Zidoo X9S (4K,HDR,3D,Blu ray Menu,HD Audio)

Ετσι το έκανα με το child lοck κατα τύχη και δούλεψε κανα δυο ταινιες μονο τις εκανα με το χερι.Οντως οποιος δεν το έχει κάνει δεν χρειάζεται.

Απάντηση: Re: Zidoo X9S (4K,HDR,3D,Blu ray Menu,HD Audio)

Κυκλοφορησε update μονο για το Home Theater & διορθωνει το Child Lock...

Mε προλαβες..:worshippy:

Κοιτα, 'προβλημα' ή bug ακριβως δεν ειναι, συνειδητη επιλγη ηταν για καπου που απλως δεν τους βγηκε οπως το θελανε γιατι οι διαμαρτυριες ηταν εντονες..
Μπραβο παντως για τα αντανακλαστικα τουσ..
Παμε παρακατω να δουμε το νεο fw το οποιο και σημαντικο ειναι και μεγαλο..
Προσοχη περνει ωρα να περαστει, ΜΗΝ το διακοψετε νομιζοντας οτι εχει κολλησει...

Να ξαναρωτησω που το αγοραζουμε σε καλη τιμη;

Λευτερη συνηθως απο Κινα ερχεται φθηνοτερο αλλα κανει 3-4 βδομαδες.
Υπαρχει και εδω απο ευρωπαικη αποθηκη. Βλεπω οτι τσημπισε λιγο η τιμη..πριν 2 βδομαδες ηταν στα 90 ή αγγελειες εδω

Αυτό απο που το κατεβάζουμε;

Εαν εχεις συνδεση internet νομιζω οτι θα στο κανει αυτοματα οταν ανοιξεις το ΗΤ2, πρεπει να σου κατεβασει την v1.58 απο την v1.57 που ειναι τωρα..
Δυστυχως ειμαι εκτος για να το δω στο δικο μου, δες το και πες μας

Έχω σύνδεση, κι αυτή τη στιγμή κατεβάζω τη v 2.0.25 να την περάσω με usb.
Θα κάνω το update από USB και μετά, 'οταν ανοίξω το ΗΤ2 θα αναβαθμιστεί αυτόματα;

Έχω σύνδεση, κι αυτή τη στιγμή κατεβάζω τη v 2.0.25 να την περάσω με usb.
Θα κάνω το update από USB και μετά, 'οταν ανοίξω το ΗΤ2 θα αναβαθμιστεί αυτόματα;

Ναι!
Προσοχη μονο, περνει λιγη ωρα..μην το διακοψεις

Λευτερη συνηθως απο Κινα ερχεται φθηνοτερο αλλα κανει 3-4 βδομαδες.
Υπαρχει και εδω απο ευρωπαικη αποθηκη. Βλεπω οτι τσημπισε λιγο η τιμη..πριν 2 βδομαδες ηταν στα 90 ή αγγελειες εδω

Απο αγγελια δυσκολο να το βρω η αν το βρω θα παει οσο εχει καινουριο.
Παντως οι τιμες ειναι χωρις τα μεταφορικα μαζι το Χ10 απο 145 μου πηγε 162

Το 9 απο Ιταλια Grand Total : 107.70 με paypal σε 1-2 μερες

Υπαρχει τροπος, χρησιμοποιώντας την δικο του player, να μετακινειται η εικονα προς τα κατω;
Η οθόνη μου ξεκινα αρκετα ψηλα( 1,05 μ. ) και σε ταινιες με μαυρες μπαρες απο κατω θελω να κατεβαζω την εικονα. Ο προβολεας μπορει να το κανει , αλλα νομιζω πως δεν ενδεινκυται καθως αλλοιωνεται η εικονα.

Με το kodi ξερω πως γινεται, αλλα δεν το εχω κατεβασει ακομα μιας και με εχει καλυψει ο player του ως τωρα.

Δε έχω δει ή διαβάσει να έχουν τέτοια ρύθμιση τα zidoo .Εντωμεταξύ σημερα ειδα τα πρωτα σπασιματα σε κινηση μ τη καινουρια τηλ. σε hdr.επαιξα το αρχείο από τη τηλ.και ηταν μια χαρα αλλά δεν εβγαζε dtsx απο το arc οπότε λογικα παω για αναβαθμιση των hdmi καλωδιων.

δυστηχως ειναι κατι που λειπει απο το δικο του πλειερ και δεν ξερω εαν υπαρχει προοπτικη να μπει τετοια-χρησιμη-ρυθμιση.

Κυκλοφορησε update μονο για το Home Theater & διορθωνει το Child Lock...

το update βρίσκεται μέσα στο OTA update 2.0.25 που βρίσκεται στο επίσημο site ή υπάρχει αλλού και που?

Ευχαριστώ . Eβαλα την 2.0.25 κι εγώ, αλλά δεν ασχολήθηκα πολύ.
Ωραίο το hometheater ! Δεν έχω πολλές ταινίες στο σκληρό για να έχω ολοκληρωμένη άποψη. Τις βρήκε όλες όμως. Δεν μου εμφανίζει όμως το είδος αρχείου, το φορματ ήχου ,την ανάλυση κτλ όταν πατάω παρατεταμένα το ΟΚ και μπαίνει στην οθονη με τις πληροφορίες της ταινίας.

Επίσης σε ένα φάκελο με πολλές φωτογραφίες (1000 περίπου από γάμο) ,η εφαρμογή για τις φωτογραφίες κρασαρει. Σε πιο μικρούς φακέλους είναι οκ.

Αυτά προς το παρόν. Συνεχίζω να είμαι ευχαριστημένος από την αγορά πάντως. Μακάρι να συνεχιστεί η υποστήριξη!

το update βρίσκεται μέσα στο OTA update 2.0.25 που βρίσκεται στο επίσημο site ή υπάρχει αλλού και που?
Όχι, κάνει update το hometheater μόνο του, όταν το ξανανοιξεις, αφού έχεις κάνει την αναβάθμιση σε 2.0.25.

Παιδια επειδη εχω χασει την μπαλα με τοσες σελιδες, μπορειτε να μου πειτε που θα βρω τον οδηγο για να βλεπω το mac μου μεσω smb απο το zidoo;

Με το 2.0.25, εμφανίστηκε ένας ωραίος Tux στις δικτυακές συσκευές στον Explorer (έχω W10). Πατώντας πάνω, κάνεις navigate σε όλο το file system του x9s συμπεριλαμβανομένης και της εξωτερικής μνήμης, πέρα από εξωτερικές. Θα έλεγα επιτέλους καθώς πριν ήθελε να παίξεις με το OpenWRT.

Ρε παιδια, επειδη το Zidoo X9S δεν το εχω πλέον συνδεδεμένο, μπορείτε να με βοηθησετε σχετικά με τη προοδο του ZDMC 17.6?

Πλέον πως συμπεριφερεται με τα παρακατω? Παντα με τον player του KODI, οχι με χρηση του καλου external player της Zidoo.

1. Εξακολουθει να μην υποστηριζει frame rate switching?
  2. Περναει HD Audio (ATMOS, DTS:X ) ?
  3. Η κινηση του σε 23.976 και το pulldown στα 60Hz εστρωσαν καθολου?
  4. Εχει βγει καποια beta εκδοση του ZDMC για KODI 19 Leia?

Ευχαριστώ προκαταβολικά! :grandpa: