Ζητάω πληροφορίες για ίδρυμα ηλικιωμένων (γηροκομείο) στην Θεσσαλονίκη

softice

AVClub Addicted Member
28 October 2007
2,076
Πρόκειται για την μητέρα μου που δεν είναι καθόλου καλά τώρα τελευταία και δεν μπορεί να προσέξει τον εαυτό της
Με το ζόρι περπατάει, έχει κάποιους πόνους, κάναμε εξετάσεις, αξονικές κλπ και εκτός από κάποια ορθοπεδικά προβλήματα στην σπονδυλική στήλη που είναι από τα γεράματα και δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι...δεν δείχνει να έχει κάτι άλλο.
Μέχρι πριν από λίγο καιρό ήταν σε κατάσταση να προσέξει τον εαυτό της, αλλά ξαφνικά επιδεινώθηκε η υγεία της και πλέον ούτε να πάει στην τουαλέτα μόνη της μπορεί.
Δυστυχώς δεν είμαι σε θέση να την βοηθήσω επειδή έχω και τα δικά μου προβλήματα...
Προς το παρών έχουμε μια γυναίκα στο σπίτι που την βοηθάει για τις ανάγκες της αλλά πρέπει επειγόντως να βρούμε κάποιο ίδρυμα γεροκομείο η οτιδήποτε που έστω και προσωρινά να μπορεί να μείνει για λίγο καιρό μέχρι να βελτιωθεί η υγεία της(ελπίζουμε πως θα βελτιωθεί)
Οποιοσδήποτε έχει γνώση για τέτοια ιδρύματα στην περιοχή της Θεσσαλονίκης, παρακαλώ να γράψει εδώ η να μου στείλει πμ.
Φυσικά μας ενδιαφέρει να μάθουμε για τις συνθήκες διαβίωσης και τις τιμές ώστε να μπορούμε να ανταπεξέλθουμε κι εμείς
Ευχαριστώ, Λεωνίδας