσοι τώρα ακολουθήσατε την προτροπή τους και κάνατε, τότε θα πρέπει να διαγράψετε τις πηγές σας (δηλαδή ότι εξώφυλλα έχετε μέχρι τώρα) και ΠΡΙΝ κάνετε οτιδήποτε άλλο να πάτε στο Child Lock, και να επιλέξετε Movie Certification and TV certification να είναι στο "Not Locked".
Μετά δηλώστε τις πηγές σας και σκαναρετε ξανά από την αρχή.
Λογικά ΔΕΝ θα έχετε ξανά θέμα...
Σίγουρα όχι και ο καλύτερος τρόπος αλλά είναι μια λύση.
Πιστευω ότι τις επόμενες ώρες θα υπάρχουν νεωτέρα.

Αλλιώς πως σας φαίνεται;
Βαρύ λογισμικό που φέρει πολλές αλλαγές και που σε μένα τουλάχιστον έκανε και αρκετή ώρα να περαστεί..

Μια ερώτηση: Έχει δοκιμάσει κανείς να περάσει με επιτυχία το COSMOTE Tv GO και να παίξει κανονικά;

Παιδια καλημερα. Λιγη βοηθεια οποιος μπορει.
Πηγα να περασω την τελευταια εκδοση και ως δια μαγειας την ωρα που ξεκινησε να την περναει εγινε διακοπη ρευματος για ενα λεπτο στην περιοχη!!
Τωρα εχει κολλησει η οθονη στο 'boot'..τι κανω?

Tip: σε περίπτωση που σας βγάζει πολλές ταινίες unmatched (με την προϋπόθεση ότι η ονομασία είναι σωστή) τρέξτε αρκετές φορές το update source και θα βρει τα περισσότερα. Πχ εμένα με το πρώτο scan είχα 55 unmatched αλλά στο 3ο scan τις βρήκε όλες εκτός από μια. Αυτό το child lock είναι σπαστικό. Ακόμα κι αν ξαναπέρασα τις πηγές μου με το κόλπο που ανέφερε παραπάνω ο Λεωνίδας, υπάρχουν ακόμα μερικές που τις εμφανίζει κλειδωμένες