Ζητέιται Βοήθεια στην επιλογή τηλεόρασης

ChrisKya

Established Member
28 November 2015
158
Θεσσαλονίκη
Καλησπέρα, θέλω την βοήθεια σας.

Θέλω να αγοράσω τηλεόραση 55"-60" Full HD (όχι OLED). Απόσταση θέασης 2-3μ, θα είναι μόνο για ταινίες/σειρές υψηλής ποιότητας/blu-ray. (έχω και καλιμπράτορα για να την σετάρω).
ΔEN θα βλέπω αθλητικά, digea και δεν με ενδιαφέρει το 3D, (αλλά άμα έχει το μοντέλο που θα προτίνεται δεν υπάρχει πρόβλημα)

Αναζήτώ την ποιότητα προβολής, όχι τον ήχο ούτετα έξτρα. Το budget είναι μεχρι και 1200.

Είχα Plasma 60 ιντσών προηγουμένως..Ξέρω δεν θα έχω την ίδια απόδοση αλλά θα ήθελα κάτι προσεγγιστικά ίδιο σε ποιότητα, όσο γίνεται με το budget που ανέφερα.

Σας ευχαριστώ.

Δύσκολα θα βρεις επιλογές στις 60" - με ελάχιστα μοντέλα, όπως η Samsung J6200 - ενώ οι 65" είναι εκτός budget. Στις 55" καλές λύσεις είναι οι Samsung σειράς 6 και οι Sony W75xC, w8xxC. Μπορείς να δεις και την Panasonic CS630. Εννοείται πως με οποιαδήποτε LCD χάνεις τουλάχιστον σε γωνίες θέασης και ομοιομορφία, σε σύκριση με τις Plasma.

Re: Απάντηση: Ζητέιται Βοήθεια στην επιλογή τηλεόρασης

Ευχαριστώ Μιχάλη, για την J6200 διάβασα καλές κριτικές σε άλλα νήματα του avclub.

Οι ίντσες να είναι 55 είτε 60. Δεν με ενδιαφέρουν οι 65, ούτε η γωνία θέασης.

Απλά θέλω το καλύτερο μοντέλο με τα χαρακτηριστικά που ανέφερα μέχρι 1200 ευρώ.

Αναμένω και τις υπόλοιπες γνώμες των φίλων του νήματος.

Στις φετινές τηλεοράσεις, οι επιλογές στις 60" είναι πραγματικά λίγες..
Πάντως, απο τι στιγμή που υπάρχει η 60J6200 δεν βλέπω τον λόγο να υποβαθμιστείς σε ίντσες.

Σημειωτέον είναι οτι όλη η γκάμα της J6200 έχει βγεί κάποια στιγμή σε προσφορά, πλήν της 60"
Οταν θα έρθει η ώρα της υπολογίζω να βγεί στα 899 - 949, οπότε, αν δεν τη βιάζεσαι, συνιστώ υπομονή!

Αγαπητέ Ducksong ευχαριστώ για την απάντηση σου. Οι 5 ιντσες δεν νομίζω οτι θα με "υποβαθμίσουν" αρκετά.

Θέλω να πάρω ό,τι καλύτερο υπάρχει, σε αυτό που ζητάω, με το budget που ανέφερα.

Ως τώρα 2 άτομα προτείνετε την Samsung J6200.

Αναμένω 2-3 μέρες να απαντήσουν κι άλλοι, και η πλειοψηφία θα έχει τον τελευταίο λόγο.

Καλησπέρα κάποια άλλη πρόταση υπάρχει ή η J6200 είναι η καλύτερη σε ποιότητα μόνο για ταινίες σειρές (55" ή 60") στα χρήματα που ψάχνω?