Ζητείται επειγόντως σπίτι για γλυκύτατο κουταβάκι

Αχ βρε παιδιά πόσο χάρηκα!!!!

Χάρηκα που την έδωσα σε σας που ξέρω ότι θα την αγαπάτε, που βρήκε ενα σπίτι που μπορεί να ζήσει και να ζήσει καλά και με αγάπη και εμπιστοσύνη.

Όταν γύρισα σπίτι χθες το βράδυ αργά από τη δουλειά η αλήθεια είναι ότι μου έλειψε πολύ το μουτράκι..........

Ευχαριστώ πολύ πολύ.....είναι σπάνιο να συναντάς την ανθρωπιά πλέον στις μέρες μας...πολύ σπάνιο και συγκινητικό.......

Είναι ένα απίστευτα γλυκό πλασματάκι!
Παιχνιδιάρικο και καλόβολο... μόνο που θέλει συνέχεια να είναι δίπλα μας (άλλο που δε θέλουμε κι εμείς!).

Τατιάνα, σε ευχαριστούμε ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ!!

Απάντηση: Re: Ζητείται επειγόντως σπίτι για γλυκύτατο κουταβάκι

Αχ βρε παιδιά πόσο χάρηκα!!!!

Χάρηκα που την έδωσα σε σας που ξέρω ότι θα την αγαπάτε, που βρήκε ενα σπίτι που μπορεί να ζήσει και να ζήσει καλά και με αγάπη και εμπιστοσύνη.

Όταν γύρισα σπίτι χθες το βράδυ αργά από τη δουλειά η αλήθεια είναι ότι μου έλειψε πολύ το μουτράκι..........

Ευχαριστώ πολύ πολύ.....είναι σπάνιο να συναντάς την ανθρωπιά πλέον στις μέρες μας...πολύ σπάνιο και συγκινητικό.......

Κανόνισε γιά κανά μπανάκι απο τα μέρη μας,έτσι ώστε να δείς ξανά και την μικρή.

Τατιάνα, θέλω επίσης να σου πω ότι αποφασίσαμε να κρατήσουμε το όνομα που της είχατε δώσει εσείς.
Είναι το ελάχιστο που μπορούμε να κάνουμε...

Εντάξει παιδιά είναι κουκλάρα ! Να σας ζήσει και να την χαίρεστε ! Και μπράβο για την πράξη σας που δείχνει την αγάπη σας για τα σκυλιά !

Re: Απάντηση: Ζητείται επειγόντως σπίτι για γλυκύτατο κουταβάκι

Τατιάνα, θέλω επίσης να σου πω ότι αποφασίσαμε να κρατήσουμε το όνομα που της είχατε δώσει εσείς.
Είναι το ελάχιστο που μπορούμε να κάνουμε...

Άννα....επειδή καταλαβαίνω ότι καταλαβαίνεις πόσο την αγαπήσαμε.....το μόνο που μπορώ να πω είναι ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.....με συγκινείτε...........ευχαριστώ.........