Zidoo X9S (4K,HDR,3D,Blu ray Menu,HD Audio)

Μπα, από ότι είδα στο φόρουμ της zidoo όλα αυτά που αναφέρω είναι συνήθη θέματα....

Ευτυχώς, ο λόγος που άλλαξα (h6 pro => x9s), ήτοι η αναπαραγωγή dts hd, έχει ικανοποιηθεί ...

Θα αρχίζω να παίζω και μερικά πολυκάναλα dsd να δω πως τα πάει και κει ....

Θα μου πει κάποιο καλό μέλος την εμπειρία του με την επιλογή στο color deep ? το έχω βάλει στο αυτόματο, το μηχάνημα από την μαμά του το είχε στο off, ενώ υπάρχει επιλογή μεταξύ 10 και 12 bit ... διαβάζω στο ζιντοφόρουμ ότι καλύτερα να ορίσει κάποιος μια τιμή (10 ή 12) παρά αυτόματο ... δεν καταλαβαίνω την λογική, μήπως υπάρχει εμπειρία ;

Κοίταξες στο φόρουμ της zidoo? Είχα απαντήσει σε κάποιον κάτι ανάλογο και νομίζω κι εδώ κάπου παραπάνω. Πρέπει να ενεργοποιήσεις το openwrt smb ή nfs shares.

Κοίταξες στο φόρουμ της zidoo? Είχα απαντήσει σε κάποιον κάτι ανάλογο και νομίζω κι εδώ κάπου παραπάνω. Πρέπει να ενεργοποιήσεις το openwrt smb ή nfs shares.

eυχαριστώ, κυρίως θέλω να κάνω σύνδεση με ενα nas το οποιο εχει SMB/NFS shares.
θα το δω και θα επανέλθω. ελπίζω να ειναι κάτι απλό (απο την μερία του zidoo γιατι εχω ήδη network share με αλλες συσκευές) και να μην χάσω ώρες ψάχνοντας να κανω ενα απλό share.

.

ηρθε και το δικό μου σε 2-3 εργάσιμες από το geekbuying με firmware 2.1.1

1) ποιος ειναι ο καλύτερος και ο πιο απροβλημάτιστος player του zidoo, για αναπαραγωγή άυλων UHD Bluray (FOLDER_TS & ISO) μέσω NFS/SMB από NAS?

2) είδα οτι κατεβάζει αυτόματα ελληνικούς υπότιτλους. Απο ποιο site τους βρίσκει; μπορούμε να προσθέσουμε και άλλο site;

3) δεν έχει κουμπί INFO? με το κουμπί ΟΚ φαίνονται τα τεχνικά χαρακτηριστικά του αρχείου, αλλα εξαφανιζονται γρήγορα, αφήνοντας το τρίγωνο (σύμβολο του play), κάτω δεξιά.

Στους υπότιτλους οταν έχει αρχικό Ά (άλφα με τόνο) η λέξη δεν το εμφανίζει.
Πχ την λέξη: Άντε
Την εμφανίζει: 'ντε

Λύνεται με κάποιο encoding?

Οταν αλλάζουμε το μέγεθος και την θέση των υπότιτλων, αυτες οι αλλαγές, δεν σώζονται ως default, ώστε να μην τους ξαναλλαζουμε την επόμενη φορά που θα δούμε μια ταινία.

Είναι γνωστό αυτό το bug?

Welcome to the club!
Ο καλύτερος player κατ´ εμένα είναι αυτός της zidoo το Hone Theater 2 (HT2). Δεν τα πάει τόσο καλά με το scraping σε σειρές αλλά στις ταινίες είναι πολύ καλός και μπορείς να βρεις και χειροκίνητα σχεδόν τα πάντα (από ταινίες)
Το τονισμένο Ά είναι πρόβλημα κωδικοποίησης των υποτίτλων, πρέπει να γίνει σε UTF8 με σωστό πρόγραμμμα (πχ subtitle editor) και όχι online.
Με τους υπότιτλους το είχα παλιά αυτό το πρόβλημα αλλά τώρα το έχουν φτιάξει, κρατάει τα settings ίσως δεν κρατάει σαν default τα ελληνικά (πρέπει ξανά να τα επιλέξεις)

Welcome to the club!
Ο καλύτερος player κατ´ εμένα είναι αυτός της zidoo το Hone Theater 2 (HT2). Δεν τα πάει τόσο καλά με το scraping σε σειρές αλλά στις ταινίες είναι πολύ καλός και μπορείς να βρεις και χειροκίνητα σχεδόν τα πάντα (από ταινίες)
Το τονισμένο Ά είναι πρόβλημα κωδικοποίησης των υποτίτλων, πρέπει να γίνει σε UTF8 με σωστό πρόγραμμμα (πχ subtitle editor) και όχι online.
Με τους υπότιτλους το είχα παλιά αυτό το πρόβλημα αλλά τώρα το έχουν φτιάξει, κρατάει τα settings ίσως δεν κρατάει σαν default τα ελληνικά (πρέπει ξανά να τα επιλέξεις)

Ευχαριστώ πολύ!

Σειρές δεν με ενδιαφέρουν οποτε θα χρησιμοποιώ το HT2 που προτείνεις.

Στους υπότιτλους αλλάζω το μέγεθος και την θέση των υποτιτλων και δεν τα κρατάει.
Αν έβλεπα όλες τις ταινίες απο το x9s θα ηταν ένα θέμα, αλλα το πήρα κυρίως για τα UHD που δεν παίζει το Popcorn A300.

εχετε να προτείνετε κανα app;
υπάρχει καποιο app για να βλέπουμε τα επίγεια κανάλια;

Αχ, το Α300... μας άφησε χρόνους και γι αυτό επέλεξα το X9S του οποίου το home theater είναι εξίσου καλό με του Α300. Προβλέπω ότι σε βάθος χρόνου θα χρησιμοποιείς μόνο το X9S ;) για τα διάφορα app που ρωτάς δεν έχω άποψη αλλά πιστεύω ότι όσο πιο “γυμνό" το έχεις τόσο καλύτερες επιδόσεις. Άσε το καλύτερα σαν καθαρόαιμο player μην σε παρασύρει το Android

Αχ, το Α300... μας άφησε χρόνους και γι αυτό επέλεξα το X9S του οποίου το home theater είναι εξίσου καλό με του Α300. Προβλέπω ότι σε βάθος χρόνου θα χρησιμοποιείς μόνο το X9S ;) για τα διάφορα app που ρωτάς δεν έχω άποψη αλλά πιστεύω ότι όσο πιο β€œγυμνό" το έχεις τόσο καλύτερες επιδόσεις. Άσε το καλύτερα σαν καθαρόαιμο player μην σε παρασύρει το Android

και εγω αυτό πιστεύω!

εχω 2 A300 και δεν βλέπω να μεταβώ στο x9s..
δεν με βόλεψε οτι δεν μπορώ να δω τo info.. οτι κάθε φορά, πρέπει να αλλαζω το μέγεθος και την θέση των υπότιτλων και το χειριστήριο του X9S.
(του A300 ειναι φωτιζόμενο και μακράν πιο εύχρηστο)
οποτε τα πράγματα μάλλον θα μείνουν ως έχουν.

A300: για 2Κ Βluray
X9S: για 4Κ Βluray
mi box: για 4K netflix, 4K youtube, cast απο το κινητό και φυσικά για την φωνητική αναζήτηση

θα κάνω και μια δοικιμή, να δω αν υπάρχει διαφορά, στην εικόνα μεταξύ A300 και x9s σε 2Κ Bluray,
αλλα νομιζω οτι το sigma A300 θα έχει καλύτερη εικονα από το realtek X9S ή οι διαφορές τους δεν θα ειναι εύκολα αντιληπτές.

ΥΓ Ισως βρεις κανένα Α300 ή Dune σε αγγελίες. νομιζω εχει ενα dune prime 3 στο xe.gr

Τι fw έχεις; Εγώ έχω το τελευταίο official beta και έχω βάλει σαν μέγεθος στους υπότιτλους το 32 (θέση δεν έχω αλλάξει) και δεν ασχολήθηκα ξανά. Καλό είναι εφόσον αναβαθμίσεις να κάνεις ένα ρεσέτ, να μπει «καθαρό» το νέο fw

Το μέγεθος και η θέση των υποτίτλων δεν χάνεται ... είτε στο Η6 που είχα μέχρι πριν 10 ημέρες, είτε στο χ9ς ... για ψάξ' το λίγο ...

Σας ευχαριστώ για τις απαντήσεις.

με αυτή που ήρθε, αν θυμάμαι καλά, εχει fw 2.1.1
αλλα και οταν παω για update, μου γράφει οτι δεν υπαρχει άλλο νεότερο.

Θα κάνω και ενα reset, αν και δεν νομίζω.

απο τα quick settings του

DISPLAY
HDR: ON

DEEP COLOR: 12bit
COLOR SPACE: YCbCr 444
HDMI RANGE: ΑUTO

AUDIO
HDMI audio: RAW (ειναι συνδεμένο σε πολυκάναλο)
S/PDIF: RAW
DOWNMIX HD AUDIO OUTPUT: OFF
AUDIO SAMPLING RATE CONTROL: OFF
USB AUDIO: OFF
SACD AUDIO: OFF

Σας ευχαριστώ για τις απαντήσεις.

με αυτή που ήρθε, αν θυμάμαι καλά, εχει fw 2.1.1
αλλα και οταν παω για update, μου γράφει οτι δεν υπαρχει άλλο νεότερο.

Θα κάνω και ενα reset, αν και δεν νομίζω.

απο τα quick settings του

DISPLAY
HDR: ON

DEEP COLOR: 12bit
COLOR SPACE: YCbCr 444
HDMI RANGE: ΑUTO

AUDIO
HDMI audio: RAW (ειναι συνδεμένο σε πολυκάναλο)
S/PDIF: RAW
DOWNMIX HD AUDIO OUTPUT: OFF
AUDIO SAMPLING RATE CONTROL: OFF
USB AUDIO: OFF
SACD AUDIO: OFF

Στο φόρουμ της Zidoo υπάρχει η 2.1.14 ενώ υπάρχει από προχθές και νέα έκδοση

Ποιο fw προτείνετε;
Δεν με ενδιαφέρει η αναπαραγωγή μουσικής.
Μόνο για ταινίες.

Ποιο fw προτείνετε;
Δεν με ενδιαφέρει η αναπαραγωγή μουσικής.
Μόνο για ταινίες.

Δοκίμασε το τελευταίο 2.1.14 καλό είναι να κάνεις ένα factory reset πριν, αποσυνδέοντας τυχόν σκληρούς δίσκους που έχεις πάνω.
Και κάνε μια χάρη στον εαυτό σου και πάρε το άλλο το remote της zidoo, το καλό με τα φωτιζόμενο πλήκτρα, θα σου θυμίσει πολύ αυτό του Α300!

Αυτό
febcb714bb057f9bb43f4b96c9b02817.jpg

(αλλά πλέον δεν το βρίσκω πουθενά)

Δοκίμασε το τελευταίο 2.1.14 καλό είναι να κάνεις ένα factory reset πριν, αποσυνδέοντας τυχόν σκληρούς δίσκους που έχεις πάνω.
Και κάνε μια χάρη στον εαυτό σου και πάρε το άλλο το remote της zidoo, το καλό με τα φωτιζόμενο πλήκτρα, θα σου θυμίσει πολύ αυτό του Α300!

1) κανω factory reset
2) περνάω το fw 2.1.14 που θα κατεβάσω απο εδώ;

βρήκα ενα παρόμοιο remote εδώ, αλλα με 50 ... τοσο ειχε/εχει και αυτό που λες;

Αυτό
febcb714bb057f9bb43f4b96c9b02817.jpg

(αλλά πλέον δεν το βρίσκω πουθενά)