Zidoo X9S (4K,HDR,3D,Blu ray Menu,HD Audio)

Λοιπόν εγκατέστησα την εφαρμογή, την είδε κατευθείαν ως update to apk installer. την άνοιξα φόρτωσε τα εξώφυλλα αμέσως, παίζει τα τρέιλερ, ωραία προσθήκη μου άρεσε.Τα apk μιας εφαρμογής γενικά δουλεύει νομίζω σε όλα τα X, αντίθετα με το firmware μιας συσκευής που δεν είναι συμβατή με άλλη. Τέλος μένει να δω στις εκκινήσεις αν θα εμφανίζει τα πόστερ ή θα μου κάνει νερά.

το κακο ειναι οτι ναι μεν εχει τρειλερ,αλλα εαν το εχεις στα Ελληνικα,παιζει μονο τα τρειλερ με Ελληνικους υποτιτλους.εαν δεν βρει,δεν παιζει καθολου!
εαν το εχεις στα αγγλικα τα παιζει ολα.

Ρε παιδιά, αρκετές φορές δεν κατεβάζει υπότιτλους στα καλά καθούμενα
Συμβαίνει και σε άλλους αυτό?
"Search for subtitles failed" βγάζει
Μέχρι 3-4 μέρες πριν , κατέβαζε κανονικά
Και μου το έχει ξανακάνει
Και έβαλα την 2.9.19 σήμερα, μάλλον αυτό θα ναι

Sent from my GM1910 using Tapatalk

Μπορεί κάποιος να επιβεβαιώσει ποια version το HT κατεβάζει υπότιτλους?
Δεν ξέρω ποια είχα πριν
Ούτε η 2.9.9 κατεβάζει

το καλυτερο ειναι το kodi με Player το zidoo.
αλλα δυστηχως μου εχει σπασει τα νευρα γιατι δεν μπορει να παιξει τα τρειλερ απο youtube.
στο home theater εχουν κανει μια καλη προσπαθεια αλλα μοιαζει να ειναι στημενη στο..ποδι..

Αυτή δουλεύει,μου το πε ξάδερφος που την έχει
2.7.1 άντε βρες την όμως...
Αυτή θα βάλω προς το παρόν
5843c8e9a53b833a7615552407bee846.jpg

Λοιπόν,είναι γενικό το κακό,ο server τους φταίει
Επιβεβαιωμένο απο player που έπαιζε και δεν έχει κάνει update

Είναι η ευκολία. Παλιά επρεπε να κατεβάσουμε υπότιτλους και εξώφυλλα να τα ξεζιπάρουμε να τα μετονομασουμε να τα αντιγράψουμε. Τωρα καλομάθαμε.

Τελικά όμως καταλήγει δυσκολία βλέπω.....Σιγά την κούραση. Ούτε καν ανοίγω pc. Με το κινητό το κάνω. Ενα λεπτό.
Προσωπικά όταν ξεκινήσει να παίζει μια ταινία, θέλω να παρατήσω το τηλεκοντρόλ, θέλω να χαθώ στο στόρυ της ταινίας κι όχι στα menu.

εγω δεν μπορω να καταλαβω την εμμονη του τρειλερ...τι νοημα εχει απο την στιγμη που την κατεβαζω εγω την ταινια,καλυτερα να βελτιωσουν αλλες υπηρεσιες παρα αυτο ,οσο πιοο πολλα εχει μια εφαρμογη τοσο πεερισσοτερα θεματακια θα βγαζει.

εσεις που εχετε προβλημα με τους υποτιτλους τσεκαρετε την γλωσαα μηπως την γυρισε σε αλλη χωρα γι αυτο και σασ βγαζει σφαλμα,εχει γινει ξανα στο παρελθον

Απάντηση: Re: Zidoo X9S (4K,HDR,3D,Blu ray Menu,HD Audio)

εγω δεν μπορω να καταλαβω την εμμονη του τρειλερ...τι νοημα εχει απο την στιγμη που την κατεβαζω εγω την ταινια,καλυτερα να βελτιωσουν αλλες υπηρεσιες παρα αυτο ,οσο πιοο πολλα εχει μια εφαρμογη τοσο πεερισσοτερα θεματακια θα βγαζει.

Σαφώς και δεν έχει νόημα.....η εμμονή έχει να κάνει με την λειτουργικότητα κι όχι με την πρακτικότητα. Αφού υπάρχει πρέπει να δουλεύει σωστά. Αν είσαι λίγο κομπιουτεράς σου κάθονται άσχημα κάτι τέτοια ;)

Καλό είναι να υπάρχει...
Φαντάσου ότι εγώ το έχω καρφωμένο σε nas με πάνω από 1100 ταινίες, αδύνατον να τις θυμάμαι όλες.
Το ζητήσαμε και το έκαναν. Έστω με μικρά προβληματάκια πλέον τις περισσότερες φορές λειτουργεί, τουλάχιστον στην v2.9.23
Βέβαια υπάρχουν ακόμα βήματα να γίνουν ώστε να ωριμάσει αλλά είναι σε καλό δρόμο.
Ακολουθεί και το σε λίγο καιρό και το αντίστοιχο app για την μουσική όπου και εκεί χρήζει βελτιώσεις.
Εγώ χθες πάντως με τους υπότιτλους δεν είχα θέμα, ίσως να είχε παροδικό πρόβλημα το subtitle.org από όπου έρχονται