To διακόπτη γενικά να το απογρυγης να το χρησιμοποιείς (όπως και σε όλες τις ηλεκ συσκευές).
Πολλές φορές μπορεί να παράξει να δημιουργήσει υπερβάσεις ή υψισυχνα και να σου σβήσει την flash μνήμη (..κάτι που μάλλον έπαθες)
Οι κατασκευαστές προσπαθούν να το αποφύγουν αλλά πολλές φορές στραβές συμβαίνουν...
(τα πρώτα χρόνια με τις flash μνήμες είχαμε τεράστιο πρόβλημα, γενικά τώρα τα πράγματα είναι πολύ κάλυτερα αλλά πάντα υπάρχει πιθανότητα να συμβεί το κακό..)
Δες αυτό τον οδηγό
https://www.zidoo.tv/Support/support_guide/guide_target/LpUhOsHcwiveq7k9e[ld]3ulg==.html
Για τους υποτιτλους τους το εχω δηλωσει εδω και καιρο και ειπανε οτι 'το κοιτανε..'
Και ειμαι σιγουρος οτι θα το κοιταξουνε καποια στιγμη γιατι το -αδελφο- DUNE το κανει αυτοματα οποτε και αυτοι αναγκαστικα θα ακολουθησουν.
Απλα αυτο το καιρο πολλους πορους καταναλωσε η αναπτυξη του Χ20/Χ20PRO που οι παραγγελεις πια αρχιζουν σε λιγο.
Επισης πιθανοτατα πια μαλλον θα δουμε και nougat ισως πολυ πιο συντομα απο οτι πιστευαμε μεχρι τωρα..
Γαι το σημερινο fw:
Tην τιμητικη του εχει το Poster wall οπου εγιναν αρκετες βελτιωσεις. Στο προηγουμενο fw εχανε το 1.37 εγω για καιρο δοκιμαζα την 1.46 τωρα εδω δεν ξερω τελικα εαν εβαλαν και νεωτερη version..
Πολυ σημαντικο να κανετε:
"It is suggested that you clean up the hometheater(poster wall) 2.0 data after upgrading"
Επισης προσεξτε και τα:
2. Added the HDMI sound output shutdown function
5. Fixed the problem of no sound on the DTS-HD audio track for some films
7. Optimization of small offset of 23.976 frame rate in some resolution and color depth modes
1. The frame rate switching function is synchronized with the normal playback mode
4. Added DSF, DFF, SACD ISO music support
..τα οποια θεωρω πολυ σημαντικα.
Δειτε αν οντως τα κανανε και πως τα κανανε...
Oτι παρατηρησεις/λαθη βλεπετε καντε τα αναφορα στο forum τους, ειναι πολυ σημαντικο το feedback (..και η γκρινια!) :grandpa:
Eν αναμονη λοιπον του... nougat! :elefant:
Ειναι και ota ή το κατεβαζουμε με usb;
Για τους υποτιτλους τους το εχω δηλωσει εδω και καιρο και ειπανε οτι 'το κοιτανε..'
Και ειμαι σιγουρος οτι θα το κοιταξουνε καποια στιγμη γιατι το -αδελφο- DUNE το κανει αυτοματα οποτε και αυτοι αναγκαστικα θα ακολουθησουν.
Απλα αυτο το καιρο πολλους πορους καταναλωσε η αναπτυξη του Χ20/Χ20PRO που οι παραγγελεις πια αρχιζουν σε λιγο.
Επισης πιθανοτατα πια μαλλον θα δουμε και nougat ισως πολυ πιο συντομα απο οτι πιστευαμε μεχρι τωρα..
Γαι το σημερινο fw:
Tην τιμητικη του εχει το Poster wall οπου εγιναν αρκετες βελτιωσεις. Στο προηγουμενο fw εχανε το 1.37 εγω για καιρο δοκιμαζα την 1.46 τωρα εδω δεν ξερω τελικα εαν εβαλαν και νεωτερη version..
"It is suggested that you clean up the hometheater(poster wall) 2.0 data after upgrading"
Επισης προσεξτε και τα:
2. Added the HDMI sound output shutdown function
5. Fixed the problem of no sound on the DTS-HD audio track for some films
7. Optimization of small offset of 23.976 frame rate in some resolution and color depth modes
1. The frame rate switching function is synchronized with the normal playback mode
4. Added DSF, DFF, SACD ISO music support
..τα οποια θεωρω πολυ σημαντικα.
Δειτε αν οντως τα κανανε και πως τα κανανε...
Oτι παρατηρησεις/λαθη βλεπετε καντε τα αναφορα στο forum τους, ειναι πολυ σημαντικο το feedback (..και η γκρινια!) :grandpa:
Eν αναμονη λοιπον του... nougat! :elefant:
Πως ακριβώς το κάνουμε αυτό????
εχω την εντυπωση οτι το ηομε τηεατρε το σκατωσανε.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.