Zidoo X9S (4K,HDR,3D,Blu ray Menu,HD Audio)

Μοιάζει αλλά δεν είναι αυτό ( λέει ότι παίρνει 3 μπαταριες ενώ αυτό που έχω παίρνει 2)
Το είχα πάρει κάπου στα 30 νομίζω
Τα50 είναι πολλά

Αυτό https://s.click.aliexpress.com/e/cgrwmO0C
και η τιμή μια χαρά

σε ευχαριστώ για ακόμα μια φορά!

ειμαι έτοιμος να το χτυπήσω..
το μόνο που με κρατάει, ειναι οτι βγαίνει ελάχιστα πάνω απο τα 22 (24,23 ) και περνάει από τελωνείο.
Και απο aliexpress το τελωνείο ειναι σχεδόν σίγουρο!
οποτε θα βγεί πάνω απο 50 και τοτε αξίζει αυτό του amazon που δίχνει και καλύτερο.

Είσαι σίγουρος ότι θα βγει τόσο ακριβά; Το σίγουρο πάντως είναι πως όποιο και να πάρεις είναι καλύτερο από το απλό με το οποίο ήρθε το μποξάκι

Re: Απάντηση: Zidoo X9S (4K,HDR,3D,Blu ray Menu,HD Audio)

Μην κάνετε μισές δουλειές. Πάρτε ένα με πληκτρολόγιο . https://www.amazon.co.uk/gp/product/B01MTZQ6GW/ref=oh_aui_detailpage_o06_s00?ie=UTF8&psc=1
Τι να το κάνουμε το πληκτρολόγιο;
Για browsing?

Για μεγάλες συλλογές ταινιών.. Μπορούμε να έχουμε ξεχωριστές ταθνιιθηκες; πχ uhd, Thriller κτλ αντί για μια μεγάλη;

YouTube, netflix και γενικά για οτιδήποτε σε stream το mi box με φωνητική αναζήτηση.

Είσαι σίγουρος ότι θα βγει τόσο ακριβά; Το σίγουρο πάντως είναι πως όποιο και να πάρεις είναι καλύτερο από το απλό με το οποίο ήρθε το μποξάκι
Όπως είπα το θέλω μόνο για τα 30-50 uhd. Οπότε λέω να μείνω με το απλό.
Έβαλα και shortcut για το κόκκινο υπότιτλους και το πράσινο για αλλαγή ηχητικής μπάντας και όλα καλά!

Και το πάνω κάτω βελάκι για Subtitle offset.

@auteur:
Κανε μας αν μπορείς μία σύγκριση σε ένα 1080p sigma με 1295 σε εικόνα.
Αν κ υποψιάζομαι ποιος θα έχει καλύτερη εικόνα.

Φωτογραφικό; ή μόνο την γνώμη μου και κανενός ακόμα που θα είναι εδώ;

Η δοκιμή θα γίνει με ακαλιμπραριστο προβολέα jvc 7500.
Οποιοδήποτε tip καλόδεχουμενο

Εγώ εμπιστεύομαι την κρίση σου. Αν μπορούν να αποτυπωθούν οι οποίες διαφορές και σε φωτό, είναι καλοδεχούμενες

Και εγώ πιστεύω πως με τόσο ψάξιμο που έχεις κάνει η κρίση σου θα είναι αντικειμενική και έγκυρη.
Με screenshot δεν ξέρω αν θα φανεί καθαρά η διαφορά εκτός και αν είναι απ' ευθείας από τον player και όχι μέσω κινητού φωτογραφία.

Μήπως γίνεται να βλέπουμε την ταινιοθήκη που έφτιαξε ο scraper στην οθόνη του smartphone/tablet?

Με ανοιχτό το x9s ή και κλειστό.

Μήπως γίνεται να βλέπουμε την ταινιοθήκη που έφτιαξε ο scraper στην οθόνη του smartphone/tablet?

Με ανοιχτό το x9s ή και κλειστό.

Αν είναι το Kodi τότε με το yatse μπορείς να τις δεις και να ελέγχεις το Kodi

Αν είναι το Kodi τότε με το yatse μπορείς να τις δεις και να ελέγχεις το Kodi

ευχαριστώ για την απάντηση,
δεν με ενδιαφέρει τοσο ο χειρισμός, όσο να βλέπω τι ταινίες έχω στην ταινιοθήκη και αν μπορώ να τις επεξεργάζομαι.
πχ να ειναι ανοιχτό το zidoo (κλειστή η tv/projector) και να βλέπουμε στην οθόνη του κινητού την ταινιοθήκη.

νομίζω με το yatse μπορείς μόνο να χειριστείς το Kodi, όχι να δεις τι ταινίες υπάρχουν στην ταινιοθήκη.

ευχαριστώ για την απάντηση,
δεν με ενδιαφέρει τοσο ο χειρισμός, όσο να βλέπω τι ταινίες έχω στην ταινιοθήκη και αν μπορώ να τις επεξεργάζομαι.
πχ να ειναι ανοιχτό το zidoo (κλειστή η tv/projector) και να βλέπουμε στην οθόνη του κινητού την ταινιοθήκη.

νομίζω με το yatse μπορείς μόνο να χειριστείς το Kodi, όχι να δεις τι ταινίες υπάρχουν στην ταινιοθήκη.

Με το yatse μπορείς να δεις την βιβλιοθήκη, μπορείς ακόμη να επιλέξεις τι θα δεις

Attachments

• Screenshot_20181228-131852.jpg
    Screenshot_20181228-131852.jpg
    158.3 KB · Views: 170
Με το yatse μπορείς να δεις την βιβλιοθήκη, μπορείς ακόμη να επιλέξεις τι θα δεις

πολύ ωραια!
ευχαριστώ

για το player της zidoo το home theatre 2 δεν υπάρχει κατι αντίστοιχο;