Ζηλευωωωω..........

Τη να πώ ρε παιδιά!!! Τα λεφτα με το τσουβάλι...:flybye:.Έριξα μια ματια στα σχόλια & στις αναβαθμίσεις που θέλει να κάνει, είναι απίστευτο!!!Ειδικά το τη έχει κάνει με τα subs.
Πάντως ο προβολέας που φοράει αναμορφικό φίλτρο & προβάλει σε οθόνη με κλήση προς τα μέσα είναι απιστευτο το συστημα κάτι σαν Πλανητάριο.Το συγκεκριμενο συστημα της Panamorhp το έχω δει & σε άλλα συστήματα εδω μέσα.Ξέρει να πας πει κανεις εντυπώσεις για το τη προσφέρει στην εικόνα?

Και αυτο θα πρεπει να στοιχισε πολλα ε ;

Δεν ξερω βεβαια τι συμπερασμα θα βγαλουν οι καλυτερα γνωριζοντες για την ακουστικη κλπ( τον αλλο τον FORCE τον εβγαλαν αχρηστο) αλλα ειναι πολυ ομορφο

http://www.blu-ray.com/community/gallery.php?member=Vader645&folderid=210#

Τσ, τσ.τσ, τσ!!!!! Τι χάλια καναπέδες είναι αυτοί! Άσε που θα λερώνονται και εύκολα!!!!!:flipout::flipout::flipout:

Φίλε Budda μου φένεται πως παρερμηνεύεις τα πράγματα,κανεις δεν ειπε οτι ειναι αχρηστο το συστημα FORCE & πως να ειναι άλωστε με τέτοιο badget.Οι παρατηρησεις μας ήταν στο ότι δεν πέρνει το 100% απο τα μηχανηματά του με αποτέλεσμα να είναι σαν πεταμένα λεφτά.
Οσο για το Palpatine πες μου εσυ τη απο τα δυο ειναι πεταμένα λεφτα: τα 70000$ των μηχανημάτων ή τα 80000$ του χώρου?

Το συγκεκριμενο μου εκανε μεγαλη αισθηση και μενα.Απιστευτο Design με αντίθεση το μαυρο & άσπρο,κάτι σαν γινγκ γιανγκ. :BXVZCBXZ6:
Για τα μηχανήματα, τη να λεμε τώρα!!! Η μόνη ενσταση μου ειναι στην ακουστική του χώρου, όπου απ´ότι φένεται οι ανακλάσεις & οι χρόνοι αντήχησεις θα είναι σε τρελά νούμερα. :ears:
Μπροστα στα κάλοι τη ´ναι πόνος!!!

Πληρη αναλυση του ιστορικου της κατασκευής για οποιον αντέχει να διαβάσει

http://www.avforums.com/forums/members-home-cinema-gallery/520886-my-little-effort.html

Εξαιρετικος σε ολα.. και design στο απόλυτο :grinning-smiley-043

Φίλε Budda μου φένεται πως παρερμηνεύεις τα πράγματα,κανεις δεν ειπε οτι ειναι αχρηστο το συστημα FORCE & πως να ειναι άλωστε με τέτοιο badget.Οι παρατηρησεις μας ήταν στο ότι δεν πέρνει το 100% απο τα μηχανηματά του με αποτέλεσμα να είναι σαν πεταμένα λεφτά.
Οσο για το Palpatine πες μου εσυ τη απο τα δυο ειναι πεταμένα λεφτα: τα 70000$ των μηχανημάτων ή τα 80000$ του χώρου?

Δεν ερμηνευω τιποτα φιλε Νικο ,διαβαζω μονο οτι γραφεται ,το μονο σιγουρο ειναι οτι ειμαι ο τελευταιος που θα μπορουσε να αξιολογησει τετοια συστηματα εχοντας περιορισμενες γνωσεις και........entry level HT, αλλα οσες γνωσεις και να ειχα δεν θα μπορουσα να κρινω το πως θα ειναι ακουστικα ενα συστημα απο μερικες φωτογραφιες ,μονο αν το ακουγα φανταζομαι οτι θα μπορουσα ,αυτο ειναι ολο και απολογουμαι αν εγραψα κατι που σε ενοχλησε δεν ειχα καμμια τετοια προθεση ,ανοιξα το νημα για να μοιραστουμε τις εικονες και ισως μερικοι σαν εμενα να βοηθηθουν και οχι για να διαφωνησουμε :ernaehrung004:

Δεν ερμηνευω τιποτα φιλε Νικο ,διαβαζω μονο οτι γραφεται ,το μονο σιγουρο ειναι οτι ειμαι ο τελευταιος που θα μπορουσε να αξιολογησει τετοια συστηματα εχοντας περιορισμενες γνωσεις και........entry level HT, αλλα οσες γνωσεις και να ειχα δεν θα μπορουσα να κρινω το πως θα ειναι ακουστικα ενα συστημα απο μερικες φωτογραφιες ,μονο αν το ακουγα φανταζομαι οτι θα μπορουσα ,αυτο ειναι ολο και απολογουμαι αν εγραψα κατι που σε ενοχλησε δεν ειχα καμμια τετοια προθεση ,ανοιξα το νημα για να μοιραστουμε τις εικονες και ισως μερικοι σαν εμενα να βοηθηθουν και οχι για να διαφωνησουμε :ernaehrung004:

Δεν με ενόχλησες & συμφωνώ με αυτά που λες,απλά έκανα μια επισυμανση. :ernaehrung004:
Τώρα πως γινεται να λες οτι θα εισαι ο τελευταιος που θα αξιολογησει ενα συστημα απο μερικες φωτογραφίες & να γινεσαι μέλος στο Blueray.com μονο & μονο για να μου βαλεις 3/5, μονο εσυ ξέρεις.:food-smiley-005:

Δεν με ενόχλησες & συμφωνώ με αυτά που λες,απλά έκανα μια επισυμανση. :ernaehrung004:
Τώρα πως γινεται να λες οτι θα εισαι ο τελευταιος που θα αξιολογησει ενα συστημα απο μερικες φωτογραφίες & να γινεσαι μέλος στο Blueray.com μονο & μονο για να μου βαλεις 3/5, μονο εσυ ξέρεις.:food-smiley-005:

Κατσε μια στιγμη γιατι δεν μπορω να σε καταλαβω ,σε απαντηση σου στο νημα αυτο εσυ μας πληροφορεις πως εχεις και το δικο σου συστημα εκει ,μεταξυ δε σοβαρου και αστειου εσυ ζητας να κανουμε αξιολογηση ,κατι που για να μπορεσω να κανω θα επρεπε να γινω μελος εκει ,εκανα δλδ αυτο που εσυ μας ζητησες,τωρα το να σε πειραξε που εκανα κατι που εσυ ζητησες δεν το βρισκω και πολυ λογικο ,να σε πειραξε το 3 στα 5 αστερια και παλι δεν εχει λογικη αν σκεφτεις οτι ο Force για παραδειγμα παιρνει 5 στα 5 εκτος αν θεωρεις πως το συστημα σου ειναι καλυτερο που και παλι δεν εχει λογικη ,βοηθησε με αν θες για να καταλαβω

Οσον αφορα τωρα τα κριτηρια της αξιολογησης ο καθε λογικα σκεπτομενος ανθρωπος θα ειχε 2 βασικα κριτηρια :
A.- Το πρωτο ειναι αντικειμενικο δηλαδη ποια ειναι αξια των συσκευων του συστηματος (Budget)
Β.- Το δευτερο ειναι υποκειμενικο και εχει να κανει με αισθητικη του χωρου που ειναι στημενο ,το πως παιζουν δεν μπορουμε να γνωριζουμε,γιαυτο και παιρνει 5/5 ο Force και 3/5 εσυ απλο δεν ειναι ;

Ηρεμία παιδιά........τα κρητήρια που έχει ο κάθε ένας στο να κρίνει μπορεί να διαφέρουν κατά πολύ.Φυσικά απο την στιγμή που κάποιος προβάλει σε δημόσια θέα τα αποτελέσματα του , θα πρέπει να είναι έτοιμος γιά την οποιαδήποτε κριτική, θετική η αρνητική.

Ρε συ Γιαννη ,οταν σου ζητηθει να κρινεις ενα συστημα εικονας-ηχου απο μερικες φωτο ποια αλλα κριτηρια μπορεις να εχεις εκτος απο αυτα που αναγερω; Το τι συσκευες εχει και σε τι χωρο βρισκεται δλδ ,δεν μπορω να ξερω πως θα ακουγεται .
ο Force για παραδειγμα γραφει οτι κατι πανελ που εχει στον τοιχο αριστερα - πισω αλλα και στον πιο πισω τοιχο σε μαυρο ειναι MDF λακα σε ασπρο και σε μαυρο ,δεν γνωριζω αν τα εβαλε μονο για αισθητικους λογους

Την ερωτηση της βαθμολογίας φυσικα & την ειπα για αστείο, εξου & η παρενθεση που εβαλα.Με άλλα λογια ειναι πολυ κοροϊδια να αξιολογεις το καθε συστημα που βλέπεις απο φωτογραφίες.Γι'αυτο και δεν εχω ασχοληθει ουτε & προκετε με αυτα.ΤΕΛΟΣ!!!

Παλληκαρι μου,
Μεταξυ σοβαρου και αστειου λεγονται τα σοβαροτερα πραγματα

NikosWolfman
Γι'αυτο και δεν εχω ασχοληθει ουτε & προκετε με αυτα.ΤΕΛΟΣ!!!

Εχοντας ανεβασει στο συγκεκριμενο σαιτ φωτο απο το συστημα σου θα μπορουσε καποιος να πει οτι φασκεις και αντιφασκεις ,χωρις παρεξηγηση δεν εχει λογικη ,αλλα οπως πολυ σωστα λες και εσυ ας το τελειωσουμε γιατι δεν εχει και νοημα :tee:

Μόνο που και κάποιες φωτογραφίες μερικές φορές βγάζουν μάτια, ότι κάτι σίγουρα δεν θα πάει καλά και στην ακρόαση-θέαση,άσχετα με τις προδιαγραφές του χώρου.
Γιά παράδειγμα δεν μπορώ να δεχτώ ότι σε ένα άσπρο δωμάτιο θα υπάρχει σωστή εικόνα με τίποτε,όπως επίσης δυό μεγάλα ηχεία με ανάκλαση απο πίσω κολημμένα στους πίσω τοίχους,δεν πρόκειται να μην δημιουργήσουν πρόβλημα ποτέ ....

Αναφερα τα κριτηρια βασει των οποιων κανω την οποια κριση ,δεν εχω ουτε την γνωση ουτε την εμπειρια να καταλαβω το πως θα ακουγεται απο μια φωτο, πιστευω δε οτι αυτοι οι τυποι που εχουν δωσει 50χιλιαρικα για το συστημα τους, δεν θα τα εχουν τοποθετησει μονοι τους ,καποιον θα εχουν πληρωσει να τους τα στησει που σιγουρα κατι παραπανω απο εμενα θα ξερει

Matrix_800_web.jpg

Για οσους θελουν "μινιμαλ" περιβαλλον:flipout: