Zidoo X9S (4K,HDR,3D,Blu ray Menu,HD Audio)

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Zidoo X9S (4K,HDR,3D,Blu ray Menu,HD Audio)

Το πρόβλημα με τούς υπότιτλους ποίο είναι;
Κάθε φορά πού έχει τονισμένο κεφαλαίο γράμμα και εξαφανίζει το κεφαλαίο γράμμα;
Πχ Άντε
'ντε

Βασικα αυτο

m9161o
m9161o

η ταινια ειναι η u-571.... το πως εγινε αυτο δεν εχω ιδεα

Attachments

• 50976972_2019569664823714_7661212141180944384_n.jpg
    50976972_2019569664823714_7661212141180944384_n.jpg
    50 KB · Views: 310
Ανοιγμα του srt σαν txt παταμε αποθηκευση ως η save as και επιλεγουμε ANSI θα μας φτιαξει ενα αρχειο ( ταινια.srt.txt ) σβηνουμε το .txt και πλεον δεν εχουμε προβλημα με τα τονισμενα κεφαλαια.

ΑΝ και εγω προτιμω να βαζω μεσα στο αρχειο τους υποτιτλους με το mkvtoolnix και οχι να εχω τανια.mkv τανια.srt σε φακελο.

Mε το τελευταιο fw φτιαξανε καποια σημαντικα θεματα και κατεστρεψαν τα μενου στα αρχεια iso k bdmv.....Πριν επαιζε το 95% τωρα δεν τα εχω μετρησει και ολα αλλα μιλαμε για παρα πολλα με προβλημα....

Mε το τελευταιο fw φτιαξανε καποια σημαντικα θεματα και κατεστρεψαν τα μενου στα αρχεια iso k bdmv.....Πριν επαιζε το 95% τωρα δεν τα εχω μετρησει και ολα αλλα μιλαμε για παρα πολλα με προβλημα....

Διορθωση: Υστερα απο πολλες δοκιμες διαπιστωσα οτι το προβλημα υπαρχει αλλα σε παρα πολυ μικρο βαθμο ιδιως σε πολυ λιγους τιτλους της Universal.To μηχανημα ειναι οκ και παιζει τα μενου στην συντριπτικη πλειοψηφια των iso k bd folder.

Εγω που εχω το X10 στελνω με LAN απο τον υπολογιστη αρχεια στο media player δεν ξερω αν λες αυτο.

Re: Απάντηση: Zidoo X9S (4K,HDR,3D,Blu ray Menu,HD Audio)

Εγω που εχω το X10 στελνω με LAN απο τον υπολογιστη αρχεια στο media player δεν ξερω αν λες αυτο.

Μεσω LAN συνδέεται με SMB το οποιο ζηταει password
και μεσω NFS που δεν ζητάει και γενικά θεωρείτε πιο σταθερό και γρήγορο

Το χρησιμοποιεί κανένας με NFS;
Έχετε διαπιστώσει κανένα προβλήμα;

Πρόβλημα όπως; Γιατί δεν χρησιμοποιείς smb; Εγώ πάντα έτσι το έχω και δεν αντιμετώπισα κανένα πρόβλημα και έχω δει και uhd ταινίες των ~90Gb κανονικά.

Πρόβλημα όπως; Γιατί δεν χρησιμοποιείς smb; Εγώ πάντα έτσι το έχω και δεν αντιμετώπισα κανένα πρόβλημα και έχω δει και uhd ταινίες των ~90Gb κανονικά.

στο pc που ειναι ανοιχτο μπαινει με NFS χωρις προβλημα
σε κλειστο Pc που το ανοιγεις, μπαινει στο κεντρικό folder αλλα δεν βλεπει τιποτα
ισως ειναι και θεμα NFS του κλειστού pc αλλα νομιζω ειχε μπει καποιες φορες.

εχω και το popcorn a300 ομως που μπαινει και δεν ασχολήθηκα.

στο pc που ειναι ανοιχτο μπαινει με NFS χωρις προβλημα
σε κλειστο Pc που το ανοιγεις, μπαινει στο κεντρικό folder αλλα δεν βλεπει τιποτα
ισως ειναι και θεμα NFS του κλειστού pc αλλα νομιζω ειχε μπει καποιες φορες.

εχω και το popcorn a300 ομως που μπαινει και δεν ασχολήθηκα.

Υποθέτω ότι μιλάς για σύνδεση από pc —> zidoo έτσι; Η καλύτερη λύση είναι να κάνεις map τον δίσκο που έχεις πάνω στο zidoo μέσω smb στα win10 και έτσι θα τον βλέπεις κάθε φορά που θα ανοίγεις τον υπολογιστή χωρίς κάτι παραπάνω.

To nfs θεωρείτε πιο ‛γρηγορο’, αν και εγώ, με smb ποτέ δεν είχα πρόβλημα ακόμα και με ιδιαίτερα & βαριά απαιτητικά αρχεία...
Καλό είναι μετά την ενημέρωση του λογισμικού να κάνετε και καμία επανεκκίνηση και ακόμα καλύτερα εάν έχετε περάσει παρά πολλα λογισμικά διαδοχικά να του κάνετε και καμία ‛επαναφορά εργοστασιακών ρυθμισεων’ και στήσιμο από την αρχή...
Το τελευταίο λογισμικό βγήκε τελικά πολύ καλό και μπράβο τους.
Μένει μόνo να προσέξουν κάποια στιγμή και το ζήτημα με τις κωδικοποιήσει στους υπότιτλους και θα γίνει ένας πραγματικά ολοκληρωμένος player!

τώρα βλέπω τα αρχεία του πισι στο Media player μέσω ασυρμάτου δικτύου εδώ δώσει στο player το username, password των Windows και μπαίνει και τα βλέπει. αυτό είναι SMB? αυτό το NFS σεταρεται αλλιώς;

Στάλθηκε από το Mi A2 Lite μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Μιας και πιάσαμε τα δικτυακά, είχα καιρό να παίξω με το OpenWRT αν και παλαιότερα είχα σετάρει custom share για την εξωτερική κάρτα MicroSD που έχω στο x9s. Πήγα προχθές να κάνω access το share (που το βλέπω στα του δικτύου) αλλά τζίφος. Μπαίνω στο UI του OpenWRT και παθαίνω ένα ψιλοσοκ. Έχει απλοποιηθεί και δεν έβρισκα ούτε μία ρύθμιση πέραν από το να επιλέγω να κάνω share τα διάφορα drives. Που ναι μεν τα βλέπει, αλλά αν πας να κάνεις copy πολλά data σου λέει "Not enough space" αν και υπάρχουν αρκετά GB. Υπάρχει κάποια επιλογή για πιο advanced UI;

Παιδια υπαρχει δυνατοτητα το μηχανακι να δειχνει την ωρα οταν ειναι σε standby ?

Απάντηση: Re: Zidoo X9S (4K,HDR,3D,Blu ray Menu,HD Audio)

Παιδια υπαρχει δυνατοτητα το μηχανακι να δειχνει την ωρα οταν ειναι σε standby ?

Xωρις να το εχω αυτη τη στιημη μπροσταμου στην αρχικη οθονη πανε στα quick settings>other>frond display εχει κατι επιλογες..(διαρκεια ταινιας, υπολοιπο, ωρα)
Αν θυμαμαι εχει αυτο που ζητας

Re: Απάντηση: Re: Zidoo X9S (4K,HDR,3D,Blu ray Menu,HD Audio)

Xωρις να το εχω αυτη τη στιημη μπροσταμου στην αρχικη οθονη πανε στα quick settings>other>frond display εχει κατι επιλογες..(διαρκεια ταινιας, υπολοιπο, ωρα)
Αν θυμαμαι εχει αυτο που ζητας

δεν δουλεύουν σωστα ή δεν τα εχουν ονομάσει σωστα.
πχ ο υπολοιπομενος χρονος της ταινιας για την οθονη display, σου δειχνει ποση ώρα παίζει.
μονο στο software σου εμφανιζει τον υπολοιπομενο χρόνο