ΖΗΤΕΙΤΑΙ ΒΟΗΘΕΙΑ ΑΠΟ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΟ

george digital

New member
12 January 2010
26
νικαια πειραιας
εχω το εξης κουφο για μενα προβλημα εδω και 2 μερες ειμαι χωρις τηλεφωνο (σταθερο) τα σαινια του οτε ηρθαν σημερα και απεφανθηκαν
φταιει η εσωτερικη καλωδιωση του σπιτιου φερε ηλεκτρολογο

το περιεργο αυτες οι γραμμες γραφονται απο το σπιτι μου αρα η καλωδιωση ειναι ενταξει σε οτι αναφορα την ιντερνετ γραμμη μου χωρις προβλημα

εχω ηδη τσεκαρει το θεμα με τα φιλτρα μηπως κοβουν αυτα την ομιλια αλλα τζιφος βαζοντας τα τηλεφωνα στην πριζα θα επρεπε να εχω μεν σημα τηλεφωνου αλλα με βομβο τσιφος το τηλεφωνο ειναι νεκρο με λιγο βομβο

η ερωτηση πως γινεται απο την πριζα που συμφωνα με τον οτε εχει προβλημα να περναει η γραμμη του ιντερνετ

εγω ξερω οτι αν κοπει καπου ενα καλωδιο η δεν κανει επαφη δεν περναει τιποτα απο εκει και οχι επιλεκτικα μονο ιντερνετ η μονο φωνη

εδω να διευκρινησω οτι λογω πολυκατοικιας δεν υπαρχει διαφορετικη γραμμη για φωνη και διαφορετικη για ιντερνετ ειναι κατασκευη απλη χωρις ιδιαιτεροτητες και ειδικες τρελιτσες

οποιος μπορει να βοηθηση τι να κοιταξω η καμμια ιδεα
ευχαριστω

Πάντως σε αντίστοιχη δική μου περίπτωση (προβληματικές συνδιαλέξεις, "τσικ-τσικ", διακοπή της συνδιάλεξης ενώ μιλούσα και internet να "σέρνεται") όταν μετακόμισα τα ίδια μου είπε ο ΟΤΕ και μετά από 4 "επισκέψεις" τελικά βρήκαν ότι έφταιγαν αυτοί. Βέβαια πρώτα με πολύμετρο διαπιστώθηκε ότι οι καλωδιώσεις δεν είχαν πρόβλημα. Αφού και εσύ απαλείψεις το ενδεχόμενο της καλωδίωσης να τους ξαναπάρεις τηλέφωνο.

εχω το εξης κουφο για μενα προβλημα εδω και 2 μερες ειμαι χωρις τηλεφωνο (σταθερο) τα σαινια του οτε ηρθαν σημερα και απεφανθηκαν
φταιει η εσωτερικη καλωδιωση του σπιτιου φερε ηλεκτρολογο

το περιεργο αυτες οι γραμμες γραφονται απο το σπιτι μου αρα η καλωδιωση ειναι ενταξει σε οτι αναφορα την ιντερνετ γραμμη μου χωρις προβλημα

εχω ηδη τσεκαρει το θεμα με τα φιλτρα μηπως κοβουν αυτα την ομιλια αλλα τζιφος βαζοντας τα τηλεφωνα στην πριζα θα επρεπε να εχω μεν σημα τηλεφωνου αλλα με βομβο τσιφος το τηλεφωνο ειναι νεκρο με λιγο βομβο

η ερωτηση πως γινεται απο την πριζα που συμφωνα με τον οτε εχει προβλημα να περναει η γραμμη του ιντερνετ

εγω ξερω οτι αν κοπει καπου ενα καλωδιο η δεν κανει επαφη δεν περναει τιποτα απο εκει και οχι επιλεκτικα μονο ιντερνετ η μονο φωνη

εδω να διευκρινησω οτι λογω πολυκατοικιας δεν υπαρχει διαφορετικη γραμμη για φωνη και διαφορετικη για ιντερνετ ειναι κατασκευη απλη χωρις ιδιαιτεροτητες και ειδικες τρελιτσες

οποιος μπορει να βοηθηση τι να κοιταξω η καμμια ιδεα
ευχαριστω

Τα Χριστούγεννα του 2008 έπεσε κεραυνός πολύ κοντά στο σπίτι μου και ανάμεσα στα άλλα (ρούτερ, μητρική, τροφοδοτικό υπολογιστή) μου έκοψε και το τηλέφωνο αφού από αυτή τη γραμμή πέρασε το ρεύμα. Παρόλα αυτά είχα κανονικά σύνδεση στο internet (σχετικά προβληματική όμως). Όταν ο τεχνικός του ΟΤΕ διόρθωσε εξωτερικά το πρόβλημα στο κουτί, ανακάλυψα ότι και πάλι στη μία πρίζα του σπιτιού (σ' αυτήν που είχα και το ρούτερ) δεν είχα τηλέφωνο, ενώ το internet δούλευε. Άνοιξα την πρίζα και είδα ότι είχε κοπεί η χαλκοταινία, οπότε η σύνδεση με το διαδίκτυο γινόταν μόνο επαγωγικά, χωρίς απευθείας ηλεκτρική σύνδεση. Έτσι δεν μου φαίνεται (πλέον) απίθανο να συμβαίνει κάτι παρόμοιο και στην περίπτωση που αναφέρεις...

μολις βρεθηκε ο φταιχτης
καμμια σχεση με καλωδια βεβαια ή εγκατασταση σπιτιου
ενα ασυρματο τηλεφωνο μας αφησε χρονους
και οσο ηταν στην πριζα πηρε και την γραμμη για παρεα
στο δρομο για τοπους χλωερους
μετα βεβαια την αφαιρεση του ολα ενταξει

ευχαριστω παντως για τις απαντησεις και τη διαθεση για βοηθεια

Last edited: