Ζηταω πολλα?

drgt

Senior Member
15 February 2009
456
Παρακαλω τη βοηθεια σας για αγορα media player

Ανεξαρτητως τιμης
Να παιρνει εσωτερικο 3,5 δισκο min 2TB
Να εχει ανεμιστηρα
Να παιζει ολα τα γνωστα rip formats και αναπαραγει dvd αντιγραφα (φακελος VIDEO_TS) απο το δισκο του χωρις προβληματα skip , freeze κλπ.
Να κανει downmix ΟΛΟΥΣ τους ηχους στο HDMI και να δινει απλο DTS / Dolby απο Coaxial / Optical για τον ενισχυτη μου (Yamaha RX-V650)
Να εχει Ethernet και να μπορω να κανω map το δισκο του απο τον ΗΥ μου.
Να εχει USB (esata) για συνδεσεις σε ΗΥ η αλλων αποθηκευτικων μεσων.
Να παιζει εσωτερικους / εξωτερικους υποτιτλους και για αρχεια mkv.
Να μην ειναι τεραστιο οπως το XtreamerPro, να ειναι περιπου σαν VCR.

BitTorrent Client, youtube, picassa κλπ ειναι δευτερευοντα για μενα.

Οσο διαβαζω τοσο αναποφασιστος παραμενω. Ακουω:
PCH
Dune
EGreat
Xtreamer

Επειδη ομως ακουω και πολλα bugs Θα ηθελα να αποφασισω βασιζομενος σε προτασεις απο ατομα που ΕΧΟΥΝ στην κατοχη τους τα προτεινομενα και και ξερουν -πρωτο χερι- και οχι απο feature lists.

Αν μπορειτε παραθεστε τιμες και λινκς αγορας.

Ευχαριστω

Last edited:
Δοκιμασε το hdium pro.
Νομίζω ότι κάνει σχεδόν όλα όσα ζητάς.
Καλή χρονιά !

Edit: νόμιζα ότι ήθελες και pvr !
Άκυρο το hdium.Με ένα dune H1 θα είσαι άρχοντας.Αλλιώς μπορείς να πας και στο med8er που σου πρότεινε ο φίλος πιο κατω

Last edited:
Καλημέρα και χρόνια πολλά!
Για ρίξε μια ματιά σε αυτό http://www.mede8er.eu/med500x/
Μόλις προχθές το πήρα και δεν το έχω λιώσει ακόμα,αλλά όλα τα "ΝΑ" που ζητάς δείχνει πως τα έχει.
Τα δευτερεύοντα όμως όχι.

Με εξαίρεση τα BitTorrent Client, youtube, picassa κλπ που ουτε και εγω εχω ασχοληθει ( αν και νομιζω πως BitTorrent υποστηρίζει) όλα τα υπόλοιπα τα βρίσκεις στο dune base η prime.

Σχετικα με τον εσωτερικό σκληρο που ζητας το prime παιρνει 2,5 αρι ( και δεν χρειάζεται ανεμιστήρα ) αλλα δεν γνωριζω μεχρι ποσα tera μπορείς να βαλεις ( εγω εχω 640 gb)
Στο base ( και στον αντικαταστατή του) μπορεις να βαλεις 3,5αρι ( εχει ανεμιστήρα) αλλα παλι δεν γνωρίζω μεχρι ποσα tera …

Τα υπόλοιπα… χαλαρα και ανετα χωρις πρόβλημα.
Να παιζει ολα τα γνωστα rip formats και αναπαραγει dvd αντιγραφα (φακελος VIDEO_TS) απο το δισκο του χωρις προβληματα skip , freeze κλπ.
Να κανει downmix ΟΛΟΥΣ τους ηχους στο HDMI και να δινει απλο DTS / Dolby απο Coaxial / Optical για τον ενισχυτη μου (Yamaha RX-V650)
Να εχει Ethernet και να μπορω να κανω map το δισκο του απο τον ΗΥ μου.
Να εχει USB (esata) για συνδεσεις σε ΗΥ η αλλων αποθηκευτικων μεσων.
Να παιζει εσωτερικους / εξωτερικους υποτιτλους και για αρχεια mkv.
Να μην ειναι τεραστιο οπως το XtreamerPro, να ειναι περιπου σαν VCR.

Υποστηριζει playlist creation for video files?

Εχω ενα 4χρονο και θελω να μπορω να φταξω μια να παιζει το ενα μετα το αλλο χωρις το γνωστο "Μπαμπα...ελα...τελειωσε!"

Αν παιζει και τη λιστα random / shuffle ακομα καλυτερα!

Last edited:
@vadergr:
Σ' ευχαριστω που εριξες την ιδεα του hdium pro. Δεν ηξερα οτι υπηρχε και αυτη η κατηγορια!
Δηλαδη μ' ενα τετοιο εχω και media player και πεταω και το vhs vcr! (Long overdue)!

1. Υπαρχουν dual tuner DVB-T mpeg4 συμβατα με digea + analog?

2. Αυτου του ειδους συσκευες μηπως υστερουν στην αναπαραγωγη αρχειων σε σχεση με τα σκετα media players?

3. Θα πρεπει να κοιταξω μερικα για λεπτομερειες οπως playlists κλπ. Τι top επιλογες εχουμε εδω? playon, novatron, O2 ειναι ολα στην ιδια κατηγορια?

Φοβαμαι οτι επαθα information overload! Oλο θα διαβαζω και δεν θα παρω ποτε! :nounder:

Υποστηριζει playlist creation for video files?

Εχω ενα 4χρονο και θελω να μπορω να φταξω μια να παιζει το ενα μετα το αλλο χωρις το γνωστο "Μπαμπα...ελα...τελειωσε!"

Αν παιζει και τη λιστα random / shuffle ακομα καλυτερα!

Στα περισσότερα αν βάλεις όλα τα video σε ένα folder και πατήσεις play στο πρώτο (όχι enter) τα παίζει όλα με τη σειρά.

Στα περισσότερα αν βάλεις όλα τα video σε ένα folder και πατήσεις play στο πρώτο (όχι enter) τα παίζει όλα με τη σειρά.
Ναι αυτο το ξερω, γι' αυτο ζηταω random. Και θα προτιμουσα αποθηκευμενες πλαυλιστ παρα να καθομαι κεινη την ωρα να επιλεγω.

Ναι αυτο το ξερω, γι' αυτο ζηταω random. Και θα προτιμουσα αποθηκευμενες πλαυλιστ παρα να καθομαι κεινη την ωρα να επιλεγω.
Τι να σου πω....Την περίπτωσή σου ....την καλύπτει απόλυτα το NTV550. Εχει όλα αυτά που θέλεις . Απλά είναι νέο προιόν και "ανώριμο" για τις επιπλέον απαιτήσεις που είναι απαραίτητες για την Ελληνική αγορά. ( υπότιτλοι , ελληνική γλωσσα.)

Δηλαδη παιζει μονο ξενους SRT ας πουμε?
Το GUI δεν με πειραζει ας ειναι στα Αγγλικα.

Δηλαδη παιζει μονο ξενους SRT ας πουμε?
Το GUI δεν με πειραζει ας ειναι στα Αγγλικα.

Εμ..αυτό λέμε...οι υπότιτλοι είναι το πρόβλημα . Το text encoding. Δεν είναι ότι δεν παίζει μόνο ελληνικά. Και οι Πολωνοί έχουν το ίδιο πρόβλημα απ'ότι είδα. H απάντηση που πήρα είναι : Thanks for bringing it up. We will try to add the greek fonts "
Εάν πραγματοποιηθεί θα ενημερώσω.